Първоначално изпратено от Burov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеТ'ва 6000 ли означава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Burov Разгледай мнениескъсих с доста и ще го чакам на и 60, че и 50. дано издържа
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДа ,така е ,но кофтито в случая е,че излязоха добри новини в германия
А за чий ми е стоп на 200 пункта от текущата цена?
Идеята ми беше, че според мен стопа не трябва да на най-очевидното място а над него примерно - от 0.1%-до 0.2%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДа ,така е ,но кофтито в случая е,че излязоха добри новини в германия
Коментар
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнениеСтоповете си ги слагайте на малко по нестандартни нива. С няколко пункта над предходният връх е много рисковано, тъй като точно тези стопове ги търсят.
А за чий ми е стоп на 200 пункта от текущата цена?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениепри другите е вяла работа.
Късите и аз ги стискам,ако не обере стопа,само да устиска,ще намажем филията.
Спускане ще има въпроса е дали ще издържим засилката
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениепри другите е вяла работа.
Спускане ще има въпроса е дали ще издържим засилкатаНека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениеами от търговията на индекса и на другите борси..
между другото още си държа късите при дакс-а
Спускане ще има въпроса е дали ще издържим засилкатаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКак тъй не затваря?
Европейската борса,в частност немската си има работно време
От къде ти взима котировки през времето когато са затворени
между другото още си държа късите при дакс-аНека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениемоя пък не затваря
Европейската борса,в частност немската си има работно време
От къде ти взима котировки през времето когато са затворениАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМоля да ми кажете цената на клоуза на дакса при вас как е ,защото май ще се карам с моя БъкетНека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМоля да ми кажете цената на клоуза на дакса при вас как е ,защото май ще се карам с моя Бъкет
Коментар
Коментар