IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller
    Тоест не правиш цялостна диверсификация на индекса примерно дакс. Не е ли рано за влизане в акции или ти смяташ че това е корекция и просто ще се възползваш от падналите цени на определени акции най-вероятно защото принципно 6500 точки за дакс не е много добро ниво за влизане при дакса поне според мене vw не е ли по добра от даймлер аз като чуя за комерцбанка получавам сърцебиене но ако падне много бих купил още нищо че няма дивидент

Не е добро ,може би под 6 К ако стигне....
    Иначе имам зелено в банката от 1,45 и се надявам това да ми диверсикацията ..
    На моята платформа са качени едни акции на фолсваген а по информационните сайтове други и затова не мога да ги следя качествено постоянно а Мерцедес са си Мерцедес ...
    Ами Комерса има много лоши страни ,но няма да фалира и това като се разбере от инвеститорите на всеки три месеца изстрелват акцията...

Коментар

Как си правиш портфолиото поравно ли разпределяш капитала диверсификация по сектори итн. нещо по специално
      Половината ми капитал е на БФБ а от другата половина купувам две акции с възможност на допълня по един път и на двете...Не търгувам СФД и не използвам лост и не обичам да скъсявам много смятам го за хазарт ... ....
      Банка и кола е най честото търгувам. Почвам в момента да оглеждам Даймлер и Комерса....
      Не е препоръка!

Коментар

Ти шортиш ли компаниийте от този сектор кои компании и с какъв инструмент предполагам си дейтрейдър
        mini futures, turbos, knock outs. соларните на сам дейтрейдър. отдавна сам на тези позиции.

Коментар

Соларните от TDAX ги размазаха след Q-CELLS идва ред на SOLARWORLD просто не е истина че такива титани си заминават. а и DAX проби подкрепата на 6800 дали е корекция или ще станем двидетели на обръщане макар че с тези трилиони от страна на ЕЦБ е само за нагоре
          титани

или как да станем милинери като ги shortim

Коментар

Соларните от TDAX ги размазаха след Q-CELLS идва ред на SOLARWORLD просто не е истина че такива титани си заминават. а и DAX проби подкрепата на 6800 дали е корекция или ще станем двидетели на обръщане макар че с тези трилиони от страна на ЕЦБ е само за нагоре
            А сега де? Кой ти казва...
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Нали не забравяте ,че сега е католическия Великден...

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                Привет Да, и аз така мисля че така ни е най-изгодно, макар че в момента нямам, все ще взема нещо дивидентно дотогава.
                Така е, няма да бъде като миналата година с Гърциа но мисля че се търси собственици на доста горещи картофи та трябва да се внимава .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Здравей Проди!
                  знам че миналата взе някъде май в Дойчето , сега къде има по голям ще го играем по нашият метод ще продаваме последният ден с право ......Ако е нагоре много на другият ден на аукциона...Вярно 26- 30 % май е....
                  Привет Да, и аз така мисля че така ни е най-изгодно, макар че в момента нямам, все ще взема нещо дивидентно дотогава.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                    От доста време не е писано тук, бая скочи, но и ненормално беше паднало.

Монти, няма сметка от този дивидент, по лични наблюдения. То си пада почти с номинала му, а ми удържат 1/3 данък
                    Здравей Проди!
                    знам че миналата взе някъде май в Дойчето , сега къде има по голям ще го играем по нашият метод ще продаваме последният ден с право ......Ако е нагоре много на другият ден на аукциона...Вярно 26- 30 % май е....

Коментар

• От доста време не е писано тук, бая скочи, но и ненормално беше паднало.

Монти, няма сметка от този дивидент, по лични наблюдения. То си пада почти с номинала му, а ми удържат 1/3 данък

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                        и ето пак пазара бе супер за каси:

Q Cells фалира
                        Phoenix Solar -15%
                        Vestas -2.2%
                        SMA Solar Technology -2.2%

Linde ппродалжава да карти. 4естито
                        Здравей,
                        От януари съм извън маркета на ДАХ а ти както винаги си в час.....
                        Интересуваме ме колко и кога ще се дава дивидента в Даймлер ,Фолсваген , Дойчебанк , Метро ..има ли? , Байер... Благодаря предварително!
                        Има ли още хляб тези дни в дългите в Комерса и Дойчебанк че се чудя за утре една 10 в евро да пусна за проба с цел четвъртък.....
                        Поздрави!

Коментар

• и ето пак пазара бе супер за каси:

Q Cells фалира
                          Phoenix Solar -15%
                          Vestas -2.2%
                          SMA Solar Technology -2.2%

Linde ппродалжава да карти. 4естито

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            ластика се опъна максимално ... ако не охлаби ще литне до луната

Ники5 добре го отигра, но имай едно на ум щото импулса е доста мощен.. слагай профит стоп овреме.

поздрави

Днес излезнах на 1,997 и ще бъда пас известно време.....
                            Хубавото е че вече не е.....преди всеки спад на Комерса е по голям от предишният и всяко качване по малко от предишното сега нещата се обърнаха и върховете ще бъдат по големи а спадовете по малки.....

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              ластика се опъна максимално ... ако не охлаби ще литне до луната

Ники5 добре го отигра, но имай едно на ум щото импулса е доста мощен.. слагай профит стоп овреме.

поздрави

тва са нормални реакции на пазара. сте си взема 5% и сам доволен. колкото до френските банки се о4акваshe da ima profit taking predi S&P

Коментар

• ластика се опъна максимално ... ако не охлаби ще литне до луната

поздрави
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X