IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ех ако имах възможност сега така бих го удължил Дау

Коментар

• ..fuck изгориях с 2 контракта

.......как ми се пуска къса под 700

..............ама няма принципи хихихи

...наздраве е добрия избор хихихи

Коментар

• long eii taka za hazarta

Коментар

• Кво да кажа аверче,прав си

Надежди,страхове има в излишък на пазара

Аз днес гледам само.Ще гледам последния час и може би ще се включа с малка позиция.Вероятно ще има възстановяване,преди да има гмуркане,ноооо,топките нещо ме болят,и не държа дълго отверени позиции

За последното изречение-и аз и аз
          "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• .....10 мин

........еиии мечките

...watch rsi trend line..

Коментар

• ...прав си аверче нервен е

........а аз съм още по нервен

.........пазара е в хазартна действителност : пазар ще има всеки ден моя избор е Hold

............ Забравете Надеждата на пазара няма Надежда < видиш ли ей сега тръгва в моята посока> нека да има рали ,,,,дъното хващата маймунки

...........нека да има 6 800 ама сто да рискуваме сега ?

........пазара е нищо повече и нищо по малко от това да купуваш и да продаваш риск ........Think !!!

....след по горното сте кажа Наздраве!!! и утре е ден

..don't get me wrong I am beraish xixixixixi

Коментар

• Хе,подхлъзна се даучо

Пазара обаче е много нервен ми се струва.
                Около 8630-40 сериозна съпротива ще срещне.Предполагам.

Коментар

• ...а колко беше близо Dow до изхода

......стоп на входа на късите

...u never know

Коментар

• ...пробихме дъното от вчера

.......Dow май сте тества 7 400

.....8 800 ако стане добра съпротива може да пробвам неснинко

...Jpy към 91.75 май

Коментар

• Защо долара и ДАУ са заедно .... падаща двойка...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                        Първоначално изпратено от guantanamo

Добър виц,само не ми казвай,че аз съм крокодила

пп
                        В последние дни ми се объркаха сделките тотално.Имам голям брак.Твърде бързо се сменят настроенията и затова не смея да влизам с голям обем при такъв несигурен пазар а гледам и с малко като съм на зелено да се махам
                        Не, крокодилът е Пазара.
                        Гледам, че се радваш на днешните данни за хаузинга. Не се заблуждавай по тях. Докато не видим Existing home sales и на каква цена са продажбите, всичко е в кръга на спекулациите за днешния рипорт на Асоциацията.
                        Нее,не си ме разбрал.Аз иронизирах ситуацията на пазара последните дни.

пп
                        За скалпирането-не ми е любим спорт Случва се понякога,но не ми е приоритет.Проблема е,че миналата седмица ядох голям бой и увереността ми още не се възвърнала напълно и затова тази седмица много бързам с изходите
                        В общия случай греша с ранния изход,но вероятно ми трябва малко време,за да съм отново в пълна кондиция

Коментар

• ...we've got past the 50day moving average (below 9000)

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo
                            И да добавя,че вече имам близо трицифрен брой сделки от началото на седмицата и още не съм се избил от миналата
                            Много брак,много нещо
                            Чуда се,дали да не си взема почевка от пазара до след нова година

Тогава всичко ще е доооста по-ясно
                            Не е важен броят, а спечелените пипове. Ти скалпер ли си, че търгуваш толкова много?

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo

Добър виц,само не ми казвай,че аз съм крокодила

пп
                              В последние дни ми се объркаха сделките тотално.Имам голям брак.Твърде бързо се сменят настроенията и затова не смея да влизам с голям обем при такъв несигурен пазар а гледам и с малко като съм на зелено да се махам
                              Не, крокодилът е Пазара.
                              Гледам, че се радваш на днешните данни за хаузинга. Не се заблуждавай по тях. Докато не видим Existing home sales и на каква цена са продажбите, всичко е в кръга на спекулациите за днешния рипорт на Асоциацията.

Коментар

• И да добавя,че вече имам близо трицифрен брой сделки от началото на седмицата и още не съм се избил от миналата
                                Много брак,много нещо
                                Чуда се,дали да не си взема почевка от пазара до след нова година

Тогава всичко ще е доооста по-ясно

Коментар

Working...
                                X