Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
UniCredit lol.
Look at the BTP strcture etc. Reckless
Аз оглеждам се за UBS ...ама като гледам как са я подкарали по съдилищата не знам дали ще спре на 11.4-11.5 ... И доколкото знам още не са си уредили глобите с каубоите ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеОслушвам се за OHL , но сега се заигравам с Unicredit
Опитвам се да намаля риска ....
Look at the BTP strcture etc. Reckless
Коментар
-
Първоначално изпратено от takiteasy Разгледай мнение
Даксата е чист селл от тези нива до около 10900 засега...Евентуално може да подскочи 300 точки, но след 6ти ноември се гмуркаме...Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от takiteasy Разгледай мнение
Даксата е чист селл от тези нива до около 10900 засега...Евентуално може да подскочи 300 точки, но след 6ти ноември се гмуркаме...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение... но сега се заигравам с Unicredit, Опитвам се да намаля риска ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Ха каръков щом се появи значи днес ще сме на зеленоLast edited by volatilnia; 23.10.2018, 11:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениелошо лошо дакса с гапче на 11358 . а до 10707 има още бая път .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеОслушвам се за OHL , но сега се заигравам с Unicredit
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениекак го виждате дакса тази седмица, в светлината на Китай, Саудитска арабия, Италианския бюджет, който Австрийците зоват да не се приема от ЕС и да се върне за доработка.
Last edited by takiteasy; 23.10.2018, 08:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеProtokol -днес взели OHL?
https://www.bolsamania.com/noticias/...--3550355.html
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар