IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706
    Първоначално изпратено от guantanamo
    Първоначално изпратено от anon6706
    Тогава що не пуснеш дълги ДАУ?
    Аааа,не на мен тия

Стигат ми тия дни дертовете,ами и още да си създавам

Настроенията бързо се променят

В последния 1 час може да пътърся евентуално къси или пък дълги ,нооо,не е много сигурно

Коментирах просто настроенията.Едва ли ти виждаш нещо по-различно от това което аз виждам.Заливане от всички страни с лоши и все по-лоши новини.И когато излезе една по-добра от очакваното,виждаш кво става
    Защо става така също няма да ти казвам

Поздрави и успех
    Сетих се да ти попитам от един виц. Рибар стоял цял ден на водоема и не бил уловил нито една риба.
    Вече се свечерявало и от водата се показал един крокодил.
    Той попитал вече отчаяния рибар:
    - Кълве ли?
    Рибарят мрачно му отвърнал:
    - Не бе, цял ден вися тук и нищо....
    Крокодилът му казал:
    - Ами що не влезеш да се изкъпеш тогава?
    Добър виц,само не ми казвай,че аз съм крокодила

пп
    В последние дни ми се объркаха сделките тотално.Имам голям брак.Твърде бързо се сменят настроенията и затова не смея да влизам с голям обем при такъв несигурен пазар а гледам и с малко като съм на зелено да се махам
    "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo
      Първоначално изпратено от anon6706
      Аааа,не на мен тия

В последния 1 час може да пътърся евентуално къси или пък дълги ,нооо,не е много сигурно

Коментирах просто настроенията.Едва ли ти виждаш нещо по-различно от това което аз виждам.Заливане от всички страни с лоши и все по-лоши новини.И когато излезе една по-добра от очакваното,виждаш кво става

Поздрави и успех
      Сетих се да ти попитам от един виц. Рибар стоял цял ден на водоема и не бил уловил нито една риба.
      Вече се свечерявало и от водата се показал един крокодил.
      Той попитал вече отчаяния рибар:
      - Кълве ли?
      Рибарят мрачно му отвърнал:
      - Не бе, цял ден вися тук и нищо....
      Крокодилът му казал:
      - Ами що не влезеш да се изкъпеш тогава?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
        Първоначално изпратено от guantanamo
        Лъвове,нещо новинките за къщичките объркаха работата на късите

Даучо отиваше към - 200-300 днес по моите сметки,а вероятно ще завърши на малък минус или дори и на плюс...

Едва смогнах да излезна на -110

Само ще гледам отстрани даучо днес.Само ще гледам.Ноо,май май пазарите са в коледното настроение или по точно в режим на коледно рали
        .дакс макс,дау,мау,азия,долара,всичко катери всеки ден

Къщичките изненадаха пазара и то много.Уж рецесия,пък.....

А както се вижда,на пазара му трябва само сламка и се хваща за нея....

Успех на всички които ще го търгуват
        Аааа,не на мен тия

Поздрави и успех

Коментар

Лъвове,нещо новинките за къщичките объркаха работата на късите

Даучо отиваше към - 200-300 днес по моите сметки,а вероятно ще завърши на малък минус или дори и на плюс...

Само ще гледам отстрани даучо днес.Само ще гледам.Ноо,май май пазарите са в коледното настроение или по точно в режим на коледно рали

Коментар

• Лъвове,нещо новинките за къщичките объркаха работата на късите

Коментар

Първоначално изпратено от tandem
              Да ти кажа хич не ме интересува за какво искат парите -трябват им искат ,като искат им се дава

Въпроса е защо им се дава -ами как няма да им дадат бре та това са синоними на АМЕРИКА-ФОРД-КРАЙСЛЕР баси .Къде е АМЕРИКА без тях
              Хе,щом ще е на шега,съгласен с теб

Изпускаш третия,но аз очаквам тройката да се превърне в двойка,а някой ден вероятно в еденица.Но за двойката е въпрос на време

Америка и символите е дълга и напоследък тягостна тема
              Не знам даже кой е третия .Но знам само едно че никоя страна (най малко Америка )ще допусне някой от стълбовете на икономиката им преживяли няколко войни да се затрият Лека нощ и успех

ПП а пардон знам една страна България

Коментар

• ...8 878

...ciaоооо момчета

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                  Да ти кажа хич не ме интересува за какво искат парите -трябват им искат ,като искат им се дава

Въпроса е защо им се дава -ами как няма да им дадат бре та това са синоними на АМЕРИКА-ФОРД-КРАЙСЛЕР баси .Къде е АМЕРИКА без тях
                  Хе,щом ще е на шега,съгласен с теб

Изпускаш третия,но аз очаквам тройката да се превърне в двойка,а някой ден вероятно в еденица.Но за двойката е въпрос на време

Америка и символите е дълга и напоследък тягостна тема

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                    guantanamo , ще има ли рали....
                    99,99% да
                    мисля,че дори започна още миналата седмица

Ноо,трябва тези дни да стават покачванията по-плавно,за да има съспенс накрая и като ударят 800 пункта на зелено някой ден,да спят хората по-добре и да сънуват зелени сънища

Коментар

Първоначално изпратено от tandem
                      Тройката-ще им дават 15 млрда.Те искат 34.

Извинявай ти освен сега да търгуваш валутни двойки и индекси ,занимавал ли си се през живота си с друг вид търговия ,и ако да ,преди коледа колко си надувал заявките си независимо какво си търгувал ?

Ся,не ги приемай нещата лично.Ти си готин и те чета и ти се кефя на успешните сделки които праваиш на форекса.Но,тва за тройката не е като онова за тройката

Нами видя даннните за спада на продажбите на нови автомобили.колко е спада при тройката-40-50%
                      Какво декларират пред конгреса следиш ли-че ако не получат тези заеми-15 млрд до края на годината,няма да могат да си покрият плащанията през следващия месец и ще трябва да банкрутират.Тва за Крайслер и джи ем,форд мисла не е толкова лошо положението.
                      Ся,тези пари които ще ги вземат,за кво ще отидат според теб?!
                      За разработки на нови зелени двигатели??!!

Плана е следния(Буш)-да не фалират при нас,ще ги спасим.Обама да му мисли.
                      Хубаво,ноооо,не зная дали човека ще може да мисли за толкова много неща едновременно

Аз доскоро бях голям застъпник за спасяването им,но мисла всичко излезе извън контрол вече и не ми се мисли Обама на какви неща го насаждат.

Дано не превърти докато мисли кой по-напред да спаси.

пп
                      След ралито ще има мнооого работа.Много!

Коментар

• guantanamo , ще има ли рали....

Коментар

• Изкарахме някой долар от къси днес

Утре ще ми мислим за нови входове и посоки

Коментар

Извинявай ти освен сега да търгуваш валутни двойки и индекси ,занимавал ли си се през живота си с друг вид търговия ,и ако да ,преди коледа колко си надувал заявките си независимо какво си търгувал ?

Ся,не ги приемай нещата лично.Ти си готин и те чета и ти се кефя на успешните сделки които праваиш на форекса.Но,тва за тройката не е като онова за тройката

Нами видя даннните за спада на продажбите на нови автомобили.колко е спада при тройката-40-50%
                            Какво декларират пред конгреса следиш ли-че ако не получат тези заеми-15 млрд до края на годината,няма да могат да си покрият плащанията през следващия месец и ще трябва да банкрутират.Тва за Крайслер и джи ем,форд мисла не е толкова лошо положението.
                            Ся,тези пари които ще ги вземат,за кво ще отидат според теб?!
                            За разработки на нови зелени двигатели??!!

Плана е следния(Буш)-да не фалират при нас,ще ги спасим.Обама да му мисли.
                            Хубаво,ноооо,не зная дали човека ще може да мисли за толкова много неща едновременно

Аз доскоро бях голям застъпник за спасяването им,но мисла всичко излезе извън контрол вече и не ми се мисли Обама на какви неща го насаждат.

Дано не превърти докато мисли кой по-напред да спаси.

пп
                            След ралито ще има мнооого работа.Много!

Коментар

• Тройката-ще им дават 15 млрда.Те искат 34.
                              [/quote]

Коментар

За някой много за някой малко -въпрос на гледна точка .
                                Прав си.
                                Нооо,нека поглднем ситуацията трезво.

Защо се вдигат днес индексите.Обама казал,че щял да налива пари в инфрастурктурата...някой ден.Да,ще налее.А дотогава?!
                                Тва не са лоши новини,нооо,рибките купуват в момента,а някой им продава
                                Тва виждам аз.
                                Сентимента е друг от последните дни,нооо,все пак "реално" за 3 дни с такъв тип новини(гарнирани с новини тип НФП,съкращения,банкрути,затворени фабрики и прочие)ако индекса отиде до 10000,или ги мине,тва не мисла,че е добре за пазарите и едва ли ще се случи.
                                пазарите са жадни за хубави новини,нооо,трябва да се ограничава ентусиазма и мисла,че точно това ще се случи днес.

А че ще ходат нагоре пазарите е ясно и няма нужда от коментар.Средносрочно говоря.

пп
                                Днес пазара е подпомогнат от липсата на важни новини в САЩ.
                                Тва го накара да стои цял ден на положителна територия

8800 е добро ниво да приключи.Ще има и за други дни.щото 9 от 10 положителни сесии си е добре.Нооо,нека не прекаляваме и не искаме всеки ден по 400 пункта на плюс

Коментар

Working...
                                X