IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

махни анализаторите ,който гледат на боб и карти....
    В момента ДАУ прави нови върхове и то преди стенограмата . Дали няма да ни сефтосат с няколко къси сесии .
    Тия порове не знам къде са се засилили, човек не може да си напазарува, баси. Иначе мене ми е ного тъпо, че слузестите акции укрепват - Lukoil, Total, Gazprom - пръвите две ги чаках на 38-40, те отидоха на 45. Третата също не ме кефи за пазар на 4.30, добре че поне овреме си взех малко ВР, засега: доволен-доволен от.

Инвесторът - МОЛЯ турете някакви читави човечета !!!
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

добре кака ае приятен ден, че тея американците отидоа за трети път до луната и ми писна на джоджана от тях. Прати му поздрави на Цачев
      махни анализаторите ,който гледат на боб и карти....
      В момента ДАУ прави нови върхове и то преди стенограмата . Дали няма да ни сефтосат с няколко къси сесии .

Коментар

• Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнение
        За информация: Утре, 23 ноември от 18:30 ч. Онлайн семинар „Борсови индекси: Спекулативни стратегии и инвестиции“
        добре кака ае приятен ден, че тея американците отидоа за трети път до луната и ми писна на джоджана от тях. Прати му поздрави на Цачев

Коментар

• За информация: Утре, 23 ноември от 18:30 ч. Онлайн семинар „Борсови индекси: Спекулативни стратегии и инвестиции“

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Днес: нодолулу, ърм?

Мене нещо ми писна да чакам: ще взема утре да си заръчам още един пакет Нови Жабоци. И да се сринат пазарите скоро, няма да дръпнат пак нагоре толкова рязко, че да не мога да реагирам.
            BYD прави стъпалца надолу. дано новата уса глава се изкаже странно отново за китайците и за автоиндустрията да се сурне към диапазона 4.50-4.90.
            тогава може и да има пазаруване. но да видим...

Коментар

• Какво мислите за Unicredit ? Някой има ли техни акции ? При цена от около 2 евро ми се струва много добре за влизане

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                на DAX започна дискотеката
                Днес: нодолулу, ърм?

Мене нещо ми писна да чакам: ще взема утре да си заръчам още един пакет Нови Жабоци. И да се сринат пазарите скоро, няма да дръпнат пак нагоре толкова рязко, че да не мога да реагирам.

Коментар

• Райфата много приятно катери ... при спад на останалите банки...
                  Да не са паднали санкциите срещу Русия
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• wdi .... рокстар!

Коментар

• на DAX започна дискотеката

Коментар

за момента съм отписал, само ги наблюдавам... има риск да паднат още. поне така ми "говорят" картинките на техничарите.
                        НО слезнат ли на към 4-4.50, ще се пробвам за един дабъл.
                        Хльъх: и аз бих ги искал на четири кинта, но съмнява ме дали толкова ще слязат. Не съм по техничарските работи, но за мен дългосрочният им тренд: по-скоро - нагоре е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Аз пък ще се пробвам с BYD, защото съм убеден в могъществото на китайските хора - тяхното трудолюбие, ученост, а и най-вече защото са ного, кат` тако`а, `начи. Сами на себе си да продават електрически коли, това стига - представи си, Желязко, само един на сто китайски хора да си купи количка от BYD. Освен това може да ги продават и на индианците....
                          за момента съм отписал, само ги наблюдавам... има риск да паднат още. поне така ми "говорят" картинките на техничарите.
                          НО слезнат ли на към 4-4.50, ще се пробвам за един дабъл.

Коментар

за коба толкова възхвали изчетох за ребаунд(след всичката предходна медиина помия), че не си и помислям да продавам преди Q1 2017.

VW: не смея да прогнозирам. доста шамари, доста глоби, от тях самите зависи как ще се преструктурират и адаптират към новите тенденции.
                            Смущаващо е, че БМВ се противопоставят на плановете за мега-завод за батерии в Германия. иначе следя Порше, там са ми надеждите.

днес влезнах в една позиция за 2-3 месеца и за дано 20-30%.
                            забравям за BYD за момента. разгледах им продукт-каталога. не съм убеден в китайското качество, с изключение на Huawei
                            Аз пък ще се пробвам с BYD, защото съм убеден в могъществото на китайските хора - тяхното трудолюбие, ученост, а и най-вече защото са ного, кат` тако`а, `начи. Сами на себе си да продават електрически коли, това стига - представи си, Желязко, само един на сто китайски хора да си купи количка от BYD. Освен това може да ги продават и на индианците.
                            Разбира се - ще чакам цена по на сгода. Иначе костенури не ща, имам си BMW, Daimler и Ford - ного автомобиладжии ще ми станат, щото смятам да си допълня Мерцедесченца - ама ги ща та 52 кинта например.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Не те ли е страх най малкото от една корекция на запад да не говорим за криза....
                              порше са вързани с Фолсваген ,даже той им е собственик след онази война през 2009 г
                              не ме е. вече казах, че не съм дейтрейдър, нито се занимавам с къси, дълги, дебели или тънки или и пакетирани боклуци да приеме, че борсата ми е хоби. големите пари идват от работата. .

вярвам, че без корекции няма да мине. но голямата корекция няма да е сега.
                              2008 дрязгата м/у братовчедите не вярвам да се повтори. фамилиите са ориентирани към реабилитиране на името. при колите всичко зависи, доколко ще успеят да популяризират елколите сред масата и ги направят на по-достъпни цени.
                              вярвам в немското качество
                              Last edited by Ferry; 15.11.2016, 15:29.

Коментар

за коба толкова възхвали изчетох за ребаунд(след всичката предходна медиина помия), че не си и помислям да продавам преди Q1 2017.

VW: не смея да прогнозирам. доста шамари, доста глоби, от тях самите зависи как ще се преструктурират и адаптират към новите тенденции.
                                Смущаващо е, че БМВ се противопоставят на плановете за мега-завод за батерии в Германия. иначе следя Порше, там са ми надеждите.

днес влезнах в една позиция за 2-3 месеца и за дано 20-30%.
                                забравям за BYD за момента. разгледах им продукт-каталога. не съм убеден в китайското качество, с изключение на Huawei
                                Не те ли е страх най малкото от една корекция на запад да не говорим за криза....
                                порше са вързани с Фолсваген ,даже той им е собственик след онази война през 2009 г

Коментар

Working...
                                X