If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стоповете са близки е много опасно обяснение. Аз веднъж така бях с гарантиран стоп на -5% цената, на която купих. Затвори ме още на същия ден, а преди да затвори борсата се вдигна и даже щях да съм на печалба.
ако знаеш къде да ги слагаш са си супер :-)
да слагаш стоп като процент от капитала е най-голямата простотия, която може да се прочете в книгите :-) сори за грубия език :-)
има смисъл само ако е на точното място , а това си изисква ТЪРПЕНИЕ и знания :-)
освен това съм скалпер :-) а ти търгуваш дългосрочно :-) има разлика
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Индекс CFDs ли са това? Кой брокер ползваш и какъв е марджина?
Аз днес не бих откривал лонг на каквото и било. Според мен до сряда всичко ще е надолу.
YM- e-mini на дау маржина за интрадей е 500$ на контракт.
стоповете са близки , такаче не е проблем :-)
освен това е скалп за 30-40 поинта .не е дългосрочно ;-)
Стоповете са близки е много опасно обяснение. Аз веднъж така бях с гарантиран стоп на -5% цената, на която купих. Затвори ме още на същия ден, а преди да затвори борсата се вдигна и даже щях да съм на печалба.
За да не мъча знаещите, може ли да дадете линк където е обяснено как точно се извършва търговията с фючърси и някаква примерна стретегия за търговия.Аз също одавна съм на борсата, но само с акции съм се занимавал.
P.S NYSERookie, търгуваш ли и с деривати?
търгувай си акции..остави ги тези фючъри...аз едно не мога да разбера ...желанието да се търгува всичко,на всички пазари и по всяко време.Почваме БФБ ,после форекс покрай него дзр,след туй злато ,петроли и намси ко и накрая почваме фючъри,опции ,фючъри в/у опции и т.н. ,а се оказва че не знаем какво е шорт например.
Най-добре хвани си едно пазарче и си го нищи докато почнеш трайно да печелиш и си гледай кефа.
Но забравих най-важното ,че все пак най-важното е да имаш ресуррс...т.е. като всеки бизнес...без пари не стаа.
Ами просто съм ги зарязал българските акции. Нека си стоят, а след година ще отворим, ще видим. Форекса съм го отказал преди много години. Той пък страшен. И затова сега малко на американския пазар, ама и той ме надупи яко
Пък ако няма аджамии да губят, как ще печелят печените?
Индекс CFDs ли са това? Кой брокер ползваш и какъв е марджина?
Аз днес не бих откривал лонг на каквото и било. Според мен до сряда всичко ще е надолу.
YM- e-mini на дау маржина за интрадей е 500$ на контракт.
стоповете са близки , такаче не е проблем :-)
освен това е скалп за 30-40 поинта .не е дългосрочно ;-)
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар