Тоз оптимизъм у Даксо ми идва в повече
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе ме мисли .... Даймлера излезнах над 1,2 евро така ме компенсирам Комерса...
Първоначално изпратено от 2012не можеш да уплашиш мисирката защото тя винаги печели...
дори и онези хиляди левове които мисирката наби в ЦКБ, ХИМ и ЗХБГ и сега са на половин цена пак са й на печалба според теорията на мисирките...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеРазбира се че е без лост....
Даймлер на 33,2 и Комерсбанк на 1,34 с цел колкото и да е в четвъртък....
Не ме мисли .... Даймлера излезнах над 1,2 евро така ме компенсирам Комерса. Пада защото Мартин тъпия раздава бонуси и малко акции за Базел преди 2 юли да не би да не получат нищо..А цигането отдолу е в игноре защото ако го слушаш ще си завреш всичките пари в ТИМ и след това ще гледаш яхтите им на морето как друг я кара а ти няма да имаш 50 лева да покажеш че си мъж а не п..... който изпълнява загубените басове...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеДано не си влезнал в комерса че глей какво стана не че вход и в дойчебанк е от най подходящите не и сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВчера ..... До последно се колебах вместо Комерса да е ДБ....
Днес цените са същите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеНе знам по-добре да се чака още не се е разразила бурята, а когато стане тогава е най-добре да се купува дакса би трябвало да падне стабилно до краят на тази година поне до ниво 5-5200 пункта особен натиск ще има върху автомобилите който бяха основният стълб на индекса по добре да се изпусне едно леко възходящо движение отколкото да се пазарува с цел краткосрочна спекулация започна голямата депресия от Китай до САЩ и това е хубаво лошото е че това явление обикновенно продължава дълго освен ако не се намесят с колосални суми количествени облекчения след изборите в САЩ, но това ще бъде само временно отлагане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВчера ..... До последно се колебах вместо Комерса да е ДБ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеНапазарува ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеРазбира се че е без лост....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеНе мисля освен ако не е на маржин тогава може да се омисли върху въпросът да купя или не
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениедали е пак време за дълги с лимит до 29 ......
Количките са с интересни цени и банките също....
Коментар
-
Spanish 10-year government bond yields rose 22 basis points on the day to 7.14 percent, pushing the nation's implied borrowing costs to their highest during the euro's lifetime. Greece, Ireland and Portugal were forced to seek international bailouts soon after their 10-year bond yields surpassed 7 percent.
Гърците са само оправдание, че някой обрал стоповете или излязъл от позиция.
Поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеТоя пазар е доста особен с тези гапове
Коментар
Коментар