IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Вярно банките са под натиск ,вярно Италия и Испания не са добре ,вярно еврото не се знае дали ще просъществува ,но ...
    Германия е силна износителка и може да влачи цяла Европа , банките и са стабилни и имат държавни гаранции за съществуване.
    Мушморок, държавните гаранции за съществуване са, че ако стане "грешка" ще ги национализират банките ще ги има, ама ти какво ще правиш тогава

Коментар

• В тази тема спряха коментарите от по качествените форумци и почнаха да спамят аутсайдери на БФБ като Полки и оръженосеца Бате Гойко....
      Вярно банките са под натиск ,вярно Италия и Испания не са добре ,вярно еврото не се знае дали ще просъществува ,но ...
      Германия е силна износителка и може да влачи цяла Европа , банките и са стабилни и имат държавни гаранции за съществуване.
      На Дойче банк смятах цената е около 33-35 евро минималната ...на Комерса около 1,70-2 евро въпреки всичките разводняване.
      Сега е 1,15 за евро и 23 евро възможни купувания за Комерса и Дойчебанк ...
      Идва Олимпиада ,това са туристи , хотели , казина ,самолети ,петрол, спортна екипировка , телевизии ,заеми от банки ,транзакциии най важно мир и възход...
      На 90 % съм сигурен че този август ще е силен за борсите на запад ...
      Само аз ли съм на това мнение ....
      Никой ли не вижда че до три месеца цените на тези институции може да са над 2,3 и 35 евра...
      Само аз ли съм толкова оптимист за ЕС поне август... или виждане армагедон ...
      Вече съм решил да допълвам под тези лимити и в двете банки па каквото сабя покаже...1,15 и 23 евра.... с цел 28 и 1,7 евра.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        Накрая купи с всички останали пари Меком на 20 ст. защото било акция убежище!!!
        Гадно е да си подлога на аутсайдер като Полки а още по гадно е да лъжеш без полза . Циганчето от Столипиново иска да мине метър за баса си ,но мръсните циганета около него .....
        П.П. какъв го търсиш в тази тема по същество......

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          мисирката търси от къде да изкара 20 кинта за да си иде на село през уикенда и смятам, че нивата при комерца са удобни за вход

за голям вход трябват големи пари, а мисирката големите си пари ги хариза на ЦКБ при 1,30, ХИМ-а на 2 лв. и ЗХБГ при 40 ст.
          Накрая купи с всички останали пари Меком на 20 ст. защото било акция убежище!!!

Коментар

Не трябва ,
            Това е защото има едно Цигане/ 2012,Карък Каръков ,Полки/ реши да ми запее запоукопойни молитви за инвестицията в Комерса.../ та откак се помня всичко е обратно на неговите "съвети".... ....
            Пак се появи Каръка като миналият път , от утре ДАУ и индексите ги давам до другият четвъртък нагоре....

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
              Не мисля че става за покупки както и преди месец сега се гледа и да се купи най-много няколко процента от възходящо движение да се направят ама за голям вход категорично не поне според мене
              мисирката търси от къде да изкара 20 кинта за да си иде на село през уикенда и смятам, че нивата при комерца са удобни за вход

за голям вход трябват големи пари, а мисирката големите си пари ги хариза на ЦКБ при 1,30, ХИМ-а на 2 лв. и ЗХБГ при 40 ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                купувай, мисирко, че пак си се наср@ла и си разпродала...
                Не мисля че става за покупки както и преди месец сега се гледа и да се купи най-много няколко процента от възходящо движение да се направят ама за голям вход категорично не поне според мене

Коментар

Имам малко Комерсбанк от миналата седмица и няколко дни танцува на тези нива.
                  ДАХ от понеделник се качва за разлика от ДАУ ,който пада от пет сесии и му е време да коригира малко и нивата на съпротива на банката са 1,23 ,1,11 ,97 евро ....
                  Иска ми се да влеза да попълня пакета но нещата с к3 не са добри но никой не обича да губи така че ДАУ може и да скочи а и долара е много силен и му е време за корекция..
                  Така че търся мнение за маркета тези дни на запад....
                  купувай, мисирко, че пак си се наср@ла и си разпродала...

Коментар

• Имам малко Комерсбанк от миналата седмица и няколко дни танцува на тези нива.
                    ДАХ от понеделник се качва за разлика от ДАУ ,който пада от пет сесии и му е време да коригира малко и нивата на съпротива на банката са 1,23 ,1,11 ,97 евро ....
                    Иска ми се да влеза да попълня пакета но нещата с к3 не са добри но никой не обича да губи така че ДАУ може и да скочи а и долара е много силен и му е време за корекция..
                    Така че търся мнение за маркета тези дни на запад....

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                      Колеги даксаджии, ударете едно рамо, че аз търгувам предимно при комшиите на САС 40 и тук много не следя. Кои са следващите технически нива на съпротива на DAX-а?

Напазарих си евтинко миналия четвъртък малко акции на БМВ и се чудя кога да ги продам. Та за това не е зле да знам, кога ще се следващите съпротиви. Има ли някои от вас който следи БМВ? Знам, че Даймлера си има привърженици тук. То и аз съм от тях, ама ми се стори, че БМВ бяха стигнали много стабилно дъно около 53-те евра и се възползвах.
                      Купувах за последен път през декември .....
                      Иначе есента дъно 43 евра , връх зимата 74 евра......
                      Важно е как са сегашните отчети че има много песимизъм....
                      Не бих ги държал много след отчетите на американските автобилостроители и резултатите от пазара в Щатите и Китай....т

Коментар

• Колеги даксаджии, ударете едно рамо, че аз търгувам предимно при комшиите на САС 40 и тук много не следя. Кои са следващите технически нива на съпротива на DAX-а?

Напазарих си евтинко миналия четвъртък малко акции на БМВ и се чудя кога да ги продам. Та за това не е зле да знам, кога ще се следващите съпротиви. Има ли някои от вас който следи БМВ? Знам, че Даймлера си има привърженици тук. То и аз съм от тях, ама ми се стори, че БМВ бяха стигнали много стабилно дъно около 53-те евра и се възползвах.

Коментар

• В 12 излязоха данни за безработицата и пазара не реагира поради всеобщата еуфория , а реагира в 12.30 щото излезнаха новини от Финландия и Холандия ,че няма да покрепят изкупуване на облигации на вторичния пазар с пари от ЕСМ.А ето ти и едно от нещата , за което писах по-рано.

European Manufacturing Contracts For 11th Consecutive Month As Unemployment Hits Record
                          Submitted by Tyler Durden on 07/02/2012 - 07:07
                          Citigroup Eurozone fixed France Germany Greece Ireland Italy Markit Netherlands New Normal recovery Reuters Unemployment

While Belgian caterers are delighted that Europe's increasingly more unelected leaders quarrel endlessly over who gets to foot the bill to keep the market fooled for one more week that things are fixed, Europe is burning. The just released MarkIt PMI data showed that while Spanish bonds may be up 50 bps one day, down 75 bps the next, "the downturn in the Eurozone manufacturing sector extended to an eleventh successive month. Production and new orders suffered further severe contractions, leading to the steepest job losses since January 2010." And here is where Germany, which as noted earlier, is becoming isolated in its European bailout ambitions, should pay attention: "The rate of decline in Germany was the steepest for three years, and marked a fourth successive monthly decline in the region’s largest economy." This metric is only going to get worse, only in the future it will be coupled with increasingly more direct and contingent debt all around. And further confirming that there is no easy way out for Europe was the May Eurozone unemployment number which at 11.1% rose to a new record

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                            Щото последните макроданни по света и у Германия са лоши както и очакванията също.Скоро еуфорията ще свърши!

п.п. дори безработицата се повиши с 0.1% днес данни от 12ч
                            ДАХ реагира на данни в 12,30 а не в 12 ч.... за какво стана въпрос....

Коментар

• Щото последните макроданни по света и у Германия са лоши както и очакванията също.Скоро еуфорията ще свърши!

п.п. дори безработицата се повиши с 0.1% днес данни от 12ч
                              Last edited by PLP; 02.07.2012, 13:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                                Тоз оптимизъм у Даксо ми идва в повече

Не трябва ,
                                Това е защото има едно Цигане/ Карък Каръков ,Полки/ реши да ми запее запоукопойни молитви за инвестицията в Комерса.../ та откак се помня всичко е обратно на неговите "съвети".... иначе защо мислиш ДАХ трябва да пада преди отчетите по света и в Германия....

Коментар

Working...
                                X