Първоначално изпратено от michaelis12
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеТея ше станат новите шефове на света независимо дали искаме или ньет!! И нищо и никой не мое ги спре, та то само те са повече от целия запад взети заедно дори с Япония да сме ебаси !!
Вторият вариант е най-добър - талибанците ще ни окълцат, на китайците им е ного труден езикът и ще ни карат да работим по 12 часа на ден.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАми,
въпросните продукти, коит цЕтирате, просто, не са това, за което ги представят (любимата ми дума - ПРЕМИУМ) или пък са лоши. Не са. Просто са са едни от многото такива.
Просто, с нищо не са по-добри...
купувача им просто бива подстриган, щастливо и гордо и САМ си монтира на челото табелата ТЪПАНАР с некой лев в жоба..(ако нема лев, може на на изплащане. Без оскъпяване.. афкорс..)..
Сметам, че примерите са излишни...
Подобно на една марка камютори, плеъри и телефони,... А вече и шасовник.. Скоро диадема, колан и интерактивни блутут сандали с дъвка за зареждане на батериите ....
Лоши ли са ? Ми, не.
Работят си, както си требе ( подобно на всички други, между другото..)... Ама цените
...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКленов - китайците не са жълти, но са розави -ние сме по-жълти (като кожа имам предвид) - иначе си прав.Белите сме 1 млрд. с джапанките дет се праат "западни" 1.2 млрд. а шаолинците са 1.4 млрд. да го ева .... там ше си разджиткат потреблението и хои ги стигни ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнениеПърво искам ДЕБЕЛО да подчертая, че не се заяждам. Просто споделям.
Германците за бита карта. Нито са дисциплинирани нито трудолюбиви. Това са митове.
Siemens е най-разследвана за подкупи компания в Европа. Спечелят ли търг, мисли за подкуп. Дизелгейт просто няма да го коментирам. Даймлер беше разследван в Русия за подкуп. Те съсипват Европа. Дават подкупи на гръцките чиновници и после им продават нещо. Това е все едно да откраднеш от сестра си. Ако така се прави бизнес да го правят извън ЕС. Не може да прецакваш съюзниците си и съседите си. Между другото цакат и в България. Мотриси за метрото, паспортите. Като не могат да излъжат някого извън ЕС, лъжат в него.и го убиват. Продуктите им изобщо не са конкурентно способни. Оказват сериозна държавана помож на VW и плащат глоби на Брюксел за това, но са преценили, че глобите са много по-малки от ефекта от подпомагането. И други и други. Общо казано Германия сега не е каквото беше 1980г.
И са пътници и ще завлекат всички (освен Орбан може би). Решенията на Меркел за гръцката криза и бежнаците могат да затрият еврозоната.
95% съгласен!!! Аз DAX-a го "играя" по следния начин: след 50 % спад от върха (12.375 X 0,50 ~ 6200) влизам ( смятам от 6.500 да започна), правя 50% плюс и излизам.. От 2002 до сега 2 Х ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Иначе като цяло съм убеден, че кризата няма да може да се отложи с никакви средства, поради 3 основни причини:
1. Никой не може да спре пропадането на Китай и сриват на БВП там!
2. Никой не може от тук на сетне да стимулира потреблението и на Запад, било с отрицателни лихви, било с надуване на фондов!
3. Страни като Гърция навлизат в ситуация на хаос, което неизбежно ще доведе до сътресения и промяна на глобалната картина в рамките на ЕС! Политическите сътресения предстоят!Мммне не мисля. Китайците изкупиха всичко де що може земи фирми и чудесии навсякъде и ние тихомълком започваме да бачкаме за новия си жълт шеф. Виж ZTE, Hutchison etc. etc. те са купиха и сумай ти фармацефтични фирми ..... Просто ние ше бачкаме за тях и парите отиват натам, от там стандарта ше им се вдигне не ги мисли тях .....
Незнам защо всички начело с амерсиканските пропагандатори Блумбърга и Райтерса ни го насаждат в главите,ч е тея ше мрат ..... колко руснаците умреха толко и тея ...Last edited by michaelis12; 09.02.2016, 12:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнениеВсъщност да. Да не мислиш,че Varta са много хубави. Фирмата плащана на магазините за да продават само тях. Същото е с аспирана и колите.
въпросните продукти, коит цЕтирате, просто, не са това, за което ги представят (любимата ми дума - ПРЕМИУМ) или пък са лоши. Не са. Просто са са едни от многото такива.
Просто, с нищо не са по-добри...
купувача им просто бива подстриган, щастливо и гордо и САМ си монтира на челото табелата ТЪПАНАР с некой лев в жоба..(ако нема лев, може на на изплащане. Без оскъпяване.. афкорс..)..
Сметам, че примерите са излишни...
Подобно на една марка камютори, плеъри и телефони,... А вече и шасовник.. Скоро диадема, колан и интерактивни блутут сандали с дъвка за зареждане на батериите ....
Лоши ли са ? Ми, не.
Работят си, както си требе ( подобно на всички други, между другото..)... Ама цените
...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХубаво. Сигурно всеки, който си е купил Беемвенце или Мерцедесче, или Ауди или кутийка истински аспирин, все подкуп е взел, за да.
А мотрисите в метрото ни са руски - ного са яки.
А прецакваниците на - не ги прави немският човек, но изродът меркел... и в тези си усилия тя не е сама.
Коментар
-
Иначе ного съм разочарован и от другите европейци - марципанаджиите са вече на тригодишно дъно. ТЕ пък от какво се уплашиха - нали си нямат меркел?
Немците вече не са никакъв вермахт - по улиците арапи им кецат дъщерите, на борсата мишкуняци им ядат стафидките. Измет страхлива, проклетидаса.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Флоридов: прав си за конфликтът - по-добре сега с кървава революция меркел да бъде свалена и заклана като свиня (и всички нейни съмишленици - тоже), а талибанската сган - прогонена от Европа или издавена - отколкото още 3-4 години да приемаме талибанци - и - тогава.
За другите работи се съмнявам - в Китай пропадане НЯМА и не знам къде виждаш това - Китай минава към стадий на нормална икономика, дето не само произвежда, но и потребява. Потреблението на запад няма нужда от стимулиране, то си е достатъчно. Гръците са незначителни и най-добре да бъдат прогонени от ЕС - просто едни нахални маслинари.
ЕС трябва да зареже социалните глупости и да се върне към нормалният, здрав капитализъм - и т.нар. "бежанци" ще бъдат катализатор за това.
Трета световна няма да има - САЩ няма да смеят, Русия и Китай - не щат. Каква ще е тая война - най-ного гражданска в Европа. Ако нещата се спихнат, ще бягаме в Русия.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеВнимавай какво си пожелавашЕдин месец тотална анархия е по лошо от година сурова диктатура. Докато има доверие в западните валути ще устискат и ще се разминават само с циклични сътресения. Проблема в момента е с геополитиката-
В крайна сметка, смятам, че чисто логически е много по-добре дори и с цената на военен конфликт да има разместване сега в геополитиката! Отколкото България да бъде залята от орди ислямисти, които да доведат до много по-кървав конфликт след 20 години примерно. Да не говорим какъв ще бъде живота на нормалните българи през целия този период от 20 години! При подобно стечение, в крайна сметка резултата е един и същ! Така ,че?
Разбира се аз се нядявам, че някак си нещата ще се разминат без трета световна, а кенефа ЕС, ще се разпадне междувременно, преди да сме преминали червената линия! В името на нормалността и в името на България, се надявам именно това да се случи! Само времето обаче ще покаже какво е писано!
Иначе като цяло съм убеден, че кризата няма да може да се отложи с никакви средства, поради 3 основни причини:
1. Никой не може да спре пропадането на Китай и сриват на БВП там!
2. Никой не може от тук на сетне да стимулира потреблението и на Запад, било с отрицателни лихви, било с надуване на фондов!
3. Страни като Гърция навлизат в ситуация на хаос, което неизбежно ще доведе до сътресения и промяна на глобалната картина в рамките на ЕС! Политическите сътресения предстоят!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнениеПърво искам ДЕБЕЛО да подчертая, че не се заяждам. Просто споделям.
Германците за бита карта. Нито са дисциплинирани нито трудолюбиви. Това са митове.
Siemens е най-разследвана за подкупи компания в Европа. Спечелят ли търг, мисли за подкуп. Дизелгейт просто няма да го коментирам. Даймлер беше разследван в Русия за подкуп. Те съсипват Европа. Дават подкупи на гръцките чиновници и после им продават нещо. Това е все едно да откраднеш от сестра си. Ако така се прави бизнес да го правят извън ЕС. Не може да прецакваш съюзниците си и съседите си. Между другото цакат и в България. Мотриси за метрото, паспортите. Като не могат да излъжат някого извън ЕС, лъжат в него.и го убиват. Продуктите им изобщо не са конкурентно способни. Оказват сериозна държавана помож на VW и плащат глоби на Брюксел за това, но са преценили, че глобите са много по-малки от ефекта от подпомагането. И други и други. Общо казано Германия сега не е каквото беше 1980г.
И са пътници и ще завлекат всички (освен Орбан може би). Решенията на Меркел за гръцката криза и бежнаците могат да затрият еврозоната.
А мотрисите в метрото ни са руски - ного са яки.
А прецакваниците на - не ги прави немският човек, но изродът меркел... и в тези си усилия тя не е сама.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеОт паниката по добро няма бе. Само кеш да има...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар