IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
    Long Sugar Future on news @ 0.156 / 0.55

https://zertifikate.vontobel.com/DE/...t/DE000VS93083
    Този път си сгафил с дългите на захарта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Днес ДАУ ще атакува 18 к....според мен..
      Така че шанса да падне е под 30%...
      Това са незначителни движения (корекции). По-значително ще има като затвори gap-a. Ще го видиш на седмична база даже, но пак няма да е повече от 5%.
      Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        Очаквам в края на сесията червена стойност.

Днес ДАУ ще атакува 18 к....според мен..
        Така че шанса да падне е под 30%...

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
          Очаквам в края на сесията червена стойност.
          Червена стойност ще има и преди края на сесията, ама това не значи нищо

Коментар

• Очаквам в края на сесията червена стойност.
            The strongest stand last.

Коментар

• Long Sugar Future on news @ 0.156 / 0.55

https://zertifikate.vontobel.com/DE/...t/DE000VS93083

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                Някой каза тук че дакса ще ходи на 2000 или 900 точки най ниско може но трябва апартаментите и бентлитата да струват около 10к евра и едни 10 трилиона евра да се съберат и да си изгорят
                Даксът в момента едва ли може да падне под 6000 точки. Ама няма да стане. Първо сме нагоре порядъчно и тогава, ама до към 7000. Както винаги при такива прогнози могат да се объркат много неща, като например всичко Айде, че много дългосрочни станахме
                Last edited by GiRo; 26.04.2016, 07:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                  На около 10 770 минава горна диагонална съпротива на низходящия канал на седмична може там да го мисли на къде ще продължи но мисля че ще я пробие и ще иде нагоре,..по принцип акулите не ги интересуват как живеят хората за да помпат пазарите за помпането има и политически фактори срещу който няма противодействие...вие си шортвайте пък дакса ще прави точно обратното
                  Там някъде където си писал ще има корекция. После ще продължи към 11К.
                  Даксът се шортва само при стабилни корекции и катаклизми, че иначе къса шорти здраво При възходящ тренд много по-добре е да си дълъг на Даксът. Продаваш всеки локален връх и купуваш всяко локално дъно
                  Last edited by GiRo; 26.04.2016, 07:57.

Коментар

• Някой каза тук че дакса ще ходи на 2000 или 900 точки най ниско може но трябва апартаментите и бентлитата да струват около 10к евра и едни 10 трилиона евра да се съберат и да си изгорят
                    Вся Власть Советам

Коментар

• На около 10 770 минава горна диагонална съпротива на низходящия канал на седмична може там да го мисли на къде ще продължи но мисля че ще я пробие и ще иде нагоре,..по принцип акулите не ги интересуват как живеят хората за да помпат пазарите за помпането има и политически фактори срещу който няма противодействие...вие си шортвайте пък дакса ще прави точно обратното
                      Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                        Long Cocoa Future @ 3140 / 0.95

on news

https://zertifikate.vontobel.com/DE/...t/DE000VS930F1

Out 1.06 (11.5%)

кво да говорим...

Коментар

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
                          Всъщност на теб императоре не мисля, че ти е нужно нещо повече от една графика за последните 10-15 години понеже доколкото разбирам инвестираш, а не си трейдър. И няколко полезни прости факта:
                          - средната продължителност на бичите пазари е около 4 години.
                          - ако успее да направи нов връх тази година дау, този ще е почти на 2 пъти повече, което го прави един от най-продължителните бичи пазари в историята
                          - от 2009 насам е балонясъл с към 300%. Реално подобрение в икономиката от тогава няма. Средностастическият европеец не живее по-добре, а амариканец - съссигурност доста по-зле!

Не те знам какви отчети гледаш, какво правиш - обаче има нещо, което стои много над отчетите - нарича се ЦИКЛИЧНОСТ! Моят съвет е да я имаш предвид, ще ти се отблагодари.
                          Знам, че има цикличност.... но пък и ти грешиш, вземайки за отправна точка Девета година, защото тогава пазарите са били сринати. както не е право да приемаш за нещо нормално набалончен пазар, така не е право да вземаш за база сринат до абсурдно дъно пазар.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Първо, централни банки няма от вчера. Второ, спрели са цикличността? Да разбирам, че вече мечите пазари се отменят, така ли?
                            Отменят се продължителните мечи пазари, резки сривове са си в реда на нещата. В крайна сметка всичко е търсене и предлагане, а ЦБ определят до голяма степен цената на капитала.

Коментар

Първо, централни банки няма от вчера. Второ, спрели са цикличността? Да разбирам, че вече мечите пазари се отменят, така ли?

Оттук нататък бих играл с пазара, не с банките. Даже да ми се наложи да "погреша" няколко месеца, ако ще и година.

It's better to be a year too early than a day too late.
                              На това залагам аз, но всеки си има знае, както някой каза по-долу.

@GiRo, Не мисля, че ще издържи дотам аз. Ако не направи нов връх, даже 7-годишнината ще се наложи да отменим. А Дакса специално аз лично съм го отписал.
                              ми погледни кредитните паzари които винаги водат акциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                                Няма да пада повече, вече ти казах. Гледай към 500, че и нагоре
                                ГиРо, виждаш ги нещата
                                моето мнение, че дакса ще покаже още доста интересни движения и донесе радост на тези с харте айер. благодарско за включванията ти тук!

Коментар

Working...
                                X