IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
    Много корав тоя Дакс. Мисля че и последните мечки ще изгубят търпение днес и тогава ще се хързулне. На 2 годишна графика удря че даже малко премина над трендлинията на rising wedge и ако не я развали ще имаме доста сигурно корекция. Под разваляне разбирам да пробие 8120
    при мен опаснто ниво е 8151,но RSI казва,че тук някъде ще му е максимума-дано не лъже
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Много корав тоя Дакс. Мисля че и последните мечки ще изгубят търпение днес и тогава ще се хързулне. На 2 годишна графика удря че даже малко премина над трендлинията на rising wedge и ако не я развали ще имаме доста сигурно корекция. Под разваляне разбирам да пробие 8120
      Last edited by desperado; 15.03.2013, 15:52.

Коментар

• Аз лично преди няколко дни четох новината за увеличението на 2,5 млрд при цена от 1,10 евро...ама не мога да повярвам...Каква е тази свинщина??? Как при пазарна цена от 1,60-1,70 ще ми правиш увеличение на 1,10??? Тия немци май излезнаха по-големи мошеници от Американците!

Имам акции от Комерцабнк в портфейла си...и с това, което направиха тотално ми подкопаха доверието в Немските акции и Борса!

Определено ще преключвам с Германия след това събитие! Почнах да ликвидирам немският си портфейл... май ще търся решение на Изток!
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Тази новина я коментирахме и тук, и в темата за NYSE. Причината за спада не е понижение на препоръката на някой си анализатор, а обявеното увеличение на капитала за 2,5 млрд.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Някой може ли да каже/изрази мнение защо Commerz Bank пада толкова силно?
            http://www.mideasttime.com/commerzba...nk-crzby/3435/

Проблема е че новините излизат след като вече е паднала цената
            Я кажете някое място за платени новини ?
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Някой може ли да каже/изрази мнение защо Commerz Bank пада толкова силно?
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                В непознати води сме над 8000 . Германия е супер, но южна европа е проблем. Щатите печатат като за последно (уж нямало), британците и те, жълтите пък са държавен капитализъм... нещата са много преплетени.

Понеже има един лаф " сел ин мей енд гоу ауей" си мисля, че корекция/сел офф ако има няма да е точно по устав... или ще тръгне рано или ще тръгне по късно....

ще поживеем ще видим.

поздрави
                Точно така е но дълбока корекция ще има но си мисля че няма да се случи преди да бъде бит върхът и аз си точа зъбите за една порция путове върху дакса ама въпросът е кога ако някой знае със сигурност то би станал милиардер

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                  Що се спичаш заради тоз комерц, не мога да те разбера. Точно се стабилизира, а ти тепърва искаш да продаваш. Увеличението вече е преглътнато от пазара. Нормално е по-бързите спекуланти да се опитат да изкарат малко пари от новината, още повече, че тръгна като слух. Дори и вчера обаче никой не искаше да продаде на 1,2.
                  Щото тая пръчка я имам от 2011 година на ниво 2,00 евро средно и ми скъса нервите. По правило мине ли дакса 7500-7600 всичко се чисти кое на загуба кое на печалба ама това не ми дадоха да го продам.От фундаментална гледна точка при излизане на държавата от комерца тя става отново актулана за спекулантите и ще расте, но въпросът е че дакса е на 8+и при един срев който ще се случи не ми се мисли какво ще стане единственото успокояващо нещо е че под 1-1,10 самата банка става толкова евтина че някой с джобни пари ще си я купи примерно китайците, а това партиийците не биха допуснали защото тая банка е черна политическа касичка

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    В непознати води сме над 8000 . Германия е супер, но южна европа е проблем. Щатите печатат като за последно (уж нямало), британците и те, жълтите пък са държавен капитализъм... нещата са много преплетени.

Понеже има един лаф " сел ин мей енд гоу ауей" си мисля, че корекция/сел офф ако има няма да е точно по устав... или ще тръгне рано или ще тръгне по късно....

ще поживеем ще видим.

поздрави
                    Колега,
                    Съгласен съм с мението Ви. Някъде по - долу
                    го бях написал. "Очаквай неочакваното" важи с пълна сила.
                    И тъй като наистина погледите са отправени към Май, напълно е
                    възможно изненадата да дойде по - рано. Важното е да си в играта.

Поздрави и успехи!
                    NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• В непознати води сме над 8000 . Германия е супер, но южна европа е проблем. Щатите печатат като за последно (уж нямало), британците и те, жълтите пък са държавен капитализъм... нещата са много преплетени.

ще поживеем ще видим.

поздрави
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                        http://www.bloomberg.com/news/2013-0...nt-climbs.html

После да не кажете, ама ние не знаехме.

Колега,

Тук проблема е силно политизиран.
                        Меркел е подложена на безпрецедентен натиск. А и останалите в еврозоната
                        няма да се пуснат без бой. Предстоят интересни седмици.

Поздрави и успехи!
                        NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• http://www.bloomberg.com/news/2013-0...nt-climbs.html

После да не кажете, ама ние не знаехме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                            Мечета не искам да ви дразня ... но когато Европа се осъзнае и разбере че с икономий и финансова дисциплина може да си докара само фалит и гладни бунтове и махне всякакви тавани на дефицит и т.н. и официално отвори печатницата ... тоя DAX ще изхвърчи в небесата.
                            Точно пък немците са ЗА финансова дисциплина и икономии!

Коментар

• Мечета не искам да ви дразня ... но когато Европа се осъзнае и разбере че с икономий и финансова дисциплина може да си докара само фалит и гладни бунтове и махне всякакви тавани на дефицит и т.н. и официално отвори печатницата ... тоя DAX ще изхвърчи в небесата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                                8049 при мен.
                                има малки разлики при различните брокери,зависи и от спреда,не това е най-важното!

Коментар

Working...
                                X