Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение9к-на какво отгоре-вижте зад индексите трябва да стои реална печалба и възход !
Ох батя до 8300 издържам,ще добавям ако трябва ,ама ще я хвана тази пързалка-заклевам се!
МОЖЕ да е глупаво-хванал съм се на инат с тоя Дакс-ще му скъсам......
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение9к-на какво отгоре-вижте зад индексите трябва да стои реална печалба и възход !
Ох батя до 8300 издържам,ще добавям ако трябва ,ама ще я хвана тази пързалка-заклевам се!
МОЖЕ да е глупаво-хванал съм се на инат с тоя Дакс-ще му скъсам......
Но реално не чакам голяма пързалка, допреди 2 дни даже бях дълги. Очаквам обаче да влезе в рейндж между 7500-8000 за лятото и да танцува на тия нива ( +/- 100тина пункта).
Като цяло фундамента наистина е за нагоре в момента, но разбира се при възходящия тренд движението не е една права черта нагоре
Голяма пързалка според мен е възможна в момента само ако някой от еврозоната пак изплаче (което не е изключено), примерно Португалия, Испания (там безработицата не спира да расте, последно беше над 27% май), Гърция. Виж за един Кипър индексите какъв спад направиха преди, представи си, ако алармира някой по-важен.Last edited by ggnore13; 04.05.2013, 11:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение100% ще има. Въпроса е кога и дали преди това няма да удари 9000 примерно
МОЖЕ да е глупаво-хванал съм се на инат с тоя Дакс-ще му скъсам......Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнениеПринципно да, ще има сериозна корекция, но никой не знае къде точно е върха. Може да направи още един лег ъп до 8,250.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнениеКачих се и аз от твойта страна на пързалката от 8100
И на дау набих 1 къс, ама там със близък стоп на 15015
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеоще малко има до пързалката
И на дау набих 1 къс, ама там със близък стоп на 15015
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеот нова година все това чета тук ....................... и все някой ден ще се сбъдне, де
Или 500 пункта са нищо работа а?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеоще малко има до пързалката
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеБаба меца(Меркел) раздруса крушата,като каза,че за Германия всъщност е по-добре ЕЦБ да вдигне лихвата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнениеЕто една интересна статия за Дакса от днес.
http://newsoninvest.com/?p=10052
Има доста фактори, които са в подкрепа.
Интересна статия. За съжаление последните 6 -7 месеца пазара върви в посока различна от фундамента. Основата са предимно слухове и добри намерения, неподплатени с нищо реално. Отчетите в САЩ са показателни за това. Истината рано или късно лъсва в една или друга посока. Въпроса е колко време могат да устискат даден тренд. А някои са доказали, че са издръжливи.
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
Коментар