Първоначално изпратено от HY Spread
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Преформатиране на ЕС, както на всички негови видими и невидими структури. Това тече с пълна сила от 16 та година насам. Точно кой път ще изваят никой простосмъртен не знае, пък историята много често има обрати. Около 5-6 евро е началото на интересното. Истинските пари калкулират невидимите скритите причини, скритият фундамент, поради това за широката публика мнозинството от ценови движения изглеждат нелогични, а официалните медий като евтини врачки намират винаги някаква изсмукана от пръстите причина, а плебеите пригласят във възторг. Брюксел е като кула от карти, която създателите му както изглежда иска да духнат и пренаредят наново в друга форма, а той се прави че се съпротивлява.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКак я виждаш банковата драма като развитие ?
Още ли чакаш DB на 6 ?
Мисля, че ще има още един напън да остържат дъното - когато Джузепе Конти направи първия сблъсък с Брюксел... Вероятно втори такъв няма да има...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСподели, как и къде ?
немски новини четеш ли? ако да, продължавай и свързвай точките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
follow on Cerberus actions and Co.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнениеDB на 6 ще бъде купена
Коментар
-
И после продадена на части
Само не знам каква ще е хронологията. Първо купена и после разпарчетосана или обратно.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКак я виждаш банковата драма като развитие ?
Още ли чакаш DB на 6 ?
Мисля, че ще има още един напън да остържат дъното - когато Джузепе Конти направи първия сблъсък с Брюксел... Вероятно втори такъв няма да има...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Ако тушират евро банковите драми, може да им вземеш и над 110.
Още ли чакаш DB на 6 ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНики, успех с този шорт.
Давам 75% вероятност, че в следващите 9-12 месеца ще мога да продам САП на 110. Малко ме е яд, че влязох тука в дискусия за САП с колегите и не взех още на 83-84, както го бях замислил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНики, успех с този шорт.
Давам 75% вероятност, че в следващите 9-12 месеца ще мога да продам САП на 110. Малко ме е яд, че влязох тука в дискусия за САП с колегите и не взех още на 83-84, както го бях замислил.
Коментар
-
Ники, успех с този шорт.
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
Short SAP 100.10Last edited by Money; 08.06.2018, 18:59.
Коментар
Коментар