IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нека отбележиме за протокола днешният спат на комерцбанка идва момент за тест на предишното дъно от 1,12

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Ми, продавай новината и чакай по-добри времена отдолу!!!

Чак в понеделник от 10 ч. почва да работи борсата във Франкфурт...

Не обичам СФД и брокерите да ме цакат при всеки гап....
      Друго си е акциите и дивидент дават и аукционите ги ловят на милимунд...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Гаден шип до 1,239 на еврото и ДАУ до 13112 ....
        Аз съм дълъг в Комерса ,ДБ и Даймлер и аз съм на нокти.....
        Ми, продавай новината и чакай по-добри времена отдолу!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          След някой друг ден,като се усетят ,че с говорене не става!!!
          Гаден шип до 1,239 на еврото и ДАУ до 13112 ....
          Аз съм дълъг в Комерса ,ДБ и Даймлер и аз съм на нокти.....

Коментар

Има ли къси.....
            След някой друг ден,като се усетят ,че с говорене не става!!!

Коментар

• Има ли къси.....

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                Напротив импулса до 24 беше именно отчета-точно тогава писах и го видях -но както и да е дано спечелиш
                Аз също тогава я гледах.....
                Отчета дава по малки печалби заради валутните курсове и това удари банката. Защо вчера повечето бнки са на зелено или с малък минус по Европата а ДБ троши рекорда с минус 5 и нещо % по едно време и то когато индекса беше един процент плюс... Отчета е лош ....
                Бъдещето ще покаже.
                Успех и поздрави!

Коментар

• Напротив импулса до 24 беше именно отчета-точно тогава писах и го видях -но както и да е дано спечелиш

Коментар

Винаги има решение при голяма криза ,когато всички мислят че няма решение и то е ВОЙНА.
                    Аз не съм от тези които мислят, че няма решение. Даже съм го посочил - хиперинфлация! Проблемът за камилчетата е, че хиперинфлацията ще дойде не за да им изтрие дълговете, а ще дойде едва след като бъдат фалирани!
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Имаха години да мислят и нищо добро не измислиха. Сега вече е късно... Хиперинфлацията чука на врата! Първо обаче ще фалират всички които имат дългове, а след това ще последва разпад на съществуващия международен финансов ред. Новият ще бъде на основата на монетарното злато и сребро!
                      Не ми се пише на тази тема. не мога да мисля ЧАК толкова черногледо. Винаги има решение при голяма криза ,когато всички мислят че няма решение и то е ВОЙНА. Дано не стигаме до там защото има още много ходове преди това....

Коментар

Обама не е глупак пак КЕ3 ще измисли...
                        Имаха години да мислят и нищо добро не измислиха. Сега вече е късно... Хиперинфлацията чука на врата! Първо обаче ще фалират всички които имат дългове, а след това ще последва разпад на съществуващия международен финансов ред. Новият ще бъде на основата на монетарното злато и сребро!
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                          Изобщо не се заблуждавайте в цената на ДБ въобще не е калкулирана цената на фалита на Гърция,тя няма да изкара до есента според анализатори.Въобще не вземате предвид експозициите на ДБ в дългови книжа на Испания и Италия , а там положението е.....

п.п. скоро ще се разбере кой е прав -след отчета ДБ се качи до 24 в момента е 22.30 само да отбележа за статистикатауспех с банковите акции в настоящата криза

Здравей,
                          По принцип грешиш може би защото не ги следиш обстойно.
                          качването до 24 беше преди отчета и след резултатите с 42 % падане на печалбата почна да връща....
                          Отчета е главната причина вчера да падне с 4 пункта ....
                          Вчера се изредиха всички банки да дават анализи за бъдещата цената на ДБ. Основното е че свалят цената с 3 до 10 евро но целта остава 33-40 евро-от изчакай до купува в повече .
                          Има само една която дава 20 евро и продава ....тя е на твоито мнение...
                          Ако искаш ще ти я кажа коя е .Не е много известна за нас....За мен оттук нататък през август сме за нагоре....

Коментар

• Сименс изкараха обезпокоителен отчет. Ще ги видим германците дали ще се спекат.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Изобщо не се заблуждавайте в цената на ДБ въобще не е калкулирана цената на фалита на Гърция,тя няма да изкара до есента според анализатори.Въобще не вземате предвид експозициите на ДБ в дългови книжа на Испания и Италия , а там положението е.....

п.п. скоро ще се разбере кой е прав -след отчета ДБ се качи до 24 в момента е 22.30 само да отбележа за статистиката
                              успех с банковите акции в настоящата криза

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                Гътрция отдавна е в цената. Испания и Италия са кошмара на европейските банки. Кошмар, който за съжаление го сънуват все по-често и реалистично. Падне ли Гърция идва на ред испания с лихви над 8%.... тогава вече май Соффин фонда на Бабата ще трябва спешно да взима нови дялове в комерца и в дойчебанката.

поздрави и успех
                                И ти си станал песимист. До тогава има една подробност цял месец без новини . Ако няма новин ,то те са добри за еврозоната...
                                Гърция ще се решава чак октомври а тогава са американските избори....Фалит и падаш ДАУ ...не пишете смешки!Обама не е глупак пак КЕ3 ще измисли...
                                Поздрави!

Коментар

Working...
                                X