Първоначално изпратено от NYSERookie
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от forex_guruЗа да не мъча знаещите, може ли да дадете линк където е обяснено как точно се извършва търговията с фючърси и някаква примерна стретегия за търговия.Аз също одавна съм на борсата, но само с акции съм се занимавал.
P.S NYSERookie, търгуваш ли и с деривати?
Най-добре хвани си едно пазарче и си го нищи докато почнеш трайно да печелиш и си гледай кефа.
Но забравих най-важното ,че все пак най-важното е да имаш ресуррс...т.е. като всеки бизнес...без пари не стаа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВескоЙосифе, мойте уважения, ама аз си казах, че ми липсва образование. И не е необходимо да разбираш жаргона за да се набуташ в Черноморски инвестиционен фон примерно. А тук според мен е важно да си изградиш някаква стратегия и да имаш дисциплината да е следваш. Изчетох маса съвети как да се тълкуват графики, ама не намерих как се построяват, и затова питам тука. Който даде акъл, все файда е
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосифПървоначално изпратено от ВескоЕ тука ме смути направо. Йосиф ще умре от смяхДе да знам с какво търгувам, пише DJIA и мърда нагоре надолу. Което по ми допада от БФБ, където мърда предимно в едната посока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВескоЕ тука ме смути направо. Йосиф ще умре от смяхДе да знам с какво търгувам, пише DJIA и мърда нагоре надолу. Което по ми допада от БФБ, където мърда предимно в едната посока.
CFD върху индекса си нахакал :-)Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_guruЗа да не мъча знаещите, може ли да дадете линк където е обяснено как точно се извършва търговията с фючърси и някаква примерна стретегия за търговия.Аз също одавна съм на борсата, но само с акции съм се занимавал.
P.S NYSERookie, търгуваш ли и с деривати?Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВескоЕ тука ме смути направо. Йосиф ще умре от смяхДе да знам с какво търгувам, пише DJIA и мърда нагоре надолу. Което по ми допада от БФБ, където мърда предимно в едната посока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от ВескоБлагодаря. Тука беше почти ясен. Използваш реда на Фибоначи. Само откъде изкочи това 750 на контракт загуба? До 8000 ли може да отиде? Аз все пак слагам и стоповеМакар, че като ми ги обра 3 пъти по 30 долара пак е неприятно.
на 8к вече да си фалирал с по 5$ на контракт ;-)Де да знам с какво търгувам, пише DJIA и мърда нагоре надолу. Което по ми допада от БФБ, където мърда предимно в едната посока.
Коментар
Коментар