Първоначално изпратено от todorov_74
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеСамно при мен ли е проблемът или картичката е спряна за търговия и при вас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Благодаря, някакъв бъг е в една от платформите ми, от която гледах, още си седи така, на другите върви. Първо си помислих да не е някаква новина по - голяма.
Коментар
-
Понеже petyo изтри, ще го редактирам:
В едната е спряна, другите вървят, само че на едното място не съм real time, може да зависи от конкретната борса, където се гледа. Новина не намирам.Last edited by k.o.; 25.06.2020, 12:35.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеГледам, че коментираната картичка започва да се движи с пазара, а когато дойде добрата новина, ще излети.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеКъде е това прессъобщение,че нищо не намирам?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеГолям си разбирач и то признат , няма що ...кажи когато купиш или продадеш нещо - но веднага го напиши ...+ няколко думи за обосновка
Всичко останало са празни приказки и въздух под налягане ...
А да се присмиваш на някого за неуспешни сделки не е нищо повече от избиване на комплекси ....или компенсаторен механизъм следствие загуби на пари.
Това последното няма да ти го таксувам като консултация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Не е трябвало да оставяш дълги за през нощта 10,76 EUR −1,54 (12,53%) ПРАВИЛНО!!!! Хахххххххххххххх
Всичко останало са празни приказки и въздух под налягане ...
А да се присмиваш на някого за неуспешни сделки не е нищо повече от избиване на комплекси ....или компенсаторен механизъм следствие загуби на пари.
Това последното няма да ти го таксувам като консултацияЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнениея да видим какво пълзи по дъното
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
хаха, някой казваше, че не трябва да се оставят дълги през нощта
Коментар
Коментар