If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз днес гледам само.Ще гледам последния час и може би ще се включа с малка позиция.Вероятно ще има възстановяване,преди да има гмуркане,ноооо,топките нещо ме болят,и не държа дълго отверени позиции
пп
В последние дни ми се объркаха сделките тотално.Имам голям брак.Твърде бързо се сменят настроенията и затова не смея да влизам с голям обем при такъв несигурен пазар а гледам и с малко като съм на зелено да се махам
Не, крокодилът е Пазара.
Гледам, че се радваш на днешните данни за хаузинга. Не се заблуждавай по тях. Докато не видим Existing home sales и на каква цена са продажбите, всичко е в кръга на спекулациите за днешния рипорт на Асоциацията.
Нее,не си ме разбрал.Аз иронизирах ситуацията на пазара последните дни.
пп
За скалпирането-не ми е любим спорт Случва се понякога,но не ми е приоритет.Проблема е,че миналата седмица ядох голям бой и увереността ми още не се възвърнала напълно и затова тази седмица много бързам с изходите
В общия случай греша с ранния изход,но вероятно ми трябва малко време,за да съм отново в пълна кондиция
И да добавя,че вече имам близо трицифрен брой сделки от началото на седмицата и още не съм се избил от миналата
Много брак,много нещо
Чуда се,дали да не си взема почевка от пазара до след нова година
Тогава всичко ще е доооста по-ясно
Не е важен броят, а спечелените пипове. Ти скалпер ли си, че търгуваш толкова много?
пп
В последние дни ми се объркаха сделките тотално.Имам голям брак.Твърде бързо се сменят настроенията и затова не смея да влизам с голям обем при такъв несигурен пазар а гледам и с малко като съм на зелено да се махам
Не, крокодилът е Пазара.
Гледам, че се радваш на днешните данни за хаузинга. Не се заблуждавай по тях. Докато не видим Existing home sales и на каква цена са продажбите, всичко е в кръга на спекулациите за днешния рипорт на Асоциацията.
И да добавя,че вече имам близо трицифрен брой сделки от началото на седмицата и още не съм се избил от миналата
Много брак,много нещо
Чуда се,дали да не си взема почевка от пазара до след нова година
Коментар