Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеГолдманите не са се минали в това, което правят, а не което говорят/очакват.
Както и да е.
Успех!
Успех и на теб!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТук говорим за фалит на еврозоната и Германия а такива лихви не са предвестници на такъв армагедон.....за швабите.
Иначе едно наливане на ликвидност и алчността отива в небесата . Даже Голдманите го очакват а аз на тях им вярвам.....досега не са се минали.
Както и да е.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение3 години не е малко. И би трябвало вече да знаеш, че когато има интерес от инвеститорите към покупки на държавни облигации, още повече на отрицателна доходност, това е много лошо за рисковите инструменти, каквито са акциите.
Статията от 24 часа е по-скоро негативна за Дакс и компаниите в него.
Тук говорим за фалит на еврозоната и Германия а такива лихви не са предвестници на такъв армагедон.....за швабите.
Иначе едно наливане на ликвидност и алчността отива в небесата . Даже Голдманите го очакват а аз на тях им вярвам.....досега не са се минали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениена този от 2009
Статията от 24 часа е по-скоро негативна за Дакс и компаниите в него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМонти, от колко време си на пазарите?
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеТакъв умник беше и когато усилено купуваше Комерцбанк на 3 евро , тогава те питах какво ще правиш като стане 1 евро,не ми отговори, беше ти много смешно.....ама после плака
Акцията се качва и пада ,аз не съм се оженил за нея имам миналата година над 20 продажби на комерса и толкова покупки.....
Те са положителни. МАН ми е отрицателна ,но все едно с радиото и борисоФ да се надприказваш....
Хубаво е че ТИМ е на "хубави" цени за да ви покаже как може да свършите на борсата скоропостижно и да ни лишите от присъствитето. Интересно една проверка из офисите и цените няма кой да ги спре както при Фармата.....
Пътнико млад....
А и никога Комерса не е била едно евро ....но при теб лъжата е нещо нормално....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеВсеки месец фалират световно известни компании, тази седмица фалира Некерман, през последните 4-5 години фалираха банки с 200-300 годишна история..... Мушшморок като тебе да обяснява кое може да фалира и кое не, е доста интересно(комично)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСамо си представи за да национализират Дойчебанк какво трябва да стане.....
Да фалира половин Европа и половин Германия....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМушморок, държавните гаранции за съществуване са, че ако стане "грешка" ще ги национализират банките ще ги има, ама ти какво ще правиш тогава
Да фалира половин Европа и половин Германия....
Това да не ти е ССВ .... с кухите продажби и печалби....
А и тя пада заради обвинения че Либора е нагласяван от няколко големи банки...
Коментар
Коментар