Първоначално изпратено от ludakrava
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениеа чисто фундаментално какво се беше променило преди, та да има спад от 1370 до 1270?
- Спряха печатането на пари в САЩ под формата на QE2!
- практически всички големи страни отчетоха забавяне на икономиките си.. дори и Китай (който всъщност е първопричината за големия световен подем през последните 20 години)... а перспективите за са още забавяне..
- кризата с дълговете на евространите да не би да е свършила??
- колизиите с петрола - от интревенцията, до действията на Саудитска арабия...
и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениедо 1370 не виждам съпротива, още повече че ще гласуват транша за греците...
там обаче дали ще има запиране - Х ми е....
Освен че Понеделник е 4 Юли (а преди празник американските индекси винаги са зелени) + бруталното изнтрепване на дребните скъсили маркета (най-голям седмичен ръст от 1 година) - нищо не подкрепя това рали! Говоря фундаментално...
Другата седмица ще се счупят да продават... Така си мисля!
Успех на всичките трейдъри!
Коментар
-
е, сезона за насекоми свърши тамам миналия петък чувам... кои зел - зел, който не - да чака къде 2 месеца... примерно...
инак казват открили някаква нова пеперуда с 30 санта рамах на крилата, къде гвинея май. язе нали съм си калитарче баш пък у америките намерих някои с още по дълги крила... ама съм хараби човек - пуснах ги на свобода вече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениенова мода, като се нажулиш с рикия да философстваш у нета якоооооо
Коментар
-
Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнение
аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
ако не знаеш нищо,как ще знаеш,че не знаеш нищо?
а другите,които не знаят,че нищо не знаят са по прави от теб.....щом не знаят нищо,следва,че няма как да знаят това,че нищо не знаят.....
плагиятстваш гръмки девизи от " философи" ,които са на ниво "новобранци" и звучат "логично" на техни колеги новобранци....
внимавай на къде си се запътил,защото ако не знаеш на къде си тръгнал,вероятността никога да не пристигнеш там е голяма.... а знанието,за никакво незнание е точно вектор без посока.....а вектор без посока не е вектор......хем казваш,че имаш вектор,хем казваш,че нямаш посока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеХммм. преди началото на отчетите е редно отново да има лошо пропадане... една седмица в която да има шок и ужас...
Коментар
-
Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнениеВолатилност, рейндж, инвеститорите са изнервени. Ако няма следващо вливане ще бъдем свидетели на голямо понижаване на индексите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shayhiri Разгледай мнениеНякой има ли представа защо напоследък се получават тия големи симетрични движения през ден или буквално всеки ден? При Насдак100 например: 60$ (огромен скок) нагоре единия ден - после същото надолу - после пак нагоре, и така? И на какво биха могли да са знак? Голяма волатилност, но в средносрочна перспектива се тъпче на едно място. (Рай за дей-трейдърите като мене. ) Жалко, че последните месеци се занимавах с основната си работа. Та затова не съм и следил предпоставките на борсата в детайли, извинявам се. Мерси в аванс за мненията - пък и да върнем темата малко в крачка.аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
Коментар
Коментар