Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТрябваше да ме послушаш още когато ти го казвах преди време.
Спряха търговията с акции на италиански банки след масирани разпродажби - Заглавието от днеска ми пълни душата каква идилия само
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениебанките го отнесоха и ще го отнесат още покрай кризата. Уж сигурни испански и италиански ДЦК сега им идват рискови активи почти пред хеъркът...нещо немислимо допреди 2 години. Това е голям шок и за риска и за структурата на портфейлите им.
не знам как ще стане тази работа.
оптимистичния сценарии за мен е тежестта на тези книжа да премине към соффина, а за сметка на това държавата да вземе някакъв дял в тях. Верно няма да е много добре за акционерите, но поне няма да има колапс при евентуален колапс на испания и италия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениебанките го отнесоха и ще го отнесат още покрай кризата.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеКакво толкоз е станало поредното мазало ако дакса пробие по някое време банките ще станат буквално стотинки щото при 6400-6500 колко струва комерса и дойче банк а колко биха стрували при 5000-5200 защо не и малко надолу пени сток не че комерса и в момента не е такава
не знам как ще стане тази работа.
оптимистичния сценарии за мен е тежестта на тези книжа да премине към соффина, а за сметка на това държавата да вземе някакъв дял в тях. Верно няма да е много добре за акционерите, но поне няма да има колапс при евентуален колапс на испания и италия.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеМонтиииииииии не олимпиадата движи нещата -гледай какво става с испанските и италиански облигации
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеИ за мен е доста интересна, но проблема е че тя си беше интересна и на три пъти по-висока цена от текущата. А защо в списъка ти от евентуални купувачи не фигурира Гугъл ? Какво мислиш за вариант при който Гугъл купува Нокиа и отрязва Самсунг с андроида или му вдига в пъти цената ?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеМонтиииииииии не олимпиадата движи нещата -гледай какво става с испанските и италиански облигации
днес италианските и испанските банки ги разбиха но 23 на Дойчебанк не е достигната нали...
На маркета бой до спуване има само на БФБ а ЕЦБ не си е казала думата ....
Точно на теб няма да ти обяснямям че на слаболиквиден августки маркет може и няколко по малки акули да си разиграят коня.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДа, изглежда само аз мисля ,че Олимпиадата е един месец без много лоши новини и печалби за основните компании в индексите и минаване най малкото в рейндж.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеЗа мен доста интересна акция в момента е Нокия.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПри такава волатилност изобщо не ме интересува какво ще става наесен. Това за мен е много далеч във времето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА ти как го виждаш ДАУ и европеиците тази есен.....
Успех и на теб!
Коментар
-
Въпреки, че съм доста дълъг в германските банки си мисля, че момента не е точно за покупки.
В момента се очертава доста морава картинка , а това няма как подмине банките. Дакс 30 участниците по принцип са си абонати на комповете(хфт) нещата изглеждаха далеч по-напомпани и оптимистични отколкото примерно смал и мидъл кап акции (немски). В този ред на мисли ако СП500 се спихне ДАКС 30 ще се спиихне и той без значение от конкретния фундамент.
За мен доста интересна акция в момента е Нокия. Отиграх отчета и сега съм без акции, но тия дни чета и мисля как точно биха се развли нещата там.
Пазарната капитализация е момента е почти 100 пъти по-малка от Епъл. Реално за 6 милиарда долара имаме компания с ноу хау, супер яко патентно портфолио, собствена производствена база и в съюз с Майкрософт. Цената е нереално ниска даже само ако се оценят патентите на компанията.Според мен е върпос на време или да възкръсне или да бъде придобита от Майкрософт, Амазон, Епъл или Самсунг.
при вички положения предстои едни критично тримесечие, в което ако изкарат някой иновативен продукт..ще има яху... на тях всъщност това им беше причинат да го издухат последните години..не бяха иновативни, а лежаха на стари лаври.
поздрави и успех на всичкиLast edited by bertram; 23.07.2012, 12:00.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар