IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Хемилио, кофти работа. Главичката вече е опряла. 8160 издумка ли за седмица мое да направи 9000. Дакс е това 3-5% на ден не са му чужди. Не случайно повече от половин година стопът ми беше на 8200. Успех ти желая!!!
    Мда-така си е-седим и гледаме мача
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      9к-на какво отгоре-вижте зад индексите трябва да стои реална печалба и възход !

Ох батя до 8300 издържам,ще добавям ако трябва ,ама ще я хвана тази пързалка-заклевам се!

МОЖЕ да е глупаво-хванал съм се на инат с тоя Дакс-ще му скъсам......
      Хемилио, кофти работа. Главичката вече е опряла. 8160 издумка ли за седмица мое да направи 9000. Дакс е това 3-5% на ден не са му чужди. Не случайно повече от половин година стопът ми беше на 8200. Успех ти желая!!!

Коментар

Ох батя до 8300 издържам,ще добавям ако трябва ,ама ще я хвана тази пързалка-заклевам се!

Абе, съгласен съм, затова и аз влязох къси вчера. Наистина икономиката се поокопити, има добри данни, но не са чак за такива нива.
        Но реално не чакам голяма пързалка, допреди 2 дни даже бях дълги. Очаквам обаче да влезе в рейндж между 7500-8000 за лятото и да танцува на тия нива ( +/- 100тина пункта).
        Като цяло фундамента наистина е за нагоре в момента, но разбира се при възходящия тренд движението не е една права черта нагоре
        Голяма пързалка според мен е възможна в момента само ако някой от еврозоната пак изплаче (което не е изключено), примерно Португалия, Испания (там безработицата не спира да расте, последно беше над 27% май), Гърция. Виж за един Кипър индексите какъв спад направиха преди, представи си, ако алармира някой по-важен.
        Last edited by ggnore13; 04.05.2013, 11:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
          100% ще има. Въпроса е кога и дали преди това няма да удари 9000 примерно

Коментар

• Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнение
            Принципно да, ще има сериозна корекция, но никой не знае къде точно е върха. Може да направи още един лег ъп до 8,250.
            100% ще има. Въпроса е кога и дали преди това няма да удари 9000 примерно

Коментар

• Принципно да, ще има сериозна корекция, но никой не знае къде точно е върха. Може да направи още един лег ъп до 8,250.

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
                Качих се и аз от твойта страна на пързалката от 8100
                И на дау набих 1 къс, ама там със близък стоп на 15015
                Подкрепям колега и аз влязох като теб ама без стоп и на дау и на дакс. С този обем трябва да понеса евентуално движение нагоре ,а иначе според мен идва времето за по стабилно слизане. Не може вечен ръст без корекция

Коментар

още малко има до пързалката
                  Качих се и аз от твойта страна на пързалката от 8100
                  И на дау набих 1 къс, ама там със близък стоп на 15015

Коментар

• Обикновено, преди ключови заседания на ЕЦБ го смъкват със 100-120 пункта надолу. Да видим утре.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      от нова година все това чета тук ....................... и все някой ден ще се сбъдне, де
                      че то се сбъдна-ти къде беше миналата седмица на 7420 нивата?????

Или 500 пункта са нищо работа а?

Коментар

още малко има до пързалката
                        от нова година все това чета тук ....................... и все някой ден ще се сбъдне, де

Коментар

• още малко има до пързалката

Коментар

Баба меца(Меркел) раздруса крушата,като каза,че за Германия всъщност е по-добре ЕЦБ да вдигне лихвата!
                            Аз и предлагам да я вдигне на 4-5%! Така всички държави ще фалират за няма и месец, включително и тяхната, и така "кризата" ще бъде решена веднъж за винаги!!!

Коментар

• Баба меца(Меркел) раздруса крушата,като каза,че за Германия всъщност е по-добре ЕЦБ да вдигне лихвата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнение
                                Ето една интересна статия за Дакса от днес.
                                http://newsoninvest.com/?p=10052
                                Има доста фактори, които са в подкрепа.
                                Колега,
                                Интересна статия. За съжаление последните 6 -7 месеца пазара върви в посока различна от фундамента. Основата са предимно слухове и добри намерения, неподплатени с нищо реално. Отчетите в САЩ са показателни за това. Истината рано или късно лъсва в една или друга посока. Въпроса е колко време могат да устискат даден тренд. А някои са доказали, че са издръжливи.

Поздрави и успехи!
                                NO SIGNATURE FOUND

Коментар

Working...
                                X