IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Що се срина така рязко FTSE 100 с половин процент?

Коментар

• Мале..., 2 Ютилитис в Европа много ги потопиха..Добре че бях дисциплиниран да не влизам взе още там както трябва и добре че е касираната печалба днес от БФБ - продадох половината Еврохолдки купени от 75-80 ст днес,

Коментар

• Еми... явно! Ще вървим у космоса.... Бахти помпенето!

Аз минавам на страната на мечките!
        Първи сел - Насдак на 2416!

Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
          Дойче разочарова инвеститорите си от над 10 години, време е за нова ера

Пък и са много по-големи, оттогава.
          Кофти че е в полезрението на компвете, но пък дават дивидент. Твоята стратегия да осребряваш печалбите се оказа печеливша. Все още нямам, но латиното е на мода, тези дни.

Поздрави
          След Комерса което увеличение все едно на БФБ е правено с цел да се прекарат участниците , сега във възторг гледам МАН, Фолсваген направи предложение и купи тези дни дял от 53 % на 95 евро. Вместо да се качва че влиза водещ автомобилен производител и има далаверка със Скания , тя пада до 87 и нещо над 11 % под предложената и то не се знае дали няма да продължи изкупуването от ФАУ ВЕ.
          Значи и на запад има мътилка на борсата и не всичко е идеално.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Излезна и анализатор за цена до 4,1 евро и плюс очакваната печалба, скочи акцията до 3,1 но мислех че ралито тепърва почва и не продадох а сега и на мен ми идва мисъл за изконсумираната новина.
            А за Дойче банк забравих че количките много не те интересуват.
            Дойче разочарова инвеститорите си от над 10 години, време е за нова ера

Пък и са много по-големи, оттогава.
            Кофти че е в полезрението на компвете, но пък дават дивидент. Твоята стратегия да осребряваш печалбите се оказа печеливша. Все още нямам, но латиното е на мода, тези дни.

Поздрави

Коментар

• Изглежда С§П се е запътил към 1440. Сега обаче ще ставаме да гледаме китайците. Ако те не се включат решително с едни 2% ръст е време за внимание. Днес от RIMM едни 5% са добре... P/E forward е по-малко от 5... Такова нещо не си вижда за 2 живота, единственото плашило е долара, който всички чакат да поскъпне много а това все не става

Коментар

• Към средата на месеца ще излезнат стрес тестовете на банките и се очакват 15 да не са издържали и може да стане интересно
                Това е допълнително към проблемите на ЕС

Коментар

Здравей, и аз влязох в Комерц днес. Притеснява ме че изкараха в публичното прогнози на "експерти" че печалбата за второ ще е над милиард, тоест после да са разочаровани от несбъдването и/или да не е новина, ако подобно нещо е възможно въобще, предвид цената.
                  Излезна и анализатор за цена до 4,1 евро и плюс очакваната печалба, скочи акцията до 3,1 но мислех че ралито тепърва почва и не продадох а сега и на мен ми идва мисъл за изконсумираната новина.
                  А за Дойче банк забравих че количките много не те интересуват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Здравей,
                    нещо не ми харесват немските банки. Днес влезнах на 3 в Комерса ама май ще има бой тези дни.Как виждаш МАН/Фолсваген/ и Дойчебанк тези дни.
                    Поздрави!
                    Здравей, и аз влязох в Комерц днес. Притеснява ме че изкараха в публичното прогнози на "експерти" че печалбата за второ ще е над милиард, тоест после да са разочаровани от несбъдването и/или да не е новина, ако подобно нещо е възможно въобще, предвид цената.

Коментар

Много ги магерят напоследък индексите, но като цяло не е зле, еле пък при толкова "предизвикателства", "наскоро" открити
                      Здравей,
                      нещо не ми харесват немските банки. Днес влезнах на 3 в Комерса ама май ще има бой тези дни.Как виждаш МАН/Фолсваген/ и Дойчебанк тези дни.
                      Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение

всичките индекси на по 1% от двугодишни върхове
                        Много ги магерят напоследък индексите, но като цяло не е зле, еле пък при толкова "предизвикателства", "наскоро" открити

Коментар

• всичките индекси на по 1% от двугодишни върхове
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Дау се е забързал към 13К пункта. До края на Юли е там.

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                              лудакраво,на краставичар краставици не се продават,дори и да се опитваш да представяш краставиците за домати
                              то не пречи да се опитам

това което описа съм го правил и съм се дънил много здраво преди време та съм си научил урока - купувал съм опцийки на мегахай ИВ (преди рипортс) с идеята да направя лудата пара - идва рипортс, уж маркета тръгва в моята посока пък позицията свети в червено - мамата

ай успех на всички през седмицата
                              Last edited by ludakrava; 02.07.2011, 22:43.

Коментар

• 650 пункта само за една седмица до близо 12 600, за какво говорим, в понеделник е почивен 04 Юли - това се казва празник за биковете

Коментар

Working...
                                X