IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Виж какво благойчо. Ако искаш да бъдеш равностоен опонент в темата за Комерса и дойчебанк вземи прочети малко за увеличенията...

Та така наречените Сомени ги дадоха безплатно на Меркел а другите записваха на 4 и нещо, а на нас мисирките ни дадоха по един голям .уй още на 6 без малко....
    ....
    7 месеца чакам да ми отговориш какви са тези сомове

Last edited by 2012; 09.01.2012, 13:01.

Коментар

• Виж какво благойчо. Ако искаш да бъдеш равностоен опонент в темата за Комерса и дойчебанк вземи прочети малко за увеличенията а недей бъди неграмотна секретарка която всеки път и казвам вземи сервирай ми едно малко Черно Джони за да спреш да ме излагаш .....
      Та така наречените Сомени ги дадоха безплатно на Меркел а другите записваха на 4 и нещо....
      ....
      Last edited by X_Y; 09.01.2012, 11:45.

Коментар

Меркел записа на 2,15 евро, за слепите и глухите и ще даде милиарди евро ако се наложе а на нашите банки няма кой и едно евро да даде ако се наложи....
        май забравяш, че когато ти купуваше на малко под 6 евро, тогава маркел записа на 5.30

иначе меркел колкото и да дава (дава защото защитава стратегическите политически интереси на германия), а това което дава на останалите като теб -> ти вече си го получи от 6 до 1 евро и все ти дава

Коментар

• преди 6 месеца пак ги пишеше тук същите памфлети, как меркел нямала да допусне цената на комерца да падне защото била записвала акции на 4 евро...

Меркел записа на 2,15 евро, за слепите и глухите и ще даде милиарди евро ако се наложе а на нашите банки няма кой и едно евро да даде ако се наложи....
          В ССВ записа само мажоритара който беше притиснат до стената....

Коментар

ДАХ ще цепи върхове втората полувина на годината ,начело с финансовият и застрахователен сектор.....Какво са им направили банките заради лудоста на политиците и рейтингаджиите вярно че са тунеядци и бонусите за нищо ги нямат но икономиката и финансите лежат на техният гръб. Само фалита на една голяма банка Леман разклати света вече трета година.
            Не можеш да им пълниш касичката с пари на данъкоплатците а с другата да ги скалпираш /да не кажа фалираш/.
            преди 6 месеца пак ги пишеше тук същите памфлети, как меркел нямала да допусне цената на комерца да падне под 4 евро защото била записвала акции на 5.3 евро...

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            ...както ние кога гледахме КОБА и Дочебанк зимата на 2009 г.и после в края на годината ....
            ти тогава не знаеше къде да ги следиш тези акции .................... едва по-късно ми искаше линковете за да ги следиш .................. така, че не се отваряй много
            Last edited by 2012; 09.01.2012, 11:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
              Тези са хванали джойстика и си правят пазарите както им е кеф.

Могат таковат, но не мисля че корелацията е счупена към момента, а и евтино евро е по-скоро жест към Европа, макар е да е поевтиняло незначително спрямо приказките на безбройните им анализатори, институти ,така наречени рейтингови агенции и т.н. хрантути.
              ДАХ ще цепи върхове втората полувина на годината ,начело с финансовият и застрахователен сектор.....Какво са им направили банките заради лудоста на политиците и рейтингаджиите вярно че са тунеядци и бонусите за нищо ги нямат но икономиката и финансите лежат на техният гръб. Само фалита на една голяма банка Леман разклати света вече трета година.
              Не можеш да им пълниш касичката с пари на данъкоплатците а с другата да ги скалпираш /да не кажа фалираш/.

Коментар

Нещо се случва.....
                Асен го писа преди време ...долара се качва заедно с ДАУ/или поне не пада/.

Дали им писна на някой да продават долара за да си качат маркета....като ЕС го е закъсал толкова колкото го пишат вестниците....
                Тези са хванали джойстика и си правят пазарите както им е кеф.

Могат таковат, но не мисля че корелацията е счупена към момента, а и евтино евро е по-скоро жест към Европа, макар е да е поевтиняло незначително спрямо приказките на безбройните им анализатори, институти ,така наречени рейтингови агенции и т.н. хрантути.

Коментар

• Нещо се случва.....
                  Асен го писа преди време ...долара се качва заедно с ДАУ/или поне не пада/.

Дали им писна на някой да продават долара за да си качат маркета....като ЕС го е закъсал толкова колкото го пишат вестниците....

Коментар

гледахме КОБА и Дочебанк зимата на 2009 г.и после в края на годината ....
                    2009 не се збравя с кобето се направи яка пачка за отрицателно време ама сега сега е по спечено успех дано се повтори пак ама не ми се вярва

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      Всичкото шубе тръгна от 'номера' дето го извъртяха Уникредит с увеличението и ривърс сплита. В момента участници, които до скоро гледаха цени 1.25 примерно на комерца и си казваха..да го увеличат да го увеличат, но на 1 евро...сега са зашеметени от номера на Уникредит.

Ще поживеем ще видим. Аз мисля да купя още акции пък да видим.

Поздрави и успех
                      Здравей,
                      Също бих събирал само една акция ако съм дългосрочен и вярвам в нея , но вече си имам почти нужното количество а и трябва разнообразие а съм и спекулански настроен виждайки 10 % печалба........

Commerzbank, Volkswagen, E.on, Deutsche Bank und Munich Re unter Buchwert - jetzt zugreifen?
                      Derzeit notieren etwa 20 europäische Blue Chips unter Buchwert. Dazu gehören beispielsweise auch die Aktien der Commerzbank, E.on, Deutsche Bank, Volkswagen und Munich Re. Sollten Anleger diese günstige Bewertung nutzen oder die Titel lieber meiden?

Im Zuge der europäischen Schuldenkrise sind auch die Aktien vieler europäischer Blue Chips unter die Räder gekommen. So notieren beispielsweise die Commerzbank, E.on, Deutsche Bank, Volkswagen und Munich Re unter Buchwert. Das bedeutet, die Vermögensgegenstände abzüglich der Schulden sind hier geringer als der aktuelle Börsenwert. Das operative Geschäft der jeweiligen Konzerne erhalten Anleger demnach quasi zum Nulltarif. Allerdings sollten Anleger nicht nur den Buchwert im Auge behalten.

Den vollständigen Artikel lesen ...

Комерс ,Дойчебанк ,Фолсваген , ЕОН....
                      ДАХ ракети за 2012 година....
                      ЕОН или RWE.....
                      Поздрави!
                      Last edited by Монти; 06.01.2012, 20:05.

Коментар

• Всичкото шубе тръгна от 'номера' дето го извъртяха Уникредит с увеличението и ривърс сплита. В момента участници, които до скоро гледаха цени 1.25 примерно на комерца и си казваха..да го увеличат да го увеличат, но на 1 евро...сега са зашеметени от номера на Уникредит.

Ще поживеем ще видим. Аз мисля да купя още акции пък да видим.

Поздрави и успех
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Аз взех малко комерц, но все пак уникредит респектира с оферта и много шаш наля в сектора та внимателно трябва май.
                          Много слухове за увеличение на капитала на Дойче банк заради което пада повече от средното за сектора а други анализатори твърдят че комерса ще е първа ...скоро.
                          Нещо повече..

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
                            Saxo Bank, Interactive ..
                            За БГ кой е ИП е към тази банка...
                            Мерси!

Коментар

По принцип на либийците са им разрешили.Кой ИП има платформа на италианската борса?
                              Saxo Bank, Interactive ..

Коментар

Аз взех малко комерц, но все пак уникредит респектира с оферта и много шаш наля в сектора та внимателно трябва май.
                                Щом Ники предлага Парибас , ще има и за нас медец.....това франсетатата и на малкото пръсче на швабите не могат .........
                                Цени от едно евро във втората полувина на годината ще са мираж ...както ние кога гледахме КОБА и Дочебанк зимата на 2009 г.и после в края на годината ....

Коментар

Working...
                                X