Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеBNP, SocGen i CreditAgricole са продадени. Holidays booked.
CoBa short. много ско4и днеска
ThyssenKrupp target 25
Linde traget 130
Salzgitter target 50
New entries
Garry Weber
Коментар
-
Първоначално изпратено от valk Разгледай мнениеДа ти е честита печалбата от СОBA колега този път добре се ориентира за разлика от миналият
Само за протокола при комерса никога не съм имал грешна ориентация а лятото при МАН защото мислех че Фолсваген от 80 ще ги изкупува до 100 а той ги пусна до 50 ....
Успех и на теб!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеполучи ли последното лично за 1,7 .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеКомерца кърти!
Само аз ли останах от фен групата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеКомерца кърти!
Само аз ли останах от фен групата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ двете дядо Попе и двете....
Коба допълване на една трета на 1,111
и Дойчебанк на 26-27 ....
Ако не стигна тези цени до понеделник купувам на пазарна сутринта в зависимост ако е на горе маркета изчакване да покрие гапа и ако е надолу докъде ми стиска ..
Мисля че банките ще тръгнат нагоре само индексите да направят корекцията надолу и че няма рейтинговане през уйкенда....
Единственото хубаво на точните прогнози от миналата за тази седмица е че Мунчо от Столипиново няма дълго да обяснява какво е Сомени и кога в кой сайт е открил съществуването на Дойчебанк през кое хилядолетие и кой на кого крепи ...дървената глава.
А колегата Валк иминалия път също негово изказване беше рязко обръщане на посоката на банките....
Оставена отворена 1/3 и излизане утре на аукциона....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениедо като ми обясняваш цветана какво обича да ближе, комерца е вече под 1.20 и посоката е ясна
ей тук се доказвай колко си отворена и как акциите ти са с реална доставка, и как меркел я крепи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение7 месеца чакам да ми отговориш какви са тези сомове
Съжалявам ама щом за седем месеца не си разбрал как реши че днес ти е дошло сивото вещество и ще разбереш....
Бях ти учител/калинките ,ССВ ,ХИМ /,бях ти опонент/загубен бас с БТН / но ти деградираш от ден на ден .... никой не иска да контакгува с лузъри . Даже и Цветана която обича да се ближе с разни откачалки........
Коментар
-
7 месеца чакам да ми отговориш какви са тези сомове
Съжалявам ама щом за седем месеца не си разбрал как реши че днес ти е дошло сивото вещество и ще разбереш....
Бях ти учител/калинките ,ССВ ,ХИМ /,бях ти опонент/загубен бас с БТН / но ти деградираш от ден на ден .... никой не иска да контакгува с лузъри . Даже и Цветана която обича да се бъзика с разни откачалки........
Коментар
Коментар