Що се срина така рязко FTSE 100 с половин процент?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеДойче разочарова инвеститорите си от над 10 години, време е за нова ера
Пък и са много по-големи, оттогава.
Кофти че е в полезрението на компвете, но пък дават дивидент. Твоята стратегия да осребряваш печалбите се оказа печеливша. Все още нямам, но латиното е на мода, тези дни.
Поздрави
Значи и на запад има мътилка на борсата и не всичко е идеално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИзлезна и анализатор за цена до 4,1 евро и плюс очакваната печалба, скочи акцията до 3,1 но мислех че ралито тепърва почва и не продадох а сега и на мен ми идва мисъл за изконсумираната новина.
А за Дойче банк забравих че количките много не те интересуват.
Пък и са много по-големи, оттогава.
Кофти че е в полезрението на компвете, но пък дават дивидент. Твоята стратегия да осребряваш печалбите се оказа печеливша. Все още нямам, но латиното е на мода, тези дни.
Поздрави
Коментар
-
Изглежда С§П се е запътил към 1440. Сега обаче ще ставаме да гледаме китайците. Ако те не се включат решително с едни 2% ръст е време за внимание. Днес от RIMM едни 5% са добре... P/E forward е по-малко от 5... Такова нещо не си вижда за 2 живота, единственото плашило е долара, който всички чакат да поскъпне много а това все не става
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеЗдравей, и аз влязох в Комерц днес. Притеснява ме че изкараха в публичното прогнози на "експерти" че печалбата за второ ще е над милиард, тоест после да са разочаровани от несбъдването и/или да не е новина, ако подобно нещо е възможно въобще, предвид цената.
А за Дойче банк забравих че количките много не те интересуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗдравей,
нещо не ми харесват немските банки. Днес влезнах на 3 в Комерса ама май ще има бой тези дни.Как виждаш МАН/Фолсваген/ и Дойчебанк тези дни.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеМного ги магерят напоследък индексите, но като цяло не е зле, еле пък при толкова "предизвикателства", "наскоро" открити
нещо не ми харесват немските банки. Днес влезнах на 3 в Комерса ама май ще има бой тези дни.Как виждаш МАН/Фолсваген/ и Дойчебанк тези дни.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
всичките индекси на по 1% от двугодишни върхове
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975лудакраво,на краставичар краставици не се продават,дори и да се опитваш да представяш краставиците за домати
това което описа съм го правил и съм се дънил много здраво преди време та съм си научил урока - купувал съм опцийки на мегахай ИВ (преди рипортс) с идеята да направя лудата пара - идва рипортс, уж маркета тръгва в моята посока пък позицията свети в червено - мамата
ай успех на всички през седмицатаLast edited by ludakrava; 02.07.2011, 22:43.
Коментар
Коментар