Първоначално изпратено от p0lki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЩо не вземеш да си сложиш очила. Къде видя ъпа като през януари беше 2,2 а сега е 1,5 евро.....
Сега трябва и този ник да го сложа в игноре.... вземи пиши с един.
пиша за дакс ........................ дано вече си намерила къде да гледаш как се движи този индекс вместо все да ме питаш на лични
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениетолкова месеци ъпа го проспа, а сега ще влизаш точно когато чакам по-сериозен спад при дакс-а
ех, мисирко, мисирко...
Сега трябва и този ник да го сложа в игноре.... вземи пиши с един.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеХайде на дългите в Коба ....
Това което разбрах че няма да правят увеличение на капитала а печалбата им е по малко със 600 милки ...
такаче вече може да се търси вход....след понеделник.
ех, мисирко, мисирко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от MullerКато единствен сериозен подръжник на темата дакс макс ви поздравявам. Мюлера фюрера на дакса. Днес очакваме консолидацията да продължи в рейнджа 6500-6600 пункта нови възходящи движения очаквайте при следващата доставка на дървесина и мастило Марио от ЕЦБ то поръча 1000 контейнера ама китайците нещо се бавят
Коментар
-
Първоначално изпратено от MullerА дано си прав от твоите уста в божиите уши да си жив и здрав ама мисля че първо ще видиме нова дъно
За съжаление.....
Аз понеже влизам малко по рано мисля че , 1,00-1,1 ще видим.....
Има един добър техничар той казва че нивото на съпротива е около 1,1 и после отива 93 цента....миналият път есента...
Бертрам това с червеното не го чети....защото е гледане на боб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MullerДа има vz и st ама ме кефят сила отвсякъде една от малкото на които се крепи дакса и бързо наваксва до над 7000 пункта за адидас е интересно аз харесвам банковите заради големите ралита които правят и съответно голямата курсова печалба която евентуално може да се направи плюс това в дакса са само дб и комерца които няма как да фалират дори и да стане каша на изборите не мисля че комерца ще пропадне много под едно евро препродадена е KGV то и е супер там играта е друга и ще дойде ден когато пак ще струва пет евро или дойче марки
Внимавай че сега ще дават отчет банките за набраната ликвидност ..
И при комерса имаше какво да се желае.
Иначе виждам тройката до края на лятото или поне до ноември. при Коба
Коментар
-
Първоначално изпратено от MullerАз пък искам много фолксваген няма да забравя денят в който vw беше 88 зад гърбът ми стои един близък човек и вика купувай евтино, а аз аз въртя една шайба в чужбина да се посъветвам с един друг близък щото уж е спец по тия работи и оня ми вика не бе скъпо е не купувай в никакъв случай не купих и после си изядох да не ти казвам какво щото е некулутурно след това с тоя профи профан резнах кабела щото разбарах че гадта нарочно ме е преебала за да не спечеля това по късно разбарах атой много добре е бил уцелил дъната на индекса и момента за покупки уж роднина ам завистлив та такива ми ти работи
Коментар
-
Първоначално изпратено от MullerЗнам ама аз няма какво да правя освен да чакам ново дъно и да купувам тисен крупа го разкарах на 22,05 сега гледай го на колко е тия акции от комерца дето ги имам на загуба няма да ги продавам не бързам защото в последствие ме светнаха каква е играта с тая банка и за в бъдеще могат да се изкарат добри пари ако дакса литне много надолу след 6 майската манифестация може да се понапазарува ти си късметлия че не държиш на загуба в момента макар и на хартия
Сега съм на елергчета и фарми а портфеила на ДАХ чака мерцедеси ,дойчебанк и байер и комерси от 33 , 23 и 1,3 . Преди време писах на Продигал че Адидас на 47-49 ще е ракета заради световното, но купих само 10 за извънредни харчове по дъщерята....но имам поне малко!
Коментар
-
мисирката никога не спи ............................. тя е винаги дежурна на своя пост...
мюлер, другото интересно качество на мисирката е, че когато купи няколко бройки от някое дружество обикаля по всички теми да се хвали колко хубава акция е купила и как всичко останало е боклук .................. плюе, плюе, плюе на поразия
понякога не се усеща (както в долния й пост) и плюе по акциите на другите .................. въпреки, че тя самата има от тези акции
Първоначално изпратено от мисиркатаТова е временно явление преди главното закопаване в ССВ и ХИМ и ЗХБГ........
имай на предвид, че 8000 лв. е половината портфейл на мисирката и това е годишния доход на мисирката от държавната службичка която я хрантути....
Коментар
-
2012
Това съобщение е скрито ,защото 2012 е във вашия игнор лист.
Привет на щасливата кокошка на ТИМ......
Понеже твоят приятел модератора Х_У сигурно работи до 12 , се появи от дупката в която си се скрил и в която те закопа маркета. Гледам че вече има раздвижване в София БТ и почна да се пишеш на отворен.Това е временно явление преди главното закопаване в ССВ и ХИМ иЗХБГ........
Като гледам ДАХ и Испания скоро няма да те видя да пишеш ....Благойчо!
Коментар
-
мюлер, ако си нов/а във форума, то трябва да знаеш някои неща за мисирката
по-долу където четеш, че мисирката не обичала да скъсява, ако е коректна мисирката трябва да напише, че никога не е скъсявала защото е много рисковано според "теорията на мисирката"
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПоловината ми капитал е на БФБ а от другата половина купувам две акции с възможност на допълня по един път и на двете...Не търгувам СФД и не използвам лост и не обичам да скъсявам много смятам го за хазарт ... ....
Банка и кола е най честото търгувам. Почвам в момента да оглеждам Даймлер и Комерса....
Не е препоръка!
мисирката е държавна служителка и за нея като спечели 20 лева днес е голяма работа и никой от форума не може да се "опре" на нейните способности --->>> тя е най-великата ............... ползва нета в службата, работното време й върви, не плаща никаква данъци и 20-те кинта й идват като бакшиш от доволен клиент
мюлер, така, че имай на предвид горното като си пишеш с мисирката ............... има и някои други подробности, но с времето ще ги научиш
Коментар
Коментар