IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
    Монти , а какво ли ще стане с банките ако Гърция обяви официално фалит?

п.п. отговор - ще си купим Дойчебанк на много по-ниски цени след първият отчет с включените загуби от фалита,ако изобщо си купим банкови акции

п.п. приготви се за Даймлер на цени между 20-25.там ще вляза аз

Ако стане това и аз ще вляза там...... За банките грешиш . Създадената ситуация е много изгодна за Германия като износителка. Лихви ниски ,конкурентен износ на америнанци и японци. Пей сърце и за банките дали кредити на швабите -КОБА . това не е калкулирано в цената..
    Миналата година пак ме бяха хванали на мезе през есента че купувах на 1,2 комерса и 23 дойчебанк ,а зимата играех сиртаки.....
    Внимавай с късите . Никой не обича финансовите му устой да са в пени маркета....

Коментар

Монти , а какво ли ще стане с банките ако Гърция обяви официално фалит?

п.п. отговор - ще си купим Дойчебанк на много по-ниски цени след първият отчет с включените загуби от фалита,ако изобщо си купим банкови акции

Гътрция отдавна е в цената. Испания и Италия са кошмара на европейските банки. Кошмар, който за съжаление го сънуват все по-често и реалистично. Падне ли Гърция идва на ред испания с лихви над 8%.... тогава вече май Соффин фонда на Бабата ще трябва спешно да взима нови дялове в комерца и в дойчебанката.

поздрави и успех
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Монти , а какво ли ще стане с банките ако Гърция обяви официално фалит?

Коментар

Лично аз ама много отдавна играя само къси 1.33 не го виждам скоро Дакса скоро пак под 6000
          И аз така

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            При вас във Форекса също има апокрифни мисли за 1,33333 на долара....
            а това е 20 % за банките най малкои 5-7 % на ДАХ....
            Лично аз ама много отдавна играя само къси 1.33 не го виждам скоро Дакса скоро пак под 6000

Коментар

• При вас във Форекса също има апокрифни мисли за 1,33333 на долара....
              а това е 20 % за банките най малкои 5-7 % на ДАХ....

Коментар

Абе Монти що се мъчиш да играеш против трендо-ще имаш възможност да си купиш по -евтино от всичко -Дакса ще се срути яко според мен
                Винаги влизам по рано и излизам по рано.....
                Имам чувство ......че август ще е зелен.Същото чувство го имах и днес и Комерса го заложих на 1,15 а той се качи с 4 цента до 1.16 г. на 2К от 1,12 ..
                Влизане в Дойче банк на 23,2......с лимит 28 до месец на 150 бройки...
                Можех да ги продам на 24 но тук ще ги държа.....
                Може и да греша ,но БФБ не е атрактивна за мен тези месециа а влизам във форма и си връщам сполуката която имах при 7 от 10 миналата година .....позиции на печалба.
                Знам че си малко повече любител на късите....
                Но не винаги ще е твойто време.
                Last edited by Монти; 24.07.2012, 22:04.

Коментар

• Абе Монти що се мъчиш да играеш против трендо-ще имаш възможност да си купиш по -евтино от всичко -Дакса ще се срути яко според мен

Коментар

• За справка най рентабилните компании на ДАХ . Фолсваген, Байсеф и Сименс....

Коментар

• Франкфурт на Майн (BoerseGo.de) - германска банка се чувства по-слабите евро. . Най-голямата немска финансова институция е претърпяла през второто тримесечие заради слабостта на еврото значителен спад на печалбата. . Тримесечната печалба ще бъде под линията на около 700 милиона €, заявиха от компанията. През същия период на финансовата институция отчете печалба от 1,2 милиарда €.....

Близо 42 % спад ама не мисли да Фалира....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        А ако дъното издържи....2,2 след НГ....
                        Влезнах на 1,12 евро...и до тук..
                        П.П. следващото ниво на защита е на 0. 97 евро...
                        То цирка би трябвало да е в пълна сила точно тогава САЩ ЕВРОПА колапса предстои ама ако стане пак 2,20 ще те почерпя не че ще продам аз под 3-3,50 не продавам ако ще защита от кредитори да поискат и един цент да стават

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                          По принцип търгувам индекси,много рядко отделни позиции....Сега разгледах Комерцбанк,стана ми интересно

дъно ноември 2011 1.1160 От там нататък никой не знае колко може да падне...
                          А ако дъното издържи....2,2 след НГ....
                          Влезнах на 1,12 евро...и до тук..
                          П.П. следващото ниво на защита е на 0. 97 евро...
                          Last edited by Монти; 23.07.2012, 19:30.

Коментар

• По принцип търгувам индекси,много рядко отделни позиции....Сега разгледах Комерцбанк,стана ми интересно

дъно ноември 2011 1.1160 От там нататък никой не знае колко може да падне...

Коментар

• И дакса му разцепиха шортите начело с комерцбанк

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                                Все пак ми се струва че най-добрата тактика е да се чака докато сделката стане факт, независимо кой ги купи. Ще направи доста продължителен тренд, така че няма да се изпусне влака
                                теоритично би трябвало малко по-рано, защото ако излезе някой и каже, че обмисля оферта това ще изстреля цената със 100% още на премаркета.

засега само дебнем...при текущата ситуация всички чакат..включително потенциалните купувачи.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X