Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнениеКолега не е одил даксо до 8050, иначе да ми беше взел ордера, че там ми е ниво за осредняване.... Ама мое да го земе секи момент
А МАМУНА май е занулил акаунта и сега претестира и иска нов
То нали стана модерно да се протестира тия дниАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЗапочна да ми става Дискомфортно днес дакса удари 8050
Някъде на 8200-или ще трябва да усреднявам или да излизам от позицията си,но мисля,че скоро ще настъпи и мечото време,мисля,че ще устискаме
Няма го Маун да удря и той по едно рамо за късата идея
Мамуне-стига протестира ела в клуба
А МАМУНА май е занулил акаунта и сега претестира и иска нов
То нали стана модерно да се протестира тия дниLast edited by BatSvetlio; 14.03.2013, 12:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнението е ясно,че ще коригират до 2 месеца,въпросът е колко нагоре ще отидат преди това и ще издържи ли акаунта
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеКолега,
Прогнозата ми е, че в рамките на 2 месеца
индексите ще коригират. Въпрос е на здрави нерви.
Другото е, че точния момент е труден за прогнозиране.
Поздрави и успехи!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЗапочна да ми става Дискомфортно днес дакса удари 8050
Някъде на 8200-или ще трябва да усреднявам или да излизам от позицията си,но мисля,че скоро ще настъпи и мечото време,мисля,че ще устискаме
Мамуне-стига протестира ела в клуба
Прогнозата ми е, че в рамките на 2 месеца
индексите ще коригират. Въпрос е на здрави нерви.
Другото е, че точния момент е труден за прогнозиране.
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Започна да ми става Дискомфортно днес дакса удари 8050
Мамуне-стига протестира ела в клубаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Да и аз това се чудя моят комерц дали да не го шитна по всички правила трябва да го направя сега абе остави голяма драма с тази пръчка
Коментар
-
[QUOTE=Anyone;1059412663]Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеИ днеска ново шест индекса отново е устремен към пробив на върхът както и си мислех с малката разлика, че около 7900-8000 пункта очаквах корекция, а не някаква консолидация. А притежанието на комерцбанка в момента е като игра с огъня [/QUOT
Колега,
Тръскат чувала ударно. . Но и това ще си има своя край.
Интересното е кой точно момент ще изберат.
Поздрави и успехи!
Коментар
-
[QUOTE=Muller;1059412651]И днеска ново шест индекса отново е устремен към пробив на върхът както и си мислех с малката разлика, че около 7900-8000 пункта очаквах корекция, а не някаква консолидация. А притежанието на комерцбанка в момента е като игра с огъня [/QUOT
Колега,
Тръскат чувала ударно. . Но и това ще си има своя край.
Интересното е кой точно момент ще изберат.
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеОбсъдихме ги, ама в темата на NYSE. Как бихме пропуснали?! Иначе сплит ще има, ама наобратно - 10:1.
Всъщност, като се загледам в цифрите, реакцията на пазара беше малко рязка. Собствения капитал на банката е към 25 млрд. Преди обявяването на операцията, бяха оценени на около 8 млрд, т.е. малко над 30% от книгата. Повечето големи европеейски банки са над 40% и около 50% за най-добрите, където не се очакват увеличения (БНП и сие). Увеличението си беше предварително интегрирано от пазара. Очаквам да се върне към 1,3-1,4 преди сплита.
Единствено излизане на държавата би било сигнал за покупка и тази акция отново би станала наистина апетитна, но само след като това се случи официално само поради тази причина и аз все още държа тази пръчка на пръчките на немските акции подобна на соларните им които бяха надути от държавата и пълнеха джобовете на старите фамилии, а сметката накрая я платиха лакомите нищонеподозиращи средните и дребни акционери, но то принципно винаги е така
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнението това си им стана навик на бабата и блесинг да правят увеличения... тъпа работа, но дано по-скоро се махне бабата от борда, че в момента с нейните 20+% е цар и господар.
блесинг май иска да си пази местото и слша...не знам как ще се появи на ОСА..сигурно ще е с охрана като на наще герои ..
лека
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеКакъв срам в днешният паметен ден да не обсъдите комерцбанк за успокоение на акционерите че акцията им ще предобие статут на пенисток правя прогнозата си за сплит 1 към 10 така че не се плашете от някакво си увеличение на капитала в размер на 2,5 милиарда
Всъщност, като се загледам в цифрите, реакцията на пазара беше малко рязка. Собствения капитал на банката е към 25 млрд. Преди обявяването на операцията, бяха оценени на около 8 млрд, т.е. малко над 30% от книгата. Повечето големи европеейски банки са над 40% и около 50% за най-добрите, където не се очакват увеличения (БНП и сие). Увеличението си беше предварително интегрирано от пазара. Очаквам да се върне към 1,3-1,4 преди сплита.Last edited by snaky; 14.03.2013, 01:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеКакъв срам в днешният паметен ден да не обсъдите комерцбанк за успокоение на акционерите че акцията им ще предобие статут на пенисток правя прогнозата си за сплит 1 към 10 така че не се плашете от някакво си увеличение на капитала в размер на 2,5 милиарда
блесинг май иска да си пази местото и слша...не знам как ще се появи на ОСА..сигурно ще е с охрана като на наще герои ..
лекатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар