какво става приятелю лобос защо пак ново дъно на дакса . нали вчера всички купиха за нов връх на дакса над стария 13580. доста оптимистично беше вчера
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеПрав е лобос. Що се занимавате с тия числа. ГЛЕДАЙТЕ САМО ФУНДАМЕНТА И КУПУВАЙТЕ АКЦИИ ПО ФУНДАМЕНТ
Първо на първо дакса не е дигналл от 11111 а ОТ 110.... И НЕЩО. Другото което е аз днес следях фундамента като лобос и купух акциики. Казаха че германската икономика растяла и всички компании днес изкараха отлични отчети и дадоха ми дивидент. Просто кеф. Сега може би към 11234 ще излязат някви по лоши новинки . Ама за бога що се занимавате с техники. Глейти фундамента като лобос и нещата винаги ще вървят добре. Послушайте го
Коментар
-
Прав е лобос. Що се занимавате с тия числа. ГЛЕДАЙТЕ САМО ФУНДАМЕНТА И КУПУВАЙТЕ АКЦИИ ПО ФУНДАМЕНТ
Първо на първо дакса не е дигналл от 11111 а ОТ 110.... И НЕЩО. Другото което е аз днес следях фундамента като лобос и купух акциики. Казаха че германската икономика растяла и всички компании днес изкараха отлични отчети и дадоха ми дивидент. Просто кеф. Сега може би към 11234 ще излязат някви по лоши новинки . Ама за бога що се занимавате с техники. Глейти фундамента като лобос и нещата винаги ще вървят добре. Послушайте го
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениекво стане лобос .
уж се появих и дакса трябваше да катери
ти си накупи АКЦИИ щот щяло да катери а дакса вече е на 11111.
не така на борси така не се играе
Дакса може и под 11 000 да го видиш и кво от това като си на демо
Коментар
-
кво стане лобос .
уж се появих и дакса трябваше да катери
ти си накупи АКЦИИ щот щяло да катери а дакса вече е на 11111.
не така на борси така не се играеLast edited by volatilnia; 24.10.2018, 23:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеКакво се случва с банковите книги днес - Commerz + Deutsche bank, ай, ай, ай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТо щото другите са цветя и рози с техните баланси... На коя от италянките би заложил ? Само не ми казвай IFIS
Аз оглеждам се за UBS ...ама като гледам как са я подкарали по съдилищата не знам дали ще спре на 11.4-11.5 ... И доколкото знам още не са си уредили глобите с каубоите ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
UniCredit lol.
Look at the BTP strcture etc. Reckless
Аз оглеждам се за UBS ...ама като гледам как са я подкарали по съдилищата не знам дали ще спре на 11.4-11.5 ... И доколкото знам още не са си уредили глобите с каубоите ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеОслушвам се за OHL , но сега се заигравам с Unicredit
Опитвам се да намаля риска ....
Look at the BTP strcture etc. Reckless
Коментар
-
Първоначално изпратено от takiteasy Разгледай мнение
Даксата е чист селл от тези нива до около 10900 засега...Евентуално може да подскочи 300 точки, но след 6ти ноември се гмуркаме...Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от takiteasy Разгледай мнение
Даксата е чист селл от тези нива до около 10900 засега...Евентуално може да подскочи 300 точки, но след 6ти ноември се гмуркаме...
- 1 like
Коментар
Коментар