IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.bloomberg.com/news/2013-0...nt-climbs.html

После да не кажете, ама ние не знаехме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
      Мечета не искам да ви дразня ... но когато Европа се осъзнае и разбере че с икономий и финансова дисциплина може да си докара само фалит и гладни бунтове и махне всякакви тавани на дефицит и т.н. и официално отвори печатницата ... тоя DAX ще изхвърчи в небесата.
      Точно пък немците са ЗА финансова дисциплина и икономии!
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Мечета не искам да ви дразня ... но когато Европа се осъзнае и разбере че с икономий и финансова дисциплина може да си докара само фалит и гладни бунтове и махне всякакви тавани на дефицит и т.н. и официално отвори печатницата ... тоя DAX ще изхвърчи в небесата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
          8049 при мен.
          има малки разлики при различните брокери,зависи и от спреда,не това е най-важното!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            по моето бъкет оди Дакса до 8050.5
            8049 при мен.
            NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
              Колега не е одил даксо до 8050, иначе да ми беше взел ордера, че там ми е ниво за осредняване.... Ама мое да го земе секи момент

А МАМУНА май е занулил акаунта и сега претестира и иска нов

То нали стана модерно да се протестира тия дни
              по моето бъкет оди Дакса до 8050.5

Коментар

Започна да ми става Дискомфортно днес дакса удари 8050

Някъде на 8200-или ще трябва да усреднявам или да излизам от позицията си,но мисля,че скоро ще настъпи и мечото време,мисля,че ще устискаме

Няма го Маун да удря и той по едно рамо за късата идея

Мамуне-стига протестира ела в клуба
                Колега не е одил даксо до 8050, иначе да ми беше взел ордера, че там ми е ниво за осредняване.... Ама мое да го земе секи момент

А МАМУНА май е занулил акаунта и сега претестира и иска нов

То нали стана модерно да се протестира тия дни
                Last edited by BatSvetlio; 14.03.2013, 11:35.

Коментар

то е ясно,че ще коригират до 2 месеца,въпросът е колко нагоре ще отидат преди това и ще издържи ли акаунта
                  Пожелавам ти да устискаш.

Поздрави и успехи!
                  NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                    Колега,
                    Прогнозата ми е, че в рамките на 2 месеца
                    индексите ще коригират. Въпрос е на здрави нерви.
                    Другото е, че точния момент е труден за прогнозиране.

Поздрави и успехи!
                    то е ясно,че ще коригират до 2 месеца,въпросът е колко нагоре ще отидат преди това и ще издържи ли акаунта

Коментар

Започна да ми става Дискомфортно днес дакса удари 8050

Някъде на 8200-или ще трябва да усреднявам или да излизам от позицията си,но мисля,че скоро ще настъпи и мечото време,мисля,че ще устискаме

Колега,
                      Прогнозата ми е, че в рамките на 2 месеца
                      индексите ще коригират. Въпрос е на здрави нерви.
                      Другото е, че точния момент е труден за прогнозиране.

Поздрави и успехи!
                      NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Започна да ми става Дискомфортно днес дакса удари 8050

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Да и аз това се чудя моят комерц дали да не го шитна по всички правила трябва да го направя сега абе остави голяма драма с тази пръчка
                          Що се спичаш заради тоз комерц, не мога да те разбера. Точно се стабилизира, а ти тепърва искаш да продаваш. Увеличението вече е преглътнато от пазара. Нормално е по-бързите спекуланти да се опитат да изкарат малко пари от новината, още повече, че тръгна като слух. Дори и вчера обаче никой не искаше да продаде на 1,2.

Коментар

• [QUOTE=Anyone;1059412663]
                            Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                            И днеска ново шест индекса отново е устремен към пробив на върхът както и си мислех с малката разлика, че около 7900-8000 пункта очаквах корекция, а не някаква консолидация. А притежанието на комерцбанка в момента е като игра с огъня [/QUOT

Колега,

Тръскат чувала ударно. . Но и това ще си има своя край.
                            Интересното е кой точно момент ще изберат.

Поздрави и успехи!
                            Да и аз това се чудя моят комерц дали да не го шитна по всички правила трябва да го направя сега абе остави голяма драма с тази пръчка

Коментар

• [QUOTE=Muller;1059412651]И днеска ново шест индекса отново е устремен към пробив на върхът както и си мислех с малката разлика, че около 7900-8000 пункта очаквах корекция, а не някаква консолидация. А притежанието на комерцбанка в момента е като игра с огъня [/QUOT

Колега,

Тръскат чувала ударно. . Но и това ще си има своя край.
                              Интересното е кой точно момент ще изберат.

Поздрави и успехи!
                              NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• И днеска ново шест индекса отново е устремен към пробив на върхът както и си мислех с малката разлика, че около 7900-8000 пункта очаквах корекция, а не някаква консолидация. А притежанието на комерцбанка в момента е като игра с огъня

Коментар

Working...
                                X