Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Май е нещо еднократно, ще трябва да го преживеем. Не съм изненадан, де - откак ми попадна тая акция имах някакво смътно предчувствие, неслучайно ми се натрапи тая асоциация с адмирал Колини, от която не мога да се отърва
При мен банките са ми в катарзис......
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Защо господин адмиралът така позорно тая сутрин падна по задник като стар моряк на пързалка?“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Защо господин адмиралът така позорно тая сутрин падна по задник като стар моряк на пързалка?
http://www.expansion.com/empresas/in...7248b467a.html
http://www.estrategiasdeinversion.com/invertir-corto/analisis/almirall-pierde-soporte-tras-reconocer-fuerte-caida-beneficio-354600
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениекупих Admiral Group 50 броя по 21.90 да видим отчета който излиза мартМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЗапълни стар гап на 11 740,който се явява и подкрепа,от тук трябва да сме нагоре.
Днес ме разбиха в Комерцбанк а аз от инат си взех аареалбанк на 35,3.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЧудесен гап за отиграване(на едночасова си цунка ЕМА 200-красота) купувам Дакс на 11 812,цел 11942
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
мерси, не разбирам испански. изядох материалит еоколо данните на немски / англииски
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
мерси, не разбирам испански. изядох материалит еоколо данните на немски / англииски
Коментар
Коментар