IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
    не следя поредната ти банка, мисирко

пиша за дакс ........................ дано вече си намерила къде да гледаш как се движи този индекс вместо все да ме питаш на лични

Ти не следиш нищо и си нямаш понятие от нищо....Иначе щеше да знаеш че ДАХ от 7300 е върнал на 6 500 около 12 % досега....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Що не вземеш да си сложиш очила. Къде видя ъпа като през януари беше 2,2 а сега е 1,5 евро.....
      Сега трябва и този ник да го сложа в игноре.... вземи пиши с един.
      не следя поредната ти банка, мисирко

пиша за дакс ........................ дано вече си намерила къде да гледаш как се движи този индекс вместо все да ме питаш на лични

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
        толкова месеци ъпа го проспа, а сега ще влизаш точно когато чакам по-сериозен спад при дакс-а

ех, мисирко, мисирко...
        Що не вземеш да си сложиш очила. Къде видя ъпа като през януари беше 2,2 а сега е 1,5 евро.....
        Сега трябва и този ник да го сложа в игноре.... вземи пиши с един.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Хайде на дългите в Коба ....
          Това което разбрах че няма да правят увеличение на капитала а печалбата им е по малко със 600 милки ...
          такаче вече може да се търси вход....след понеделник.
          толкова месеци ъпа го проспа, а сега ще влизаш точно когато чакам по-сериозен спад при дакс-а

ех, мисирко, мисирко...

Коментар

• Хайде на дългите в Коба ....
            Това което разбрах че няма да правят увеличение на капитала а печалбата им е по малко със 600 милки ...
            такаче вече може да се търси вход....след понеделник.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller
              Като единствен сериозен подръжник на темата дакс макс ви поздравявам. Мюлера фюрера на дакса. Днес очакваме консолидацията да продължи в рейнджа 6500-6600 пункта нови възходящи движения очаквайте при следващата доставка на дървесина и мастило Марио от ЕЦБ то поръча 1000 контейнера ама китайците нещо се бавят
              Пазара е движещ се надолу.... Повечето който участват са с банкови акции заради голямата печалба при качване и сега те падат повече ...Падането не е като друг път право надолу и късите бързат да излизат и затова няма писания.Аз си чакам нивата 1,3-1,4 при комерса ....23 при ДБ и 33 при Даймлер и вече мисля че може да не ги видя...

Коментар

А дано си прав от твоите уста в божиите уши да си жив и здрав ама мисля че първо ще видиме нова дъно

За съжаление.....
                Аз понеже влизам малко по рано мисля че , 1,00-1,1 ще видим.....
                Има един добър техничар той казва че нивото на съпротива е около 1,1 и после отива 93 цента....миналият път есента...

Бертрам това с червеното не го чети....защото е гледане на боб.

Коментар

Да има vz и st ама ме кефят сила отвсякъде една от малкото на които се крепи дакса и бързо наваксва до над 7000 пункта за адидас е интересно аз харесвам банковите заради големите ралита които правят и съответно голямата курсова печалба която евентуално може да се направи плюс това в дакса са само дб и комерца които няма как да фалират дори и да стане каша на изборите не мисля че комерца ще пропадне много под едно евро препродадена е KGV то и е супер там играта е друга и ще дойде ден когато пак ще струва пет евро или дойче марки
                  Ако си на нашата борса вече ще бъдеш с лепнат етикет ,един от 20 хазартни спекуланти......

Внимавай че сега ще дават отчет банките за набраната ликвидност ..
                  И при комерса имаше какво да се желае.
                  Иначе виждам тройката до края на лятото или поне до ноември. при Коба

Коментар

Аз пък искам много фолксваген няма да забравя денят в който vw беше 88 зад гърбът ми стои един близък човек и вика купувай евтино, а аз аз въртя една шайба в чужбина да се посъветвам с един друг близък щото уж е спец по тия работи и оня ми вика не бе скъпо е не купувай в никакъв случай не купих и после си изядох да не ти казвам какво щото е некулутурно след това с тоя профи профан резнах кабела щото разбарах че гадта нарочно ме е преебала за да не спечеля това по късно разбарах атой много добре е бил уцелил дъната на индекса и момента за покупки уж роднина ам завистлив та такива ми ти работи
                    За фолсваген има какво да пиша освен че е първата акция която купих на ДАХ през 2009. Тогава беше на 103 евро / става въпрос за VOW ,че има и други / имам над 20 сделки както и сделка на 65 евро ..... Понеже не мога да я следя по другите сайтове заради това че там показват другите , след 2010 г. ги спрях да купувам...

Коментар

Знам ама аз няма какво да правя освен да чакам ново дъно и да купувам тисен крупа го разкарах на 22,05 сега гледай го на колко е тия акции от комерца дето ги имам на загуба няма да ги продавам не бързам защото в последствие ме светнаха каква е играта с тая банка и за в бъдеще могат да се изкарат добри пари ако дакса литне много надолу след 6 майската манифестация може да се понапазарува ти си късметлия че не държиш на загуба в момента макар и на хартия
                      Не държа но две години по това време съм имал и съм и сърбал попарата на гърчолята ....сега може и да е различно ,но парен каша духа...
                      Сега съм на елергчета и фарми а портфеила на ДАХ чака мерцедеси ,дойчебанк и байер и комерси от 33 , 23 и 1,3 . Преди време писах на Продигал че Адидас на 47-49 ще е ракета заради световното, но купих само 10 за извънредни харчове по дъщерята....но имам поне малко!

Коментар

А чудо дакс -1,4% а COMMERZBANK на + през май ставали чудеса
                        Ако смечели Оланд и в Гърция анти ЕС спечелят изборите в понеделник ще видим 10 минус при Комерса....
                        Там сложих поръчката при 1,3 купува първите .....

Коментар

• Странично или???Все си мислех ,че е време за къси тези дни...особено при колите....ама не ми устиска....а сега не съм сигурна накъде и доколко...

Коментар

• мисирката никога не спи ............................. тя е винаги дежурна на своя пост...

мюлер, другото интересно качество на мисирката е, че когато купи няколко бройки от някое дружество обикаля по всички теми да се хвали колко хубава акция е купила и как всичко останало е боклук .................. плюе, плюе, плюе на поразия

понякога не се усеща (както в долния й пост) и плюе по акциите на другите .................. въпреки, че тя самата има от тези акции

Първоначално изпратено от мисирката
                            Това е временно явление преди главното закопаване в ССВ и ХИМ и ЗХБГ........
                            мисирката се нагрухтя яко с акции на ССВ (загуба от 50% за мисирката за последните 6 месеца когато се набабани в позицията с 4000 лв.) и ЗХБГ (загуба за мисирката от 50% за последните 6 месеца когато и тук се набарльока с 4000 лв.), но явно е амнизирала и сега в яда си пише, че някой друг се е закопал с тези акции

имай на предвид, че 8000 лв. е половината портфейл на мисирката и това е годишния доход на мисирката от държавната службичка която я хрантути....

Коментар

• 2012
                              Това съобщение е скрито ,защото 2012 е във вашия игнор лист.

Привет на щасливата кокошка на ТИМ......
                              Понеже твоят приятел модератора Х_У сигурно работи до 12 , се появи от дупката в която си се скрил и в която те закопа маркета. Гледам че вече има раздвижване в София БТ и почна да се пишеш на отворен.Това е временно явление преди главното закопаване в ССВ и ХИМ иЗХБГ........
                              Като гледам ДАХ и Испания скоро няма да те видя да пишеш ....Благойчо!

Коментар

• мюлер, ако си нов/а във форума, то трябва да знаеш някои неща за мисирката

по-долу където четеш, че мисирката не обичала да скъсява, ако е коректна мисирката трябва да напише, че никога не е скъсявала защото е много рисковано според "теорията на мисирката"

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Половината ми капитал е на БФБ а от другата половина купувам две акции с възможност на допълня по един път и на двете...Не търгувам СФД и не използвам лост и не обичам да скъсявам много смятам го за хазарт ... ....
                                Банка и кола е най честото търгувам. Почвам в момента да оглеждам Даймлер и Комерса....
                                Не е препоръка!
                                друго което трябва да знаеш е, че мисирката купува по 10 или 20 бройки от някоя акции .............. в много редки случаи стига до 50 бр.

мисирката е държавна служителка и за нея като спечели 20 лева днес е голяма работа и никой от форума не може да се "опре" на нейните способности --->>> тя е най-великата ............... ползва нета в службата, работното време й върви, не плаща никаква данъци и 20-те кинта й идват като бакшиш от доволен клиент

мюлер, така, че имай на предвид горното като си пишеш с мисирката ............... има и някои други подробности, но с времето ще ги научиш

Коментар

Working...
                                X