IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    гугъл едвам купиха моторола и регулаторите няма да допуснат такава концентрация на патенти. затова не ги броя иначе те са първа жичка за водичка там.
    Все пак ми се струва че най-добрата тактика е да се чака докато сделката стане факт, независимо кой ги купи. Ще направи доста продължителен тренд, така че няма да се изпусне влака
    Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Ще опитам да балансирам с къс дакс
      Ако не вземат някакви радикални мерги там ще тества 6К до средата на август, а може и по-брутално да бъде.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Трябваше да ме послушаш още когато ти го казвах преди време.
        Вярно е така казваше това си го спомням добре
        Спряха търговията с акции на италиански банки след масирани разпродажби - Заглавието от днеска ми пълни душата каква идилия само

Коментар

банките го отнесоха и ще го отнесат още покрай кризата. Уж сигурни испански и италиански ДЦК сега им идват рискови активи почти пред хеъркът...нещо немислимо допреди 2 години. Това е голям шок и за риска и за структурата на портфейлите им.

не знам как ще стане тази работа.

оптимистичния сценарии за мен е тежестта на тези книжа да премине към соффина, а за сметка на това държавата да вземе някакъв дял в тях. Верно няма да е много добре за акционерите, но поне няма да има колапс при евентуален колапс на испания и италия.
          Риска при комерса е политическата игра банката е черната касичка на една влиятелна партия и затова играта там е друга аз още си имам закупени по две евро на бройка ма може да си ги окича по някое време като сувенир по стените

Коментар

банките го отнесоха и ще го отнесат още покрай кризата.
            Трябваше да ме послушаш още когато ти го казвах преди време.
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
              Какво толкоз е станало поредното мазало ако дакса пробие по някое време банките ще станат буквално стотинки щото при 6400-6500 колко струва комерса и дойче банк а колко биха стрували при 5000-5200 защо не и малко надолу пени сток не че комерса и в момента не е такава
              банките го отнесоха и ще го отнесат още покрай кризата. Уж сигурни испански и италиански ДЦК сега им идват рискови активи почти пред хеъркът...нещо немислимо допреди 2 години. Това е голям шок и за риска и за структурата на портфейлите им.

не знам как ще стане тази работа.

оптимистичния сценарии за мен е тежестта на тези книжа да премине към соффина, а за сметка на това държавата да вземе някакъв дял в тях. Верно няма да е много добре за акционерите, но поне няма да има колапс при евентуален колапс на испания и италия.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                Монтиииииииии не олимпиадата движи нещата -гледай какво става с испанските и италиански облигации
                Какво толкоз е станало поредното мазало ако дакса пробие по някое време банките ще станат буквално стотинки щото при 6400-6500 колко струва комерса и дойче банк а колко биха стрували при 5000-5200 защо не и малко надолу пени сток не че комерса и в момента не е такава

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                  И за мен е доста интересна, но проблема е че тя си беше интересна и на три пъти по-висока цена от текущата. А защо в списъка ти от евентуални купувачи не фигурира Гугъл ? Какво мислиш за вариант при който Гугъл купува Нокиа и отрязва Самсунг с андроида или му вдига в пъти цената ?
                  гугъл едвам купиха моторола и регулаторите няма да допуснат такава концентрация на патенти. затова не ги броя иначе те са първа жичка за водичка там.

Коментар

• Септември като излезе Гърция ще видиш и под 23 дакса пак под 6000да не кажа под 5400

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                      Монтиииииииии не олимпиадата движи нещата -гледай какво става с испанските и италиански облигации
                      Ако не беше нямаше да обсъждане лимитите на Дойче банк и Комерс банк.
                      днес италианските и испанските банки ги разбиха но 23 на Дойчебанк не е достигната нали...
                      На маркета бой до спуване има само на БФБ а ЕЦБ не си е казала думата ....
                      Точно на теб няма да ти обяснямям че на слаболиквиден августки маркет може и няколко по малки акули да си разиграят коня.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Да, изглежда само аз мисля ,че Олимпиадата е един месец без много лоши новини и печалби за основните компании в индексите и минаване най малкото в рейндж.......

Коментар

За мен доста интересна акция в момента е Нокия.
                          И за мен е доста интересна, но проблема е че тя си беше интересна и на три пъти по-висока цена от текущата. А защо в списъка ти от евентуални купувачи не фигурира Гугъл ? Какво мислиш за вариант при който Гугъл купува Нокиа и отрязва Самсунг с андроида или му вдига в пъти цената ?
                          Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            При такава волатилност изобщо не ме интересува какво ще става наесен. Това за мен е много далеч във времето.
                            Да, изглежда само аз мисля ,че Олимпиадата е един месец без много лоши новини и печалби за основните компании в индексите и минаване най малкото в рейндж.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              А ти как го виждаш ДАУ и европеиците тази есен.....
                              Успех и на теб!
                              При такава волатилност изобщо не ме интересува какво ще става наесен. Това за мен е много далеч във времето.

Коментар

• Въпреки, че съм доста дълъг в германските банки си мисля, че момента не е точно за покупки.

В момента се очертава доста морава картинка , а това няма как подмине банките. Дакс 30 участниците по принцип са си абонати на комповете(хфт) нещата изглеждаха далеч по-напомпани и оптимистични отколкото примерно смал и мидъл кап акции (немски). В този ред на мисли ако СП500 се спихне ДАКС 30 ще се спиихне и той без значение от конкретния фундамент.

За мен доста интересна акция в момента е Нокия. Отиграх отчета и сега съм без акции, но тия дни чета и мисля как точно биха се развли нещата там.
                                Пазарната капитализация е момента е почти 100 пъти по-малка от Епъл. Реално за 6 милиарда долара имаме компания с ноу хау, супер яко патентно портфолио, собствена производствена база и в съюз с Майкрософт. Цената е нереално ниска даже само ако се оценят патентите на компанията.Според мен е върпос на време или да възкръсне или да бъде придобита от Майкрософт, Амазон, Епъл или Самсунг.

при вички положения предстои едни критично тримесечие, в което ако изкарат някой иновативен продукт..ще има яху... на тях всъщност това им беше причинат да го издухат последните години..не бяха иновативни, а лежаха на стари лаври.

поздрави и успех на всички
                                Last edited by bertram; 23.07.2012, 12:00.

Коментар

Working...
                                X