Първоначално изпратено от NYSERookie
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от NYSERookieда не излезе човек и веднага му отнасят стопа на +1 гадовете :-)
нова дълга 3 контракта @ 8630 стоп 8625
стоп на третия 8636 за +6 тикаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
...DIS пробва нива на затваряне от вчера при обем - 53.9%
... JPM е на + 2.32% при обеми - 39.7%
...MCD червен на обеми + 38.2%
...GOLD долна усна и език Боллингер под fibo76.4%<1h chart>
...Dow с цел 8 700 + пробив<ако се случи по горните ще е ключа за движение на Dow>po na posle...ili pone az taka si mislia
xixixixi
...kysmet
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВескоПървоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от Веско
А бе да не гледаме различни индекси? Моя върви към 8600 пък твоя обратно
в момента разликата е 5 поинта DJIA - 8651 YM - 8646
фючърса направи двойно дъно и коригира нагоре . в момента е 8646 и напъва нагоре към 8660Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от Веско
А бе да не гледаме различни индекси? Моя върви към 8600 пък твоя обратно
фючърса направи двойно дъно и коригира нагоре . в момента е 8646 и напъва нагоре към 8660
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_guruЙосиф,
Това че се интересувам не значи че съм тръгнал да трейдвам и тук.Просто иксам да разбера механизма на търговията, нивото на риск, възможностите за печалба, комисионни, данъчни ставки и т.н.Все пак това е един интересен алтернативен пазар.
...за Dow се пише адцки много всеки ден,Dow е началото на скачени съдове наречени световна търговия
...Dow е икономика,политика,техника,изкуство... всичко е Dowхихих
..да започнеш ти трябват
1 English да можеш да четеш<някво ниво>
2 ако имаш техника от търговия с други графики<само връзка реален Dow/бъдещник ти трябва> Dow-чо реди свещички малко по различни от валутата например
3 обеми<да се гледат акциите в Dow> и да се познават основни връзки между тях/щото обикновено ключ за движението започва от акция и после другите тръгват на хорото
..avafx.com можеш с 200$ да играеш
....just до itplay Dow
love Dow
...8 700take profit
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВескоПървоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от NYSERookieнов лонг 3 контракта @ 8633 стоп 8628
избих загубите от стоповете и вече съм напред 11 тика :-)
цел на следващия 8694
фючърса направи двойно дъно и коригира нагоре . в момента е 8646 и напъва нагоре към 8660Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от NYSERookieнов лонг 3 контракта @ 8633 стоп 8628
цел на следващия 8694
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от NYSERookieнов лонг 3 контракта @ 8633 стоп 8628
цел на следващия 8694
нова дълга 3 контракта @ 8630 стоп 8625Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от EquityPrivateСтоповете са близки е много опасно обяснение. Аз веднъж така бях с гарантиран стоп на -5% цената, на която купих. Затвори ме още на същия ден, а преди да затвори борсата се вдигна и даже щях да съм на печалба.
освен това съм скалпер :-) а ти търгуваш дългосрочно :-) има разлика
С индекси още не съм пробвал, защото марджина е 1% и ако мръдне малко, може да те изчисти моментално.
какво искаш да кажеш ?Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от EquityPrivateСтоповете са близки е много опасно обяснение. Аз веднъж така бях с гарантиран стоп на -5% цената, на която купих. Затвори ме още на същия ден, а преди да затвори борсата се вдигна и даже щях да съм на печалба.
освен това съм скалпер :-) а ти търгуваш дългосрочно :-) има разлика
С индекси още не съм пробвал, защото марджина е 1% и ако мръдне малко, може да те изчисти моментално.
Коментар
Коментар