If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След като в голяма степен хаотичния Брекзит се размина, сега спекулантите чакат да се облажат покрай евроизборите ...
Възможно е при банковите акции да видим хубави многогодишни дъна ...
Има ли готови ?
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Ти имаш инстинкт на спекулант.
Някога викаше, дано не се объркам в опит да те цитирам, защото отдавна не съм те чувал да повториш: хващам дъната, но нямам търпение и после нагоре винаги продавам по-рано!
Така ли беше или се бъркам?!
На мен тези герм. банки са ми твърде рискови, а нямам вкус към бърза, трескава спекула.
Така е ...купих няколко пъти Коба на 5,6-6 евра но продадох към 9 а тя стигна 13...
Винаги се купува в ниското и се продава на високо....
Чакам следващия спад....
За мен това е невъзможна оферта...
ДБ е много зле и може да стане страшно в даден момент....а при Коба има държавен дял и те командват парада...
В момента ДБ е на цена като Коба....като стане 2/3 ще се купува....ако стане...
Ти имаш инстинкт на спекулант.
Някога викаше, дано не се объркам в опит да те цитирам, защото отдавна не съм те чувал да повториш: хващам дъната, но нямам търпение и после нагоре винаги продавам по-рано!
Така ли беше или се бъркам?!
На мен тези герм. банки са ми твърде рискови, а нямам вкус към бърза, трескава спекула.
Уникредит планира да отправи обвързваща оферта за закупуване на Комерца. Пък Комерца и Дойче в момента си говорят за сливане.
Само като си помисля, едно време с Монти колко емоция, сили, време, пък и мъни хвърлихме в този Комерц и колко недоброжелателни подмятания отнесохме! Пфу!
Винаги се купува в ниското и се продава на високо....
Чакам следващия спад....
За мен това е невъзможна оферта...
ДБ е много зле и може да стане страшно в даден момент....а при Коба има държавен дял и те командват парада...
В момента ДБ е на цена като Коба....като стане 2/3 ще се купува....ако стане...
Уникредит планира да отправи обвързваща оферта за закупуване на Комерца. Пък Комерца и Дойче в момента си говорят за сливане.
Само като си помисля, едно време с Монти колко емоция, сили, време, пък и мъни хвърлихме в този Комерц и колко недоброжелателни подмятания отнесохме! Пфу!
За мен Байер е в абсолютно дъно и всички рискове вече са калкулирани в цената.Поне така ми се иска,сутринта се нахлопах на 55,02 пък да видим,може и да ям дървото
Дали?
То на останалите само 10%, дори и 5% на това да присъдят и то май няма остане кап
Голяма конска доза отрова глътнаха с това монсанто.
По хиенесто племе от уса адвокатчетата няма - надушат ли кръв и няма спирка...
On Wednesday, the jury awarded Hardeman $5 million in compensatory and $75 million in punitive damages. Under a 2003 U.S. Supreme Court ruling, punitive damages are generally limited to less than 10 times the compensatory damages award, meaning the current verdict will likely be reduced, said Adam Zimmerman, a law professor at Los Angeles-based Loyola Law School.
The trial is only the second of more than 11,200 Roundup lawsuits set to go to trial in the United States.
Имам поръчка на 7.88 още от сутринта ...
Няма да ги гоня на всяка цена ...Подозирам, че в понеделник ще има червено по Европа - след като англичаните не гласуват сделката ...
п.с. Доста е рисковано защото късите се увеличават
Нямам идея къде е дъното ..дано да е днешното и дълго да блажиш ...
Аз ще чакам да видя малко паника покрай Brexit или по някакви други причини малко (поне 3-4%) да спихнат индексите...че нещо се превъзбудиха напоследък....
За мен Байер е в абсолютно дъно и всички рискове вече са калкулирани в цената.Поне така ми се иска,сутринта се нахлопах на 55,02 пък да видим,може и да ям дървото
Нямам идея къде е дъното ..дано да е днешното и дълго да блажиш ...
Аз ще чакам да видя малко паника покрай Brexit или по някакви други причини малко (поне 3-4%) да спихнат индексите...че нещо се превъзбудиха напоследък....
Това за дългосрочното инвестиране с висок дивидент съм го ял на закуска преди 10 г. ...
Сега предпочитам да вляза в ниското пък дивидента може и да е mini mini ...
При настоящата цена не мисля,че да си дългосрочен инвеститор в Байер е лоша алтернатиа , а и 5% дивидент не е никак злеДа му мислят ахмаците дето стискат с БГ-боклуците
Това за дългосрочното инвестиране с висок дивидент съм го ял на закуска преди 10 г. ...
Сега предпочитам да вляза в ниското пък дивидента може и да е mini mini ...
Можеш ли ги разбра :
- Обвинението пледираше за присъда, "която да изпрати послание" .... Изглеждат доволни от решението.
- Защитата казва, че частично е в полза на Bayer....но щели да обжалват ....
Мисля, че акцията ще намери дъно, когато излизи новина , че обединяват делата в едно общо. Така по-лесно ще могат да се калкулерат щетите ...
Дотогава е голям риск и от спекулант лесно можеш да станеш дългосрочен инвеститор ....
п.с. това не означава, че акцията не ми харесва
При настоящата цена не мисля,че да си дългосрочен инвеститор в Байер е лоша алтернатиа , а и 5% дивидент не е никак злеДа му мислят ахмаците дето стискат с БГ-боклуците
Преди да отвори пазара вече е на около 55. Как ще затвори, не знам. Може и да "закачи" Монти на 50 евро. Зависи колко са очаквали "големите риби", и дали тази глоба е голяма или малка...
Можеш ли ги разбра :
- Обвинението пледираше за присъда, "която да изпрати послание" .... Изглеждат доволни от решението.
- Защитата казва, че частично е в полза на Bayer....но щели да обжалват ....
Мисля, че акцията ще намери дъно, когато излизи новина , че обединяват делата в едно общо. Така по-лесно ще могат да се калкулерат щетите ...
Дотогава е голям риск и от спекулант лесно можеш да станеш дългосрочен инвеститор ....
п.с. това не означава, че акцията не ми харесва
Коментар