Първоначално изпратено от desperado
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Много корав тоя Дакс. Мисля че и последните мечки ще изгубят търпение днес и тогава ще се хързулне. На 2 годишна графика удря че даже малко премина над трендлинията на rising wedge и ако не я развали ще имаме доста сигурно корекция. Под разваляне разбирам да пробие 8120Last edited by desperado; 15.03.2013, 15:52.
Коментар
-
Аз лично преди няколко дни четох новината за увеличението на 2,5 млрд при цена от 1,10 евро...ама не мога да повярвам...Каква е тази свинщина??? Как при пазарна цена от 1,60-1,70 ще ми правиш увеличение на 1,10??? Тия немци май излезнаха по-големи мошеници от Американците!
Имам акции от Комерцабнк в портфейла си...и с това, което направиха тотално ми подкопаха доверието в Немските акции и Борса!
Определено ще преключвам с Германия след това събитие! Почнах да ликвидирам немският си портфейл... май ще търся решение на Изток!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНякой може ли да каже/изрази мнение защо Commerz Bank пада толкова силно?
Проблема е че новините излизат след като вече е паднала цената
Я кажете някое място за платени новини ?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеВ непознати води сме над 8000 . Германия е супер, но южна европа е проблем. Щатите печатат като за последно (уж нямало), британците и те, жълтите пък са държавен капитализъм... нещата са много преплетени.
Понеже има един лаф " сел ин мей енд гоу ауей" си мисля, че корекция/сел офф ако има няма да е точно по устав... или ще тръгне рано или ще тръгне по късно....
ще поживеем ще видим.
поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЩо се спичаш заради тоз комерц, не мога да те разбера. Точно се стабилизира, а ти тепърва искаш да продаваш. Увеличението вече е преглътнато от пазара. Нормално е по-бързите спекуланти да се опитат да изкарат малко пари от новината, още повече, че тръгна като слух. Дори и вчера обаче никой не искаше да продаде на 1,2.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеВ непознати води сме над 8000 . Германия е супер, но южна европа е проблем. Щатите печатат като за последно (уж нямало), британците и те, жълтите пък са държавен капитализъм... нещата са много преплетени.
Понеже има един лаф " сел ин мей енд гоу ауей" си мисля, че корекция/сел офф ако има няма да е точно по устав... или ще тръгне рано или ще тръгне по късно....
ще поживеем ще видим.
поздрави
Съгласен съм с мението Ви. Някъде по - долу
го бях написал. "Очаквай неочакваното" важи с пълна сила.
И тъй като наистина погледите са отправени към Май, напълно е
възможно изненадата да дойде по - рано. Важното е да си в играта.
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
В непознати води сме над 8000 . Германия е супер, но южна европа е проблем. Щатите печатат като за последно (уж нямало), британците и те, жълтите пък са държавен капитализъм... нещата са много преплетени.
ще поживеем ще видим.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
Колега,
Тук проблема е силно политизиран.
Меркел е подложена на безпрецедентен натиск. А и останалите в еврозоната
няма да се пуснат без бой. Предстоят интересни седмици.
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеМечета не искам да ви дразня ... но когато Европа се осъзнае и разбере че с икономий и финансова дисциплина може да си докара само фалит и гладни бунтове и махне всякакви тавани на дефицит и т.н. и официално отвори печатницата ... тоя DAX ще изхвърчи в небесата.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение8049 при мен.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар