IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.youtube.com/watch?v=2Krm-...feature=relmfu
    Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Еврозоната няма да оцелее в сегашния си вид е ясно на всички-въпросът според мен е дали Германия ще остане с еврото или не-Според мен по-скоро е второто.Германия ще изгуби при всички положения -въпросът е КОЛКО?

п.п. и какво ние можем да направим за да спечелим

Коментар

• Мишок, никой не говори за фалит на еврозоната и на Германия, говорим какви може да са гаранциите за съществуване на немските банки!
        Съвсем си изкукуригал!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Голдманите не са се минали в това, което правят, а не което говорят/очакват.

Както и да е.
          Успех!
          А ти как го виждаш ДАУ и европеиците тази есен.....
          Успех и на теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Тук говорим за фалит на еврозоната и Германия а такива лихви не са предвестници на такъв армагедон.....за швабите.
            Иначе едно наливане на ликвидност и алчността отива в небесата . Даже Голдманите го очакват а аз на тях им вярвам.....досега не са се минали.
            Голдманите не са се минали в това, което правят, а не което говорят/очакват.

Както и да е.
            Успех!

Коментар

3 години не е малко. И би трябвало вече да знаеш, че когато има интерес от инвеститорите към покупки на държавни облигации, още повече на отрицателна доходност, това е много лошо за рисковите инструменти, каквито са акциите.

Статията от 24 часа е по-скоро негативна за Дакс и компаниите в него.

Тук говорим за фалит на еврозоната и Германия а такива лихви не са предвестници на такъв армагедон.....за швабите.
              Иначе едно наливане на ликвидност и алчността отива в небесата . Даже Голдманите го очакват а аз на тях им вярвам.....досега не са се минали.

Коментар

на този от 2009
                3 години не е малко. И би трябвало вече да знаеш, че когато има интерес от инвеститорите към покупки на държавни облигации, още повече на отрицателна доходност, това е много лошо за рисковите инструменти, каквито са акциите.

Статията от 24 часа е по-скоро негативна за Дакс и компаниите в него.

Коментар

Монти, от колко време си на пазарите?
                  на този от 2009

Коментар

Монти, от колко време си на пазарите?

Коментар

• http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1474233

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                        Такъв умник беше и когато усилено купуваше Комерцбанк на 3 евро , тогава те питах какво ще правиш като стане 1 евро,не ми отговори, беше ти много смешно.....ама после плака
                        Защо ли да си хабя времето с някакви бойковчета......
                        Акцията се качва и пада ,аз не съм се оженил за нея имам миналата година над 20 продажби на комерса и толкова покупки.....
                        Те са положителни. МАН ми е отрицателна ,но все едно с радиото и борисоФ да се надприказваш....
                        Хубаво е че ТИМ е на "хубави" цени за да ви покаже как може да свършите на борсата скоропостижно и да ни лишите от присъствитето. Интересно една проверка из офисите и цените няма кой да ги спре както при Фармата.....
                        Пътнико млад....

А и никога Комерса не е била едно евро ....но при теб лъжата е нещо нормално....

Коментар

• Такъв умник беше и когато усилено купуваше Комерцбанк на 3 евро , тогава те питах какво ще правиш като стане 1 евро,не ми отговори, беше ти много смешно.....ама после плака

Коментар

Всеки месец фалират световно известни компании, тази седмица фалира Некерман, през последните 4-5 години фалираха банки с 200-300 годишна история..... Мушшморок като тебе да обяснява кое може да фалира и кое не, е доста интересно(комично)
                            Е затова казвам че с оръженосци не може да се комуникира . Къде е Ямбол ,къде е Стамбул ....... Комичното ти е че след като ЕЦБ е наляля милиарди евро в банковият сектор и е приела правилата на Базел 3 който са минали останалите банки и ще бъдат фалирани..... ами то си е комично....

Коментар

Само си представи за да национализират Дойчебанк какво трябва да стане.....
                              Да фалира половин Европа и половин Германия....
                              Всеки месец фалират световно известни компании, тази седмица фалира Некерман, през последните 4-5 години фалираха банки с 200-300 годишна история..... Мушшморок като тебе да обяснява кое може да фалира и кое не, е доста интересно(комично)

Коментар

Мушморок, държавните гаранции за съществуване са, че ако стане "грешка" ще ги национализират банките ще ги има, ама ти какво ще правиш тогава
                                Само си представи за да национализират Дойчебанк какво трябва да стане.....
                                Да фалира половин Европа и половин Германия....
                                Това да не ти е ССВ .... с кухите продажби и печалби....
                                А и тя пада заради обвинения че Либора е нагласяван от няколко големи банки...

Коментар

Working...
                                X