IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами просто е, 14 000 връх, 7000 дъно, сега сме 12 500. Трендът последните 1-2 годни в бичи (въпреки, че атмосферата е повече за мечи тренд). Въпреки това фундаментът е железен и непробиваем - ФЕД лихви 0.25% (рекорд лоу) злато алл тиме хай над 1500. Очевидно парите влизат в акции и други активи. На хората им писна да ги държат по банки.

Коментар

• Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнение
      Bernanke: If necessary further weapons exist..

Та за разлика от колегата, който използва всеобщи прийоми за прогнози, аз не използвам такива технически.

Моята логика е следната. Вече 4 години говорим за тази криза, на хората им писна. Както се казва онези пари от т.н. sidelines, които толкова се кътат вече 2-3-4 г. им писна да стоят и да гледат отсрани. Лихвите е ясно, че няма да мърдат, златото лети, ами логиката е и акциите да почнат да наваксат, след както технилогичните компании наваксаха нивата преди кризата, така ще стане и с Дау на първо време.

Пак, казвам, таква си мисля.
      Лежал си един в онкологията 4 години, писнало му от лежане и си казал - Аз съм здрав и си тръгнал....

Коментар

Другото, което е и се подценява е, че сега в глобализирания и интернет свят, нещата стават доста по-бързо. Ако една таква криза от 2007-2008 би коствала на акциите едно поне 10 години мечи пазар, сега са 1-2 години само - както виждаме. Американският пазар е бичи настроен последните 1-2, въпреки, че не се изказва гластно...

Пак мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
          Логично и проверено в последните.. всички кризи.

ПС Моля, не ми казвайте че "този път е различно"
          Другото, което е и се подценява е, че сега в глобализирания и интернет свят, нещата стават доста по-бързо. Ако една таква криза от 2007-2008 би коствала на акциите едно поне 10 години мечи пазар, сега са 1-2 години само - както виждаме. Американският пазар е бичи настроен последните 1-2, въпреки, че не се изказва гластно...

Пак мнение.

Коментар

Bernanke: If necessary further weapons exist..

Та за разлика от колегата, който използва всеобщи прийоми за прогнози, аз не използвам такива технически.

Моята логика е следната. Вече 4 години говорим за тази криза, на хората им писна. Както се казва онези пари от т.н. sidelines, които толкова се кътат вече 2-3-4 г. им писна да стоят и да гледат отсрани. Лихвите е ясно, че няма да мърдат, златото лети, ами логиката е и акциите да почнат да наваксат, след както технилогичните компании наваксаха нивата преди кризата, така ще стане и с Дау на първо време.

Логично и проверено в последните.. всички кризи.

ПС Моля, не ми казвайте че "този път е различно"

Коментар

• Bernanke: If necessary further weapons exist..

Коментар

Само 130 нагоре - засега
                За да не каже Атила че чакам накрая... поздравления БСЕ, оцеля. Отиваме нагоре си мисля, но помисли си наистина какво би станало ако не бчхме нагоре ..

Коментар

• ...по прънцип, настоящата 5-ца свършва ок 12916 и може да се получи 2Т модел! Поздрави!
                  自由西藏

Коментар

• Много добра проноза

Коментар

Утре ще е 150 точки нагоре. Не мога да ти кажа отсега новината, но със сигурност ще има нещо.
                      Това с Италия беше много измислено! Посоката според мен е нагоре..
                      Само 130 нагоре - засега

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                        Няма нужда да влизаш в разговор, които хващаш посредата. А да каже лоши думи всеки може.
                        прав си! не съм искал да те обиждам!

Подразних се от тържественото ти заключение - след сесията - в стил и баба знае така!

Както се казва - в такава тежка полева обстановка - мачът е наистина 1 х 2!

спокойна нощ на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                          "Юнак", когато всичко е минало - е лесно да тържествуваш!
                          Защо мълча като п.... досега, а не изказа компетентното си становище!

Човека така ги е видял нещата в средата на сесията - така се е и изказал....

Няма нужда да влизаш в разговор, които хващаш посредата. А да каже лоши думи всеки може.

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                            LOL .. Кое е измисленото за Италия? Ами ти колко италиаски облигации ще си купиш , те на тях и в пощата ги продават, предполагам и по интернет става..

Аз не знам дали нагоре или надолу утре ( не се самозалъгвам), въпроса е какво ще направиш ако отиде надолу 150 ( аз занагоре вече знам ще допълниш..)
                            "Юнак", когато всичко е минало - е лесно да тържествуваш!
                            Защо мълча като п.... досега, а не изказа компетентното си становище!

Човека така ги е видял нещата в средата на сесията - така се е и изказал....

Коментар

• Първоначално изпратено от USBPerorr Разгледай мнение
                              какво е станало с Австралия
                              Carbon Tax on top 500 polluters ( mostly mines and smelters)

Коментар

Утре ще е 150 точки нагоре. Не мога да ти кажа отсега новината, но със сигурност ще има нещо.
                                Това с Италия беше много измислено! Посоката според мен е нагоре..
                                LOL .. Кое е измисленото за Италия? Ами ти колко италиаски облигации ще си купиш , те на тях и в пощата ги продават, предполагам и по интернет става..

Аз не знам дали нагоре или надолу утре ( не се самозалъгвам), въпроса е какво ще направиш ако отиде надолу 150 ( аз занагоре вече знам ще допълниш..)

Коментар

Working...
                                X