If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Утре ще е 150 точки нагоре. Не мога да ти кажа отсега новината, но със сигурност ще има нещо.
Това с Италия беше много измислено! Посоката според мен е нагоре..
Днес си имаше паника и марджин колове... Не мога да разбера обаче хедж фондовете дали попълват позиции и имат ли влизащи нови пари. Направо е убийство тази година Това което Асен написа се разиграва в пълна сила... днес нямах време за европейската сесия и много ме е яд. Сега не виждам нещо много мотивация и добри нива да купувам американските акции, които имам и следя.
Като очаквания за развитие, според мен сега през 2011 Дау се намира на такова положение, каквото е бил условно казано през 2004-2005 с потенциала си, който е реализирал тогава до към 2007. Но естестно, няма нищо сигурно нито в краткосрочен план, нито средносроен.
Все пак не е лошо да кажем, е тука 1-2 години американските индекси са във възходящ тренд, а Насдак дори над нивата преди кризата! Така, че тренда за мен горе долу е ясен.
LOL...какви отчети нали пазара щеше да се качва каквито и да са новините.
После това за ниските лихви предполагам си го чул от някъде и дори не си проверил дали и как работи.. да, има такъв модел и корелацията е добра, но не достатъчно добра. Ако наистина това бе най-важното тогава Япония отдавна да е изкъртила мивката.
Според цените сега са добре. Може да се качим нагоре, може надолу, това ще зависи от новините.Риск премиума в момента е малък и "edge" в дълги позиции е малък. Аз не бих имал къси, но за дълги нямам апетит също. Както и да е късмет.
И какво от това? Лихвата е била така от доста време и пазара не е бил еднопосочен. Относно златото пък, това е някаква модерна тенденция, която в дългосрочен план има доста ниска корелация....
Аз не знам дали ще се качва или и не, в края на деня продадох всичко, а за теб оставям движението в бъдеще... 14к или 12к каквото сабя покаже. Знам че цените не са ниски сега, а нещата изглеждат не толкова стабилни...
Под 1% лихвата никога не е била, знаем когато беше на 1% през 2001, че последва силен бичи пазар, мисля че сега се намираме в основите на нов бичи пазар на Уолстреет - с цели 14-15К засега. Фундамента на тозии бичи пазар, е на първо място 0.25% лихва на ФЕД и на второ място, е американските корпорации макар и да не разкриват работни места в Америка и там да има стагнация, работят много добре в чужбина където разкриват такива работни места и отчитат много силни резултати, които очаквам да видим скоро при отчетите.
Ами ситуацията е, че ФЕД лихвата е 0.25% - исторически рекорд и без надежди за покачване, златото е над 1500 - исторически рекорд, а акциите при това положение ще гонят ДАУ над 14К според мен и нови исторически рекорди.
И какво от това? Лихвата е била така от доста време и пазара не е бил еднопосочен. Относно златото пък, това е някаква модерна тенденция, която в дългосрочен план има доста ниска корелация....
Аз не знам дали ще се качва или и не, в края на деня продадох всичко, а за теб оставям движението в бъдеще... 14к или 12к каквото сабя покаже. Знам че цените не са ниски сега, а нещата изглеждат не толкова стабилни...
И купи ли днес? Че ще има нови върхве е ясно, но видиш ли добри отчети последвани от ръст на пазра 6-7% нагоре бягай като дявол от тамян, че ще има сигурно размазане в стил миналото лято до около S&P 1250, На който му стиска да е напълно инвестиран при тази ситуация е герой или луд.
Ами ситуацията е, че ФЕД лихвата е 0.25% - исторически рекорд и без надежди за покачване, златото е над 1500 - исторически рекорд, а акциите при това положение ще гонят ДАУ над 14К според мен и нови исторически рекорди.
Има ли изненадани, че ДАУ се отласка от дъното в днешната сесия?
Много силно лято се очертава за американската борса (каквито и да са данните за реалната икономика)...
И купи ли днес? Че ще има нови върхве е ясно, но видиш ли добри отчети последвани от ръст на пазра 6-7% нагоре бягай като дявол от тамян, че ще има сигурно размазане в стил миналото лято до около S&P 1250, На който му стиска да е напълно инвестиран при тази ситуация е герой или луд.
Видя ли как със забава от 10-15 минути и всички останали индекси реагираха с 0.5% надолу
други индекси освен американските не гледам.
няма достатъчна ликвидност при техните фючърси , за да ме заинтересоват
а иначе знам как реагират. когато бях млад и зелен даже корелации търсих , докато не изядох шамарите
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар