If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разбирам от къде идва потресаващото ти разбиране на финансовите пазари. Ама то с такова обкръжение би трябвало да се отнасяме снизходително към глупостите ти. Приеми най-дълбоките ми извинения, разбирам че не е било никак лесно да се издигнеш над средата ти и не би трябвало да бъдеш съден като други които не са имали твоите ограничения
Много яко свинар да поучава бизнесмени кои знае къв отрепльок си в действителност
Упорстваш но накрая се надявам да склониш за твое добро е обещавам ти че няма да те настаниме в бившето ТКЗС където са циганьорите с домочадието си
Разбирам от къде идва потресаващото ти разбиране на финансовите пазари. Ама то с такова обкръжение би трябвало да се отнасяме снизходително към глупостите ти. Приеми най-дълбоките ми извинения, разбирам че не е било никак лесно да се издигнеш над средата ти и не би трябвало да бъдеш съден като други които не са имали твоите ограничения
Хаха, смешко. Чул си за някакви инструменти, нямаш идея какво правиш и почваш да пробутваш тук лафовете които в квартала карат аверчетата да те гледат с обожание.
Ако нямаш пари да инвестираш в къща на село с кочина в двора братовчед ми може да ти помогне той държи 5000 декара в северна България и има малка свинеферма нуждае се от общи работници защото тамошните са много мързеливи и крадът яко ако ми се помолиш мога да те уредя за свинар и никога повече няма и да помислиш да играеш на комар ако ли пък аграрната работа те влече повече ще те направим комбайнер много яки кинти се взимат там, а той тази година тъкмо купи два броя с кредит де и държавна помощ
Хаха, смешко. Чул си за някакви инструменти, нямаш идея какво правиш и почваш да пробутваш тук лафовете които в квартала карат аверчетата да те гледат с обожание.
Нали Някой хора просто не разбират кога започват да се излагат
На мене ми доставя удоволствие да се заяждам с мижитурките но те съветвам да ме послушаш иначе ти гарантирам че няма да свършиш добре чистият въздух и аграрната работа в комбинация с грижи за селскостопански животни свине кокошки би те спасило от порочният път по които вървиш. Комарът се лекува трудно затова трябва да бъдеш смел и издръжлив а зимата докато хората касират печалбите от благородните метали ти ще похапваш свински пържоли собствено производство
Винаги съм знаел че в 99% от случайте е по-вярно да се залага на глупостта на хората, а не на гениалността им. Сега ако ти си от този 1% за които това не важи Ок. Но нещо ме съмнява това да е така. Поне като ти чета мненията.
Ти му викаш да ходи на село от където е дошъл то пак си знае своето
Дам загуби се трупат на БФБ то пожелавам ти да избиеш част от тях
Ма тъй като гледам през живота си надали си търгувал на такъв инструмент тъй че не се изказвай неподготвен
Винаги съм знаел че в 99% от случайте е по-вярно да се залага на глупостта на хората, а не на гениалността им. Сега ако ти си от този 1% за които това не важи Ок. Но нещо ме съмнява това да е така. Поне като ти чета мненията.
Не се сещам до сега да си споменавал че си с опции. И що да не може да го занулиш. То с опции с епечели от време на време, през останалото време трупаш загуби - малки но загуби.
Дам загуби се трупат на БФБ то пожелавам ти да избиеш част от тях
Ма тъй като гледам през живота си надали си търгувал на такъв инструмент /опции/ тъй че не се изказвай неподготвен
Съвет взимаш една нива сееш я с зеленчук строиш една кочина гледаш прасета това според мене ще ти се отрази добре хем сигурна инвестиция хем някога може и да избиеш загубата от БФБ то въпрос на математика
На опции маржин имали и от къде знаеш от какво ниво съм купил пута и с къв страйк тъй че бегай акаунта съм щял да зануля аве тъп ли си или се праиш много мязаш по писане на милиционер
Не се сещам до сега да си споменавал че си с опции. И що да не може да го занулиш. То с опции с епечели от време на време, през останалото време трупаш загуби - малки но загуби.
Коментар