IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    много си нервен нещо

написах ти няколко реда на лични и понеже продължаваш да държиш наглия си пост с откровени лъжи в темата ще те изчакам още малко и отговора който сега получи на лични ще го пейстна тук
    при мен нерви няма а и не седя по цял ден пред компа , за да отговарям на малоумни ЛС
    пействай, но пейстни и съобщенията и отговорите към мен /NYSERookie /отпреди две години.и понеже си глупак и започваш да гадаеш кой съм ще изпаднеш дотам , да публикуваш кореспонденцията си с хора , които нямат нищо общо с мен, само и само да не паднеш по гръб

това btw е последният ми пост към теб. с нещастници градящи самочувствието си на обиди към хора, които не познават не искам да имам нищо общо. капиш пейзано ?
    Last edited by NYSERookie; 14.06.2011, 20:52.
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• много си нервен нещо

написах ти няколко реда на лични и понеже продължаваш да държиш наглия си пост с откровени лъжи в темата ще те изчакам още малко и отговора който сега получи на лични ще го пейстна тук

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение

"крадеца вика: дръжте крадеца"

за трети и последен път ти обяснявам , че ме бъркаш с изрусеният човек , който беше на онази среща.
        не водя курсове, но се познаваме с него.той не пише в и не чете инвестора.
        ПП за малко да забравя. все още смятам , че си простак ,изживяващ се за титан на мисълта подигравайки се на другите и с когото не си струва човек да пие по питие, затова те и отрязах когато ми писа на лични.ето давам ти повод отново да хукнеш да ме гониш и апострофираш из темите само дето аз не съм мечето и спомен. капиш пейзано ?

ПП2 как ще си обясниш факта, че от хората които бяха на въпросната среща никой не иска да се вижда с теб ?
        Last edited by NYSERookie; 14.06.2011, 18:29.
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          естествено , всички искате да помогнете , а ако може междувременно и някоя кинта да направим , че от трейдинга трудно се изкарват , супер
          не маскирай курсовете си зад лицемерното желание да помагаш тия сме ги виждали.
          аз също помагам постоянно.не съм отказал помощ на никого , но не се рекламирам по форумите, нямам сайт продаващ курсове и не осребрявам помощта си викат му give back period

"крадеца вика: дръжте крадеца"

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
            с кой браузър ти работи страницата ,че нещо ми вади много стари неща и си виикам да не е от браузъра
            Не е от браузъра В последно време имам доста други ангажименти покрай трейдинга а и не само и леко съм я занемарил страницата
            аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят

Коментар

естествено , всички искате да помогнете , а ако може междувременно и някоя кинта да направим , че от трейдинга трудно се изкарват , супер
              аз също помагам постоянно.не съм отказал помощ на никого , но не се рекламирам по форумите, нямам сайт продаващ курсове и не осребрявам помощта си викат му give back period
              Не маскирам курсовете си, тук говоря не за тях а за съвсем друго нещо, Не е зле да четеш преди да коментираш

Коментар

• Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнение
                Наивник, точно това исках да направя, а и все още искам. Общност, в която да сме българи и да си ПОМАГАМЕ ЕДИН НА ДРУГ!!! Толкоз ли е трудно бе мама му стара?? На теб не се опитвам да продавам нищо, съдейки по постовете ти, ти разбираш за какво става дума, и по-голямата част от курса, който предлагам на сайта си може би няма да ти бъде от полза. Както и да е, тук става въпрос за друго - Да си помогнем ВЗАИМНО! За дейтрейдъра от изключително важно значение е комисионната. Аз съм намерил ниски комисионни, не виждам какво лошо има в това да се съберем и да търгуваме като пул от трейдъри.
                с кой браузър ти работи страницата ,че нещо ми вади много стари неща и си виикам да не е от браузъра

Коментар

• естествено , всички искате да помогнете , а ако може междувременно и някоя кинта да направим , че от трейдинга трудно се изкарват , супер
                  Last edited by NYSERookie; 14.06.2011, 17:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Това не е вярно според мен. Това исках да направя аз преди повече от 10 години в една друга тема. До едно време се получаваше. Твоето желание е да ми продаваш нещо, което аз все още намирам безплатно. Поздрави!!
                    Наивник, точно това исках да направя, а и все още искам. Общност, в която да сме българи и да си ПОМАГАМЕ ЕДИН НА ДРУГ!!! Толкоз ли е трудно бе мама му стара?? На теб не се опитвам да продавам нищо, съдейки по постовете ти, ти разбираш за какво става дума, и по-голямата част от курса, който предлагам на сайта си може би няма да ти бъде от полза. Както и да е, тук става въпрос за друго - Да си помогнем ВЗАИМНО! За дейтрейдъра от изключително важно значение е комисионната. Аз съм намерил ниски комисионни, не виждам какво лошо има в това да се съберем и да търгуваме като пул от трейдъри.

Коментар

Исках да направя нещо, да създам един вид мини общност от трейдъри, да търгуваме и да си помагаме, защото сам човек е много трудно да успее. Виждам, че не съм попаднал на правилното място. Епитета ти "смешковци" показва много. Типичен български похват - плюй и обиждай, така избиваш собствения си комплекс за малоценност.
                      Това не е вярно според мен. Това исках да направя аз преди повече от 10 години в една друга тема. До едно време се получаваше. Твоето желание е да ми продаваш нещо, което аз все още намирам безплатно. Поздрави!!

Коментар

• Пичове, не се засягайте!!! Може би ако промените менторския тон всичко казано от вас ще се приеме много по-добре. Някак си и не ми се връзва някой регистриран преди 10 дни да започне да оплюва колеги с които сме тук заедно от повече от 10 години. Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от UpToNoGooD Разгледай мнение
                          Приятел , ти мислиш ли си че хора ще направят сайта freestockcharts/който е изкл. добър/ и няма да направят платена версия на софтуера си ? я провери www.worden.com и пак ще си говорим. А и чекни lightspeed.com, търгуваш с най често срещаните платформи,прочел си някъде нещо за тях , не знаеш за други и вече всичко останало според теб "не струва". Get an opinion man!

не си ми приятел,
                          за стокчартс плащах докато още нищо не ми беше ясно, някъде 2001-2 година. лайтнинга е софт с който съм търгувал преди 7-8 години.под друго име и при друг брокер.
                          кво да ти кажа.остаряла концепция за трейдинг фронтенд, бъгава платформа, която забива в най-неподходящият момент. това всичко е от първа ръка инфо. на гърба си съм го изпитал, така че имам пълното право да коментирам лаишките ви изказвания.

коментара от 16.01.2010 казва всичко за тях в едно изречение :
                          http://www.elitetrader.com/br/index....D=211&start=11

ПП като гледам часа на твоят пост излиза , че си в БГ , за проп трейдингите тука обаче не си струва въобще да говорим, мога само да те съжалявам ако си се натресъл в някой от тях
                          Last edited by NYSERookie; 14.06.2011, 09:56.

Коментар

профита та дрънкат. 'лазер' ползвал и е доволен , въпреки , че чартовете куцат. другият пък профи в проп трейдинг компания бачка и ползва фристокчартс за анализ.аре у лево бе смешковци.
                            ако ще сте профита ето ви и малко думички за усвояване: Trade Station, Neo Ticker , Ninja Trader , Trading Technologies , а ако случайно сте от ' ПРОФИТАТА ' , на които 50-ина зелени на месец за софт им се виждат много има и Medved Quotetracker и Multi Charts free edition / lighter version of Trade Station /
                            Приятел , ти мислиш ли си че хора ще направят сайта freestockcharts/който е изкл. добър/ и няма да направят платена версия на софтуера си ? я провери www.worden.com и пак ще си говорим. А и чекни lightspeed.com, търгуваш с най често срещаните платформи,прочел си някъде нещо за тях , не знаеш за други и вече всичко останало според теб "не струва". Get an opinion man!

Коментар

Този форум не е да си мерим пишките, а да говорим по същество. Съдейки по грубия ти селски изказ ти не знаеш нищо, но имаш огромно самочувствие. Ти не си този който ще ми каже у лево или у десно да ходя. Това го казва пазара. 10 години той не ме е пратил у лево още. Лазер-ът има платинен сертификат от NASDAQ и не струва 50$ на месец, а 150. Понякога имам странното чувство, че такива като теб са на заплата във форума и им се плаща да създават.....ликвидност Не мога да разбера как не ви писна да плюете всичко и всички...навсякъде. Имаше един в това правителство, който си позволи да каже истината и те го уволниха - за Божидар Димитров става въпрос и за репликата му "шибан народ". Исках да направя нещо, да създам един вид мини общност от трейдъри, да търгуваме и да си помагаме, защото сам човек е много трудно да успее. Виждам, че не съм попаднал на правилното място. Епитета ти "смешковци" показва много. Типичен български похват - плюй и обиждай, така избиваш собствения си комплекс за малоценност.
                              Каза си го точно. Човек няма какво да доказва на никого от тука по какъвто и да е повод. Ти предлагаш някакъв вид "помагане" - те ти се смеят. Тук трейдъри /освен 3-4'ма/ не виждам. Просто хора които искат да запълнят празното си его по един или друг начин. Даже и се съмнявам някой да си изкарва прехраната с това... повечето са въздух под налягане...

Коментар

• недей чака в бантустански форум това да се случи, тук са най-големите, най-великите, с най-големите акаунти, най-успелите във финансовата сфера, чудя се как още не са забелязани от големите инвеститори , има само няколко които чета от време не време, другото е траш и губене на време
                                пп няма по-скъсан и миризлив цървул от бегетовския
                                Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнение
                                Този форум не е да си мерим пишките, а да говорим по същество. Съдейки по грубия ти селски изказ ти не знаеш нищо, но имаш огромно самочувствие. Ти не си този който ще ми каже у лево или у десно да ходя. Това го казва пазара. 10 години той не ме е пратил у лево още. Лазер-ът има платинен сертификат от NASDAQ и не струва 50$ на месец, а 150. Понякога имам странното чувство, че такива като теб са на заплата във форума и им се плаща да създават.....ликвидност Не мога да разбера как не ви писна да плюете всичко и всички...навсякъде. Имаше един в това правителство, който си позволи да каже истината и те го уволниха - за Божидар Димитров става въпрос и за репликата му "шибан народ". Исках да направя нещо, да създам един вид мини общност от трейдъри, да търгуваме и да си помагаме, защото сам човек е много трудно да успее. Виждам, че не съм попаднал на правилното място. Епитета ти "смешковци" показва много. Типичен български похват - плюй и обиждай, така избиваш собствения си комплекс за малоценност.

Коментар

Working...
                                X