IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie
    последен опит лонг 3 контракта @ 8660 стоп 8655
    стоп -5 и пак дълги 3 контракта @ 8658 стоп8653
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• последен опит лонг 3 контракта @ 8660 стоп 8655
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско
        Първоначално изпратено от NYSERookie
        дълги 3 контракта YM @ 8699 стоп 8690
        Тез май изгоряха?
        и вторите изгоряха -13 поинта :-)

Коментар

Тез май изгоряха?

Коментар

стоп -9 поинта
            нов лонг 3 контракта @ 9683 и стоп 8670

Коментар

• Първоначално изпратено от forex_guru
              За да не мъча знаещите, може ли да дадете линк където е обяснено как точно се извършва търговията с фючърси и някаква примерна стретегия за търговия.Аз също одавна съм на борсата, но само с акции съм се занимавал.

P.S NYSERookie, търгуваш ли и с деривати?
              търгувай си акции..остави ги тези фючъри...аз едно не мога да разбера ...желанието да се търгува всичко,на всички пазари и по всяко време.Почваме БФБ ,после форекс покрай него дзр,след туй злато ,петроли и намси ко и накрая почваме фючъри,опции ,фючъри в/у опции и т.н. ,а се оказва че не знаем какво е шорт например.
              Най-добре хвани си едно пазарче и си го нищи докато почнеш трайно да печелиш и си гледай кефа.
              Но забравих най-важното ,че все пак най-важното е да имаш ресуррс...т.е. като всеки бизнес...без пари не стаа.

Коментар

• дълги 3 контракта YM @ 8699 стоп 8690

Коментар

Йосифе, мойте уважения, ама аз си казах, че ми липсва образование. И не е необходимо да разбираш жаргона за да се набуташ в Черноморски инвестиционен фон примерно. А тук според мен е важно да си изградиш някаква стратегия и да имаш дисциплината да е следваш. Изчетох маса съвети как да се тълкуват графики, ама не намерих как се построяват, и затова питам тука. Който даде акъл, все файда е
                  ти си знаеш..аз ти казах моето мнение ...другото си е твоя работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф
                    Първоначално изпратено от Веско
                    Е тука ме смути направо. Йосиф ще умре от смях Де да знам с какво търгувам, пише DJIA и мърда нагоре надолу. Което по ми допада от БФБ, където мърда предимно в едната посока.
                    Веско няма за какво да се смея...но сега разбрах .От спекулант на БФБ стана спекулант на другите борси.Няма лошо ,ама твоята работа е малко като скочил си да плуваш в морето ,а пък си забравил че не си се научил.Недей търгува преди да си се научил поне на терминологията...остави го рукито ,той е на ти с пазара и извинявай ама вземи малко се потруди за да добиеш знанията които са ти необходими.
                    Йосифе, мойте уважения, ама аз си казах, че ми липсва образование. И не е необходимо да разбираш жаргона за да се набуташ в Черноморски инвестиционен фон примерно. А тук според мен е важно да си изградиш някаква стратегия и да имаш дисциплината да е следваш. Изчетох маса съвети как да се тълкуват графики, ама не намерих как се построяват, и затова питам тука. Който даде акъл, все файда е

Коментар

• Веско,
                      май ше се измъкнеш с минимални поражения:-)
                      чакам си процента ;-)

Коментар

Е тука ме смути направо. Йосиф ще умре от смях Де да знам с какво търгувам, пише DJIA и мърда нагоре надолу. Което по ми допада от БФБ, където мърда предимно в едната посока.
                        Ааааааааааааа, разбрах
                        CFD върху индекса си нахакал :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от forex_guru
                          За да не мъча знаещите, може ли да дадете линк където е обяснено как точно се извършва търговията с фючърси и някаква примерна стретегия за търговия.Аз също одавна съм на борсата, но само с акции съм се занимавал.

Да. Фючърси ;-)

Коментар

Веско няма за какво да се смея...но сега разбрах .От спекулант на БФБ стана спекулант на другите борси.Няма лошо ,ама твоята работа е малко като скочил си да плуваш в морето ,а пък си забравил че не си се научил.Недей търгува преди да си се научил поне на терминологията...остави го рукито ,той е на ти с пазара и извинявай ама вземи малко се потруди за да добиеш знанията които са ти необходими.

Коментар

• За да не мъча знаещите, може ли да дадете линк където е обяснено как точно се извършва търговията с фючърси и някаква примерна стретегия за търговия.Аз също одавна съм на борсата, но само с акции съм се занимавал.

Коментар

Първоначално изпратено от Веско
                                Благодаря. Тука беше почти ясен. Използваш реда на Фибоначи. Само откъде изкочи това 750 на контракт загуба? До 8000 ли може да отиде? Аз все пак слагам и стопове Макар, че като ми ги обра 3 пъти по 30 долара пак е неприятно.
                                явно не търгуваш фючърси там 1 поинт =5$ та за това 750 $
                                на 8к вече да си фалирал с по 5$ на контракт ;-)

Коментар

Working...
                                X