IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

И най-най-най-растящата акция в портфейлът ми към моментът е... Daimler.
    Браво ... за деня или за периода ... 2015 до 2018 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение

Ще ти дам 10 акции на даимлер ако напуснеш завинаги форума
      Стига заяждане с хората г-н Всезнайко. Искаме конструктивно мнение от Вас, а не празни приказки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
        Въпрос към колегите търгуващи акции на немските автомобилни компании. След новините за манипулация на софтуер има ли шанс цените на Daimler да паднат под 50 евро или повече? Как се отрази скандала на VW преди няколко години?

https://www.reuters.com/article/daim...-idUSL8N1TD4ZE
        И най-най-най-растящата акция в портфейлът ми към моментът е... Daimler.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Виж съответната тема в Днес.бг - кирливецът пак се е зъбил на великият човек. Ама виж още повече коментарите отдолу - вече мнозинството Българи са на страната на Доналдът.

Иначе за Даймлер - не очаквам сериозен спих - а и да има - другите компании няма да последват. Е, ако слезе под 54 кинта Daimler - ще си купя.
          Ще ти дам 10 акции на даимлер ако напуснеш завинаги форума

Коментар

хахаха ... разсмя ме искрено. Прав си Импе, човек винаги може да научи нещо ново от теб

Основната тема е Daimler надявам се повече колеги да коментират. Поздрави
            Виж съответната тема в Днес.бг - кирливецът пак се е зъбил на великият човек. Ама виж още повече коментарите отдолу - вече мнозинството Българи са на страната на Доналдът.

Иначе за Даймлер - не очаквам сериозен спих - а и да има - другите компании няма да последват. Е, ако слезе под 54 кинта Daimler - ще си купя.

Коментар

Пфу. Де Ниро е един стар опърпаняк и простак. Всеки има право да харесва някого или да не го харесва... но не и да го обижда и да му казва публично: "куче" и какво ли не. Има късмет, че Доналдът е широко скроен и благороден - в смисъл, че не му се занимава с такава забравена от богът и човечеството човешка гнида. Аз на него, щях да го съдя, да го осъдя и да му взема всичко, а после да го заложа пред Тръмп Тауър с кирлива паничка - да проси за мене.

А ти - Инокентий - като инвеститор - очаква се, че печелиш от Доналд и би трябвало да го обичаш.
              хахаха ... разсмя ме искрено. Прав си Импе, човек винаги може да научи нещо ново от теб

Основната тема е Daimler надявам се повече колеги да коментират. Поздрави
              Last edited by Innocent; 11.06.2018, 22:30.

Коментар

• Пфу. Де Ниро е един стар опърпаняк и простак. Всеки има право да харесва някого или да не го харесва... но не и да го обижда и да му казва публично: "куче" и какво ли не. Има късмет, че Доналдът е широко скроен и благороден - в смисъл, че не му се занимава с такава забравена от богът и човечеството човешка гнида. Аз на него, щях да го съдя, да го осъдя и да му взема всичко, а после да го заложа пред Тръмп Тауър с кирлива паничка - да проси за мене.

А ти - Инокентий - като инвеститор - очаква се, че печелиш от Доналд и би трябвало да го обичаш.

Коментар

Не виждам засега какво би съборило малко по-сериозно пазарите - на всякакви предизвикателства отговарят само с леки колебания. Знаем какво направиха костенуркаджиите - сега - заради Даймлер - никаква реакция. Доналд измисли мита - пак нищо - дори суровинните компании (поне Тинтата, дето си имам) не мръдат - дори: нагоре. Апропо - днес защо: Газпром и Лукойл надолулу? Някой знае ли нещо? Не че съм против, защото искам да се нагувича, но все пак...

Смятам, че пазарите по света вярват на Доналд и ще му вярват докрай. Могъществото му е просто неизмеримо - откак въобще има финансови пазари, не е съществувал жив човек или умрял човек, който да им е влияел в такава невъобразима степен.
                  Импе мнението ми за Доналд съвпада на 100% с мнението на Робърт Де Ниро

https://www.youtube.com/watch?v=1zNr8Pf1QkY

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Ако САЩ наложат и нови мита в комбинация с повдигане на обвинения като при костенурките мисля, че ще слезе и по надолу ...
                    Да не говорим, че и пазара като цяло го чакат поне за корекция ... Доста станаха неизвестните и ако не се изчистят поне първите две е рисково за мен. От друга страна не виждам кое може да изиграе роля на гориво за ракетата - те и сега продажбите удрят тавана...
                    Не виждам засега какво би съборило малко по-сериозно пазарите - на всякакви предизвикателства отговарят само с леки колебания. Знаем какво направиха костенуркаджиите - сега - заради Даймлер - никаква реакция. Доналд измисли мита - пак нищо - дори суровинните компании (поне Тинтата, дето си имам) не мръдат - дори: нагоре. Апропо - днес защо: Газпром и Лукойл надолулу? Някой знае ли нещо? Не че съм против, защото искам да се нагувича, но все пак...

Смятам, че пазарите по света вярват на Доналд и ще му вярват докрай. Могъществото му е просто неизмеримо - откак въобще има финансови пазари, не е съществувал жив човек или умрял човек, който да им е влияел в такава невъобразима степен.
                    Last edited by Императорът; 11.06.2018, 22:13. Причина: Нагувичване с.

Коментар

Въпрос към колегите търгуващи акции на немските автомобилни компании. След новините за манипулация на софтуер има ли шанс цените на Daimler да паднат под 50 евро или повече? Как се отрази скандала на VW преди няколко години?

Ако САЩ наложат и нови мита в комбинация с повдигане на обвинения като при костенурките мисля, че ще слезе и по надолу ...
                      Да не говорим, че и пазара като цяло го чакат поне за корекция ... Доста станаха неизвестните и ако не се изчистят поне първите две е рисково за мен. От друга страна не виждам кое може да изиграе роля на гориво за ракетата - те и сега продажбите удрят тавана...
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Виждам, че акциите на Volkswagen през 2015г са паднали от 240евро до 105 евро за 6 месеца

https://finance.yahoo.com/quote/VOW.DE/?guccounter=1

Коментар

На чичо Цетше ще му увисне... кичарестият мустак.

Ако слезе под 50 кинта, ще си взема още някоя и друга акцийка.

Коментар

На VW?

Коментар

• Въпрос към колегите търгуващи акции на немските автомобилни компании. След новините за манипулация на софтуер има ли шанс цените на Daimler да паднат под 50 евро или повече? Как се отрази скандала на VW преди няколко години?

Коментар

• 1000 bet at at home at 67.5

Коментар

Working...
                                X