IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Как са късите
    Скоро ще потапя, да няма не разбрали после.
    Отвори си седмична рамка и ще си отговориш, защо ще е така.
    The strongest stand last.

Коментар

Как са късите
      Живи сме още

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
        Готови ли сте? Ако не сте, лошох!
        Къси имате ли? Ако не, лошох...
        Как са късите

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Днес ДАХ е на 10050 на премаркета...с процент и нещо над вчера...
          що така да не гоним днес 10100..
          Коментари..
          И мен ме изненадва приятно

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Да, ама е последният истински император на света.
            Днес ДАХ е на 10050 на премаркета...с процент и нещо над вчера...
            що така да не гоним днес 10100..
            Коментари..

Коментар

И там императора е с протоколни функции.........
              Да, ама е последният истински император на света.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Готови ли сте? Ако не сте, лошох!
                Къси имате ли? Ако не, лошох...

Коментар

От Япония главният самурай подал оставка по принцип, колкото по ниско мине корекцията е по добре че от горе много боли ,дано бъркам ,че и аз съм на кораба
                  И там императора е с протоколни функции.........

Коментар

по време на отчети не ми се вярва ,трябва да са мнооого лоши....а те ще ги балончат...
                    От Япония главният самурай подал оставка по принцип, колкото по ниско мине корекцията е по добре че от горе много боли ,дано бъркам ,че и аз съм на кораба

Коментар

Корекция .ще има ми се струва поне до 9550
                      по време на отчети не ми се вярва ,трябва да са мнооого лоши....а те ще ги балончат...

Коментар

не задържа....

В четвъртък и петък предстои публикуването на отчетите на финансовите гиганти BlackRock, JPMorgan Chase, Citigroup и Wells Fargo.

В сферата на макроикономиката вносните цени записват ръст от 0,2% до голяма степен заради поскъпналия петрол, а износните цени се повишават с 0,8%.

Администрацията за енергийна информация съобщи, че петролните резерви в САЩ се понижават за 8-а поредна седмица: с 2,5 милиона барела през седмицата до 8 юли.

Американският лек суров петрол WTI се търгува със спад от 3,65% до 45,09 долара за барел, а европейският бенчмарк Брент поевтинява с малко над 4% до 46,51 долара за барел.

Федералният резерв на САЩ ще публикува т.нар. Бежова книга в 21:00 часа българско време (14:00 часа местно време във Вашингтон). Бежовата книга е доклад на централната банка за актуалните икономически условия в страната и се публикува 8 пъти годишно

да се надяваме че морган и фарго ще донесе пак добър отчет а сити приемлив...
                        Корекция .ще има ми се струва поне до 9550

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
                          Опаа мина 10 000 . Дано да задържи , че требват кинти .
                          не задържа....

В четвъртък и петък предстои публикуването на отчетите на финансовите гиганти BlackRock, JPMorgan Chase, Citigroup и Wells Fargo.

В сферата на макроикономиката вносните цени записват ръст от 0,2% до голяма степен заради поскъпналия петрол, а износните цени се повишават с 0,8%.

Администрацията за енергийна информация съобщи, че петролните резерви в САЩ се понижават за 8-а поредна седмица: с 2,5 милиона барела през седмицата до 8 юли.

Американският лек суров петрол WTI се търгува със спад от 3,65% до 45,09 долара за барел, а европейският бенчмарк Брент поевтинява с малко над 4% до 46,51 долара за барел.

Федералният резерв на САЩ ще публикува т.нар. Бежова книга в 21:00 часа българско време (14:00 часа местно време във Вашингтон). Бежовата книга е доклад на централната банка за актуалните икономически условия в страната и се публикува 8 пъти годишно

да се надяваме че морган и фарго ще донесе пак добър отчет а сити приемлив...

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                            Zalando shortak
                            Vola: тез мушмороци, успяха ли да задържат що-годе добро ниво на печалба? или изкараха добрите цифри само за ИПО-то? Влезнах малко след ипо-то, но затворих.
                            В последно време ги гледам че уж растат продажбите, но марджините се свиват.
                            и още един много негативен, според мен, фактор; всичкото женско около мен пазари като бохаво от там, но връщат средно м/у 70-85% от поръчките,

Коментар

Идват отчети , по отчети падат само губещите акции....но не и индексите....
                              Онзи палячо може и да е прав че единственото време за спад е края на август...
                              Август-септемврий често има временни относително резки и дълбоки спадове. Ще опитаме да използваме туй.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Опаа мина 10 000 . Дано да задържи , че требват кинти .

Коментар

Working...
                                X