IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Не и преди двойката.....

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
      BNP, SocGen i CreditAgricole са продадени. Holidays booked.
      CoBa short. много ско4и днеска
      ThyssenKrupp target 25
      Linde traget 130
      Salzgitter target 50

New entries

Garry Weber
      Не и преди двойката.....

Коментар

• BNP, SocGen i CreditAgricole са продадени. Holidays booked.
        CoBa short. много ско4и днеска

ThyssenKrupp target 25
        Linde traget 130
        Salzgitter target 50

New entries

Garry Weber

Коментар

• Първоначално изпратено от valk Разгледай мнение
          Да ти е честита печалбата от СОBA колега този път добре се ориентира за разлика от миналият
          Мерси !
          Само за протокола при комерса никога не съм имал грешна ориентация а лятото при МАН защото мислех че Фолсваген от 80 ще ги изкупува до 100 а той ги пусна до 50 ....
          Успех и на теб!

Коментар

получи ли последното лично за 1,7 .....
            Да ти е честита печалбата от СОBA колега този път добре се ориентира за разлика от миналият

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              Комерца кърти!
              Само аз ли останах от фен групата?
              получи ли последното лично за 1,7 .....

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                Комерца кърти!
                Мани, не ги мисля мечките по позицията, тези дни.

Коментар

• Комерца кърти!
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

И двете дядо Попе и двете....
                    Коба допълване на една трета на 1,111
                    и Дойчебанк на 26-27 ....
                    Ако не стигна тези цени до понеделник купувам на пазарна сутринта в зависимост ако е на горе маркета изчакване да покрие гапа и ако е надолу докъде ми стиска ..
                    Мисля че банките ще тръгнат нагоре само индексите да направят корекцията надолу и че няма рейтинговане през уйкенда....

Единственото хубаво на точните прогнози от миналата за тази седмица е че Мунчо от Столипиново няма дълго да обяснява какво е Сомени и кога в кой сайт е открил съществуването на Дойчебанк през кое хилядолетие и кой на кого крепи ...дървената глава.

А колегата Валк иминалия път също негово изказване беше рязко обръщане на посоката на банките....
                    Оставена отворена 1/3 и излизане утре на аукциона....

Коментар

• Ей уникредит много рипнала тука един я търсеше на 3 евро мечтите се удвояват

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                        до като ми обясняваш цветана какво обича да ближе, комерца е вече под 1.20 и посоката е ясна

ей тук се доказвай колко си отворена и как акциите ти са с реална доставка, и как меркел я крепи
                        Къде да ходи ходи дето разпарвях преди месеци ама ще има яка съпротива около едно евро щото падне ли под това ниво втората по-големина банка на картофите лошо аз бях казал че ще я национализират ама всички експерти се разлаяха че това е невъзможно сега всички чакат с инжекциите на ЕЦБ мъртъвците да възкръснат ама най-много някой конвулс да направят пазара е изпържен и мирише на мърша

Коментар

• до като ми обясняваш цветана какво обича да ближе

Благойчо онова тригодишното да не оближе някой....сладолед. за да получи награда за добричкият и културен татко....

Коментар

• до като ми обясняваш цветана какво обича да ближе, комерца е вече под 1.20 и посоката е ясна

ей тук се доказвай колко си отворена и как акциите ти са с реална доставка, и как меркел я крепи

Коментар

7 месеца чакам да ми отговориш какви са тези сомове

Съжалявам ама щом за седем месеца не си разбрал как реши че днес ти е дошло сивото вещество и ще разбереш....
                              Бях ти учител/калинките ,ССВ ,ХИМ /,бях ти опонент/загубен бас с БТН / но ти деградираш от ден на ден .... никой не иска да контакгува с лузъри . Даже и Цветана която обича да се ближе с разни откачалки........
                              тя цветана обича и други работи

Коментар

• 7 месеца чакам да ми отговориш какви са тези сомове

Съжалявам ама щом за седем месеца не си разбрал как реши че днес ти е дошло сивото вещество и ще разбереш....
                                Бях ти учител/калинките ,ССВ ,ХИМ /,бях ти опонент/загубен бас с БТН / но ти деградираш от ден на ден .... никой не иска да контакгува с лузъри . Даже и Цветана която обича да се бъзика с разни откачалки........

Коментар

Working...
                                X