IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
    Монти ,дано си затворил ДБ при отваряне на пазара с гапа-аз затворих дългия дакс още при отварянето
    Не, не затворих лимитът ми е над 30 ...
    а това се очакваше за дългите като се успокойха сценаристите на маркета че няма да има катастрофа ,но мисля че до сряда ще яхваме пак дългите и затова....
    днес ще клатиме дългите...

Коментар

• Монти ,дано си затворил ДБ при отваряне на пазара с гапа-аз затворих дългия дакс още при отварянето

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
        Въобще не си прав!!!......!

Вожде я по бодро....
        Следват отчетите ,К-10 , лихвите , олимпиадата , президенската кампания и рали на ДАУ и т.н...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Гледам премаркета на ДАХ , нещата са на кантар с леко движение на север....
          почва да ме дразни това преоспониране на нещата с Гърция и на всички вече им е ясно че маркета е отработил всички бъдещи ходове с Гърция и Испания и част с Италия.....
          Въобще не си прав!!!

Никакъв примаркет няма сега! Поне показателен такъв! Реално - дорде не отвори Япония - няма да знаем накъде ще се насочат капиталовите потоци!

А относно преекспонирането - май лошото тепърва започва - дори и Нова Демокрация да са първи!! Влизането на друга партия (националистите) - дорълнително радробява гласовете в парламента - и дори и по някакво чудо да се създаде проевропейски кабинет - той нищо няма да може да направи по две основни причини: 1. слабата подкрепа няма да му позволи да направи необходимите бързи промение 2. очевидната радикализация на гръцкото общество е необратима към момента - тя може да бъде спряна само чрез реформи, които да облекчат финансовото бреме на тези хора - а такива реформи няма как да бъдат направени....

За съжаление натискът върху Испания и Иалия ще се засили....

Предстоят ужасни летни месеци...

Единственото временно облекчение ще дойде по линията на печатането на евраци... НО! Решение на казуса няма!!! И няма как да има в скоро време!
          Казуса с еврозонта ще се реши само по линията на финансовата интеграция - а това е супер бавен процес, чийто движеща сила е единствено страха!!! И то големия страх!

Коментар

Hе се притеснявай.Големите по ги разбират нещата -явно все пак се очаква НД да спечели.Добре си направил според мен.Аз съм повече къс отколкото дълъгНаправо не смея дя си помисля какво цунами ще стане ако все пак СИРИЗА спечели
            п.п. дори и ДБ да падне германците винаги ще я подкрепят-никога няма да я оставят да фалира
            Гледам премаркета на ДАХ , нещата са на кантар с леко движение на север....
            почва да ме дразни това преоспониране на нещата с Гърция и на всички вече им е ясно че маркета е отработил всички бъдещи ходове с Гърция и Испания и част с Италия.....

Коментар

• Г

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              нищо не излезна от предварителните предвиждания. "Сценаристите" пак решиха да вземат нещата в свой ръце.
              Нищо по логично беше да се скъсява преди гръцките избори и да се удължава след тях...но някой реши да удари яко късите преди изборите и сега мисли дали да удари и дългите, може би ако спечели Нова демокрация ,но аз все пак влезнах дълъг в ДБ и Даймлер на 28 и 33 и нещо с лимит 31-33 и 36- 37 .... в по малки количества от предварителното и за по дълъг период....
              Hе се притеснявай.Големите по ги разбират нещата -явно все пак се очаква НД да спечели.Добре си направил според мен.Аз съм повече къс отколкото дълъгНаправо не смея дя си помисля какво цунами ще стане ако все пак СИРИЗА спечели
              п.п. дори и ДБ да падне германците винаги ще я подкрепят-никога няма да я оставят да фалира

Коментар

Ади бре -да го затваряме гапот!
                нищо не излезна от предварителните предвиждания. "Сценаристите" пак решиха да вземат нещата в свой ръце.
                Нищо по логично беше да се скъсява преди гръцките избори и да се удължава след тях...но някой реши да удари яко късите преди изборите и сега мисли дали да удари и дългите, може би ако спечели Нова демокрация ,но аз все пак влезнах дълъг в ДБ и Даймлер на 28 и 33 и нещо с лимит 31-33 и 36- 37 .... в по малки количества от предварителното и за по дълъг период....

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                  Тисенкруп е изненадата на дакса компания която струваше 500 германски марки сега струва кило череши от немски плодзеленчук. ма батко ги разкара на 22 евро и не му дреме само се чуди дали ще спре на 8 евро или не. Тоя дакс стана куца работа ни пада ни става Ужассс

kade vidja 4ereshi za 11 evro be

Коментар

• Тисенкруп е изненадата на дакса компания която струваше 500 германски марки сега струва кило череши от немски плодзеленчук. ма батко ги разкара на 22 евро и не му дреме само се чуди дали ще спре на 8 евро или не. Тоя дакс стана куца работа ни пада ни става Ужассс

Коментар

• Ади бре -да го затваряме гапот!

Коментар

• Кат гледам как на 4ч бар не му остаВА тяло какво ли ще последва

п.п. все пак има още малко време да затвори

Коментар

• Ако днес не затвори под 6250 мисля ,че ще има ход докъм 6500 преди да пробие 6000.Просто си има един полегат канал на 4ч и от горната му граница е добре за сел

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                            Добри данни за БВП от Германия .
                            Цъфнали та вързали са що не им станеш канцлер може да те вземат и всяка сутрин по ARD ще викаш пукккк. DAX ще пробие 6000 пункта скоро както писах вчера цел 5950 от там лека корекция нагоре

Коментар

• Добри данни за БВП от Германия .
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Ау сладкият ми тисенкруп колко е паднал и ще пада още още не е време за покупки дано има повече драма та да падне достойно за мене нивото 6000 трябва да бъде пробито скоро, а случи ли се виждам доста голямо рязко движение надолу

Коментар

Working...
                                X