If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес разглеждам кво става с индексите на някой страни.Статистиката е много интересна
Става въпрос за това,къде са индексите спрямо 52 месечното си дъно
Hong Kong е на първо място с 46% ръст и тук забележимито е,че дъното е било само преди няколко седмици
Brazil е на второ място с ръст от 34%
India и China и двете са "само" с 25% ръст.
Russia ,като най-слоба предтавящата се BRIC страна е с ръст 19.5%
Japan е с ръст 24%
Чехия 26.33%
Украйна е с почти 25% ръст
Полша с около 24%
България е с ръст под 18 %......
пп
Златото е заради Русия,нооо,ще се успокои и ще ходи може би по-нагоре,но сигурно ще е другата година,а не тази
Ся петрола ще има ръст и тва ще помогне на руснаците да си вземат въздух,ноооо,квото има да става ще става другата година....
ппп
Чакаме днес или утре да се гласува плана за тройката и да има едни бързи 600-800 пункта ъп на даучо
Както казаха от Белия дом,има две опции-преструктуриране или банкрут.
Обаче парите все пак ще си ги вземат и каквито и опции да изберат,все ще си продължат да праят коли......
Голямо влияние на този план
Хонг Конг и Азия направо се изстреляха снощи след като стана ясно,че са се разбрали Буш и демократите и се чака днес или утре да се гласува в конгреса.
Сега се сетих за нещо.Нещото е извъртането от първото обещание на Обама
В неделя вечерта беше интервюто му по една американска телевизия (тва в което обяснява за мостовете) и на въпроса за това,ще увеличи ли данъците на тези с доход от над 250К(предизборно обещание)той не отговори утвърдително
Мисла,че ще отговори с действията си,и те ще бъдат в посока към Неувеличение на данъците на тази група "гласоподаватели"
Мдааа, още не е встъпил в длъжност и взе да олеква. Същият популизъм, антипазарно говорене и глупости на които се нагледахме и наслушахме напоследък.
Слаб икономически екип се задава. Освен да строят мостове и магистрали, май за друго няма да стават. То и в гените им е заложено.
Той ся ми се струва,че стреля напосоки и гледа кво харесва пазара и кво не харесва.Тва за мостчетата беше добра възможност
С тея 700 млрд(евентуално) ussteel ми се отчете много добре в последните три дни
пп
За екипа му,не зная,обещаващ изглежда,пазарите реагираха положително когато ги обяви,нооо,всички знаем кво се говори преди избори и кво се върши след тях
Тва не е само в България.Тва в САЩ е много разпостранено
Един приятел с когото си говорим за Обама и за изборите ми казва онзи ден ми казва ето тва- no matter who is elected, he will do exactly the opposite of what he said he would
Ще гледаме,ноооо,аз се сещам за някой велики изречения
Например:
Nixon '68: I have a secret plan to end the war
Reagan '80: I will balance the budget
Bush '88: Read my lips: "No new taxes"
Bush '00: I am the uniter, not the divider
Не се сещам за Carter '76 и Clinton '92,нооо,и там е имало нещо такова
След някоя и друга година ще сложим след името на Обама нещо велико.Убеден съм в това
Мдааа, още не е встъпил в длъжност и взе да олеква. Същият популизъм, антипазарно говорене и глупости на които се нагледахме и наслушахме напоследък.
Слаб икономически екип се задава. Освен да строят мостове и магистрали, май за друго няма да стават. То и в гените им е заложено.
Коментар