IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой има ли представа защо напоследък се получават тия големи симетрични движения през ден или буквално всеки ден? При Насдак100 например: 60$ (огромен скок) нагоре единия ден - после същото надолу - после пак нагоре, и така? И на какво биха могли да са знак? Голяма волатилност, но в средносрочна перспектива се тъпче на едно място. (Рай за дей-трейдърите като мене. ) Жалко, че последните месеци се занимавах с основната си работа. Та затова не съм и следил предпоставките на борсата в детайли, извинявам се. Мерси в аванс за мненията - пък и да върнем темата малко в крачка.
    Last edited by shayhiri; 27.06.2011, 22:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      То целия форум стана такъв, баси Да се чуди човек да плаче или да се смее.....

Коментар

• Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнение
        При някои от тях е просто физически невъзможно да се напише дори тикера в реално време, защото движенията са адски бързи, но при други става.

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
          Това за споделяне на мнения и тн е добра идея, но помагане в "реално време" е много опасно... Аз съм привърженик на план преди да започне тръговията за деня, а през деня само изпълнение на плана...
          Прав си, опасно е! План преди да започне търговията естествено трябва да има. По време на самата сесия се появяват акции, които имат добър потенциал за печалба. При някои от тях е просто физически невъзможно да се напише дори тикера в реално време, защото движенията са адски бързи, но при други става.
          аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят

Коментар

• Това за споделяне на мнения и тн е добра идея, но помагане в "реално време" е много опасно... Аз съм привърженик на план преди да започне тръговията за деня, а през деня само изпълнение на плана...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Как точно го виждаш това "помагане"?
              Щото аз досега не съм чувал помагане в търговията, освен ако не сме брокери/собственици от/на един и същ фонд/капитал (говоря и за невидимо свързаните капитали), т.е. как твоят капитал ще помага на моя и vice versa.
              Сериозно питам.
              Говоря за помагане в дейтрейдинга. Като например анализи на дадени акции, споделяне на дадени акции подходящи за търговия в реално време, споделяне на сделки, итнт.
              аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Трябва да съм много песимист да допусна вероятността , ДАУ под 11500 пункта.
                Продажбите в края на месеца няма да подлежат на пазарната логика, даже и само заради идващите отчети.
                За какви отчети става дума ако ЕЦБ загуби 20 млдр евро от Гърция.. Или пък SG да бъде национализиарана, защото има негативен капитал.

Коментар

• Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнение
                  Исках да направя нещо, да създам един вид мини общност от трейдъри, да търгуваме и да си помагаме, защото сам човек е много трудно да успее.
                  Как точно го виждаш това "помагане"?
                  Щото аз досега не съм чувал помагане в търговията, освен ако не сме брокери/собственици от/на един и същ фонд/капитал (говоря и за невидимо свързаните капитали), т.е. как твоят капитал ще помага на моя и vice versa.
                  Сериозно питам.
                  Last edited by anon6706; 16.06.2011, 01:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                    На 11 500 колко процента са надолу???
                    Май натам са се запътили!!!
                    Трябва да съм много песимист да допусна вероятността , ДАУ под 11500 пункта.
                    Продажбите в края на месеца няма да подлежат на пазарната логика, даже и само заради идващите отчети.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                      Затворих вчера късите и понакупих 1/3 от акаунта си и гледам 3-5% при много от позициите. Утре мисля че накъдето са китайците, натам ще духне вятъра. Ще стана в 4 да гледам (не съм го правил от година) нещо ми се чини че идва мощно рали, което ще разстрои нервите на много от мечките, които не усетиха вчера момента за закриване... Те много от баш биковете тази година направо ги заклаха като чета как много хедж фондове са 10% надолу от началото на годината....
                      На 11 500 колко процента са надолу???
                      Май натам са се запътили!!!

Коментар

• В тази игра няма сигурни неща, само вероятности.

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                          Мда.. цените са добри, но това което липсва е паника. Да, много хора са под водата, но щом няма паника, не е лесно да се каже, че пътят е нагоре..
                          Е, то и на децата им е ясно че изнудват политиците за пари, като им подсказват какво ще се случи ако не дадат.

Както и на децата им е ясно че ще дадат.

Коментар

• Мда.. цените са добри, но това което липсва е паника. Да, много хора са под водата, но щом няма паника, не е лесно да се каже, че пътят е нагоре..

Коментар

• Затворих вчера късите и понакупих 1/3 от акаунта си и гледам 3-5% при много от позициите. Утре мисля че накъдето са китайците, натам ще духне вятъра. Ще стана в 4 да гледам (не съм го правил от година) нещо ми се чини че идва мощно рали, което ще разстрои нервите на много от мечките, които не усетиха вчера момента за закриване... Те много от баш биковете тази година направо ги заклаха като чета как много хедж фондове са 10% надолу от началото на годината....

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                за трети и последен път ти обяснявам , че ме бъркаш с изрусеният човек , който беше на онази среща.
                                не водя курсове, но се познаваме с него.той не пише в и не чете инвестора.
                                ПП за малко да забравя. все още смятам , че си простак ,изживяващ се за титан на мисълта подигравайки се на другите и с когото не си струва човек да пие по питие, затова те и отрязах когато ми писа на лични.ето давам ти повод отново да хукнеш да ме гониш и апострофираш из темите само дето аз не съм мечето и спомен. капиш пейзано ?

ПП2 как ще си обясниш факта, че от хората които бяха на въпросната среща никой не иска да се вижда с теб ?
                                надявам се, че вече си разбрал, че този твой пост е меко казано смехотворен

това, че не съм искал да се видя с теб е породила злобата ти , но на мен така ми харесва да те гледам изнервен на края на силите ти

Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                при мен нерви няма а и не седя по цял ден пред компа , за да отговарям на малоумни ЛС
                                пействай, но пейстни и съобщенията и отговорите към мен /NYSERookie /отпреди две години.и понеже си глупак и започваш да гадаеш кой съм ще изпаднеш дотам , да публикуваш кореспонденцията си с хора , които нямат нищо общо с мен, само и само да не паднеш по гръб

това btw е последният ми пост към теб. с нещастници градящи самочувствието си на обиди към хора, които не познават не искам да имам нищо общо. капиш пейзано ?
                                последните години-две те бях игнорирал, но сега ще ревизирам отношението си

Коментар

Working...
                                X