IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
    Gamesa Top, Nordex Flop
    http://www.expansion.com/empresas/en...2148b45c7.html

Коментар

• Gamesa Top, Nordex Flop

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Dax боксува нещо в моите зони 12020 -12050
        Утре ако не ме мързи ще видя как ми излизат графиките
        Protokol -утре следобед да ли ще видим Популар под 0,80 цента
        Мисля, че ще отвори под 0.8 , но не съм сигурен дали няма да завърши над 0.8 ....
        Леко съм си втълпил, че следващата седмица ще има сгоден момент за пазаруване на европейски банки - скоро не са излизали новини и прогнози за "лошите настроения" в Холандия и Франция ...Очаквам и Ципурата да помогне в тази насока - нещо се умълча, а рейтинга му пада ...
        Така, че оставам да дебна 0.78-0.79 ...
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Dax боксува нещо в моите зони 12020 -12050
          Утре ако не ме мързи ще видя как ми излизат графиките
          Protokol -утре следобед да ли ще видим Популар под 0,80 цента

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение

Все си мисля да купя и аз, но не те ли притесняват отношенията на Европа и САЩ към Русия?
            Демек да се тревожа какво може да причинят САЩ и Европа на Русия?

Не е ли по-логически Европа и САЩ да се тревожат Русия какво може да им причини на тях?

Gazprom е една от най-стратегическите компании на света, ако дребничкият Дядя Путин врътне оня големия кран, половин Европа ще замръзне кат` тако`а. Вярвам, че комбинацията която си изградих: Газпромчета+Мидички (в които влиза доставчик №1 на газчица в Щатите: BGgroup) е една от най-стратегическите инвестиции, които съм правил досега.

Вземи си: на сгода са. Дивидентът тоже е добър - 7.89 беше миналата година, обикновено го увеличават всяка година, а и рублата поскъпна сосно.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Цап-царап: още една порцийка Газпромченца, да ми станат като бройка поне колкото ПДНГ.

Ми аз засега - мисля - приключих с пазарът. Остана ми някой леФ сухичко, та ако има спих, да имам с какво да се нагувича на тънкана.
              Все си мисля да купя и аз, но не те ли притесняват отношенията на Европа и САЩ към Русия?
              От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Цап-царап: още една порцийка Газпромченца, да ми станат като бройка поне колкото ПДНГ.

Ми аз засега - мисля - приключих с пазарът. Остана ми някой леФ сухичко, та ако има спих, да имам с какво да се нагувича на тънкана.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  То от Волатилството Импе се праят парички,за кво ти е някво умрало нещо де не мърда.

Теслата я разколачих-нагоре,надолу,всичките и гапчета отиграх.
                  И това тоже. Ама не знам BMW от 86 кинта (нали него коментираме) накъде е по-логически да тръгне... щото се е движило между 65 и 122 за три години. виж ако си го изловиш на 70 кинта, може да го отигвараш спокойно и спекулантската.

Коментар

• То от Волатилството Импе се праят парички,за кво ти е някво умрало нещо де не мърда.

Теслата я разколачих-нагоре,надолу,всичките и гапчета отиграх.
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Личи си, че си от старата школа, приятел! Нищо лично, напълно те уважавам и с много неща съм съгласен, но тук специално не си прав. Все пак BMW са стабилна марка, та могат 80 не са особено скъпи за тях. Разбира се, по-ниски нива е по-добре, но въпросът е ще ги има ли и кога?
                      А, при автомобилните има немалко воатилство. Нима Daimler не падаха и до 53 кинта лятото?

Коментар

Да, има абстрактно, но все пак трябва да има критерий за скъпост - и той е: колко ти плаща компанията, за да държиш акциите и. Разбира се - не без значение са перспективите, темпът на нарастване/намаляване на продажби, могъществото и т.н.

Затуй никога не бих си купил акции на Букчето. Плаща малко. Лесно унищожимо е.

Защо да дам 108 еврака (например) за едно Букче, вместо да дам 85 еврака за пакет: 1 Тотал, 1 Мида, 1 ВР, 1 Газпром - при положение, че тоя пакет е енергийно незаобиколим, щото ако тия 4 компании пуснат кепенците и врътнат кранчетата, ще стане голя-я-ямо мазало?

Утре някой може да измисли по-секси еквивалент на Букчето и след 10 години никой дори да не помни, че е имало Букче.

Обичам стратегически работи, а без Букче никому няма да му замръзне четирибуквието, нито ще загуби възможността си за придвижване.
                        Личи си, че си от старата школа, приятел! Нищо лично, напълно те уважавам и с много неща съм съгласен, но тук специално не си прав. Все пак BMW са стабилна марка, та могат 80 не са особено скъпи за тях. Разбира се, по-ниски нива е по-добре, но въпросът е ще ги има ли и кога?

Коментар

Импе, скъпотата е абстрактно понятие, знаеш... И за мен акциите на Фейсбук са скъпи над 115 долара, обаче пазарът друго казва...
                          Да, има абстрактно, но все пак трябва да има критерий за скъпост - и той е: колко ти плаща компанията, за да държиш акциите и. Разбира се - не без значение са перспективите, темпът на нарастване/намаляване на продажби, могъществото и т.н.

Затуй никога не бих си купил акции на Букчето. Плаща малко. Лесно унищожимо е.

Защо да дам 108 еврака (например) за едно Букче, вместо да дам 85 еврака за пакет: 1 Тотал, 1 Мида, 1 ВР, 1 Газпром - при положение, че тоя пакет е енергийно незаобиколим, щото ако тия 4 компании пуснат кепенците и врътнат кранчетата, ще стане голя-я-ямо мазало?

Утре някой може да измисли по-секси еквивалент на Букчето и след 10 години никой дори да не помни, че е имало Букче.

Обичам стратегически работи, а без Букче никому няма да му замръзне четирибуквието, нито ще загуби възможността си за придвижване.

Коментар

Скъпи са бе, техните кожи... над 80 кинта са си скъпички...
                            Импе, скъпотата е абстрактно понятие, знаеш... И за мен акциите на Фейсбук са скъпи над 115 долара, обаче пазарът друго казва...

Коментар

Сега погледнах BMW и се оказа, че за чуденето ми да взема ли на 82,5 с таргет 86 си изпатих с една бърза 4%-тна за седмица-две.
                              Скъпи са бе, техните кожи... над 80 кинта са си скъпички...

Коментар

• Сега погледнах BMW и се оказа, че за чуденето ми да взема ли на 82,5 с таргет 86 си изпатих с една бърза 4%-тна за седмица-две.

Коментар

Working...
                                X