Първоначално изпратено от equal
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеНа 7,1 (или 0.71 преди сплита) бу трябвало да е. Брокера ми даде 20% допълнителни акции от продажбата на права че отворих скромна позиция на 10.
http://www.fmsa.de/en/press/press-re...ease_fmsa.html
http://www.fmsa.de/en/press/press-re...ease_fmsa.html|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеНе съм чел нищо от 1 месец, имам много друга работа и почти не търгувам, на колко беше увеличението 1.14 ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеТи четеш ли нещо въобще??? Купувай колкото може. Увеличиха вече капитала и зега едни бързи 50% нагоре ще има
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКомерца дали ще падне до 5 евро, как мислите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеТакъв обир на инвеститори и Банев не е правил в България, а когато се случва в Германия, само показва че Меркел е със соц. мислене, по душа , освен по произход
В което няма лошо, ама да не си и ортак...
Блесинг е за затвор, според много немски пенсионери, но на нас не ни е толкова черен.
мойто мнение беше ,че швабите няма да изтраят Благословения до септември 2011 г. и ще го качат на пързалката ,но това което стана ми разклати вярата в немската педантичност и точност....
Ти позна ,че политиката и Меркел са вързани за банката ...Аз разчитах на Алианц ,който прави страшна година,да оправи в КОБА положението ....
Тази година си чаках корекцията ,но тя нещо не идва и аз не рискувах а се мъча с БФБ...
Тези дни сложих поръчка за 300 бр на 9,5 но спада стигна до 9,7 и се върна над 11....
БФБ в момента я целя е не искам да прихвърлям капитали на ДАХ защото след 100 гадания за спад на 101 ще взема да позная...
ДБ прави увеличение на 34 евра и това ниво се пази от мажоритарите ,когато се качва ....както нивото от 1,14 на КОБА....сиреч 11 евра...засега..
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеПоздравления за тези, които вярваха/успяха да отиграят ДоБа.
Вярно, че всичко се случи буквално от днес за утре, при това в условия на липса на информация и увеличението беше записано и упражнено само от институционали, но все пак тази операция показа, че пазарът вярва в банката и богато възнагради акционерите.
Редно е да си кажа, че мнението ми по позицията не беше вярно. Преди време разменихме с Монти 5 приказки тук, но единственото, за което уж познах е, че по-скоро ДоБа няма да ходи към 25 Е бройката. Най-оптимистичните ми вярвания отиваха може би до споменатите от него 35 Е, но не по-рано от края на годината и при изпълнение на доста условия. Ама на, за нула време се изхвърли над 37.
А при КоБа блатото става все по-дълбоко.
Днес пак се изсипа.
Пълна неяснота по отношение на условията на увеличението.
Блесинг си е оставил една възможност за увеличение при крайна нужда, при което ще последва брутално разводняване.
Иначе разводняването ще си бъде .... нормално
Бъдещето на позицията е крайно неясно и несигурно.
В което няма лошо, ама да не си и ортак...
Блесинг е за затвор, според много немски пенсионери, но на нас не ни е толкова черен.
Коментар
-
Поздравления за тези, които вярваха/успяха да отиграят ДоБа.
Вярно, че всичко се случи буквално от днес за утре, при това в условия на липса на информация и увеличението беше записано и упражнено само от институционали, но все пак тази операция показа, че пазарът вярва в банката и богато възнагради акционерите.
Редно е да си кажа, че мнението ми по позицията не беше вярно. Преди време разменихме с Монти 5 приказки тук, но единственото, за което уж познах е, че по-скоро ДоБа няма да ходи към 25 Е бройката. Най-оптимистичните ми вярвания отиваха може би до споменатите от него 35 Е, но не по-рано от края на годината и при изпълнение на доста условия. Ама на, за нула време се изхвърли над 37.
А при КоБа блатото става все по-дълбоко.
Днес пак се изсипа.
Пълна неяснота по отношение на условията на увеличението.
Блесинг си е оставил една възможност за увеличение при крайна нужда, при което ще последва брутално разводняване.
Иначе разводняването ще си бъде .... нормално
Бъдещето на позицията е крайно неясно и несигурно.
Коментар
-
При Дакса 11 поредни интрадей дъна са по-високи от предходния ден. Затова препоръчват да се купува на пул-бак преди дъното на предходния ден. Но никоя тенденция не се запазва неограничено дълго. Аз си спомням един ден през август 2011 направи +250, -400 и +300 краткосрочни трендове в рамките на една сесия. Тогава нивата бяха към 5600 или 4.5% интрадей тренд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнениеЗабелязвате ли на дневна, че вече 11ти ден DAX-a не е виждал червен бар
Помня преди, че някой се бъзикаше, че дори да расте няма да расте само нагоре, а ще има и спадове пък то взе, че ги забравиАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар