Европейците ще представят структурни реформи и пари за тях - пак балон,
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Burov Разгледай мнениеИндекса е на вьрха, спор няма, Смешното е че е на 69 и 2 нули ще се позадьржи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеС индекси на върхове Фед да си гърми патроните-не вярвам ,ама то на този пазар всичко е възможно де
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеДо тук добре
Продигал,
това не беше трудното ,сега да не си останем само с това движение за 50 % от средата на ръката....
PLP,
разбира се че всичко не е акции ,но за всичко става въпрос за пари.....
За изборите ще има рали ако са заложили на Обама , а то трябва да има фундаменД за пред масовката....
Да заложат рали само от ЕЦБ и ЕС организирано ,по добре да си ходи Обама при роднините в Африка.... веднага ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеХайде и аз малко да погледам звездите....
Утре за мен ще е минусов ден за ДАХ и в петък пазара ще отиграва стимули ....
Кога ще се изказва не знам но има два пътя ....
Първият да продадеш тогава преди изказването а вторият след изказването когато има свещ нагоре....
А ако има стимули ще купувам в понеделник на каквато и да е цена....
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеТъпа е ситуацията, пазара изнудва че ако няма стимули ще се прави на паникьосан, точно преди изборите, ама вдигна летвата, а от още печатане няма много нужда в този момент. Европа каза да го духате и ние ще си измисляме, ако нямате мяра, и ще се замеряме със салфетки.
Някакво половинчато решение ще е в петък, според мен, и аз ще хеджирам, Комерца поне е много подходящ на тази цена.
Утре за мен ще е минусов ден за ДАХ и в петък пазара ще отиграва стимули ....
Кога ще се изказва не знам но има два пътя ....
Първият да продадеш тогава преди изказването а вторият след изказването когато има свещ нагоре....
А ако има стимули ще купувам в понеделник на каквато и да е цена....
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение1,297...
В момента мисля 2К от 1,223 да взема тези дни....дали ще има изплашени душици в петък или утре....
Какво ще кажеш....
Някакво половинчато решение ще е в петък, според мен, и аз ще хеджирам, Комерца поне е много подходящ на тази цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеМонти, то все че върза днес
Таргет ?!
В момента мисля 2К от 1,223 да взема тези дни....дали ще има изплашени душици в петък или утре....
Какво ще кажеш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе ми се пише на тази тема. не мога да мисля ЧАК толкова черногледо. Винаги има решение при голяма криза ,когато всички мислят че няма решение и то е ВОЙНА. Дано не стигаме до там защото има още много ходове преди това....
Хайде и следващия в кюпа!
http://diepresse.com/home/wirtschaft...um-drei-Stufen
http://online.wsj.com/article/BT-CO-...25-720742.html
И не му се връзвай много на майстора.Той е доста надъхан.Last edited by javor; 04.08.2012, 01:24.
Коментар
Коментар