Ами просто е, 14 000 връх, 7000 дъно, сега сме 12 500. Трендът последните 1-2 годни в бичи (въпреки, че атмосферата е повече за мечи тренд). Въпреки това фундаментът е железен и непробиваем - ФЕД лихви 0.25% (рекорд лоу) злато алл тиме хай над 1500. Очевидно парите влизат в акции и други активи. На хората им писна да ги държат по банки.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеBernanke: If necessary further weapons exist..
Та за разлика от колегата, който използва всеобщи прийоми за прогнози, аз не използвам такива технически.
Моята логика е следната. Вече 4 години говорим за тази криза, на хората им писна. Както се казва онези пари от т.н. sidelines, които толкова се кътат вече 2-3-4 г. им писна да стоят и да гледат отсрани. Лихвите е ясно, че няма да мърдат, златото лети, ами логиката е и акциите да почнат да наваксат, след както технилогичните компании наваксаха нивата преди кризата, така ще стане и с Дау на първо време.
Пак, казвам, таква си мисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеДругото, което е и се подценява е, че сега в глобализирания и интернет свят, нещата стават доста по-бързо. Ако една таква криза от 2007-2008 би коствала на акциите едно поне 10 години мечи пазар, сега са 1-2 години само - както виждаме. Американският пазар е бичи настроен последните 1-2, въпреки, че не се изказва гластно...
Пак мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеЛогично и проверено в последните.. всички кризи.
ПС Моля, не ми казвайте че "този път е различно"
Пак мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеBernanke: If necessary further weapons exist..
Та за разлика от колегата, който използва всеобщи прийоми за прогнози, аз не използвам такива технически.
Моята логика е следната. Вече 4 години говорим за тази криза, на хората им писна. Както се казва онези пари от т.н. sidelines, които толкова се кътат вече 2-3-4 г. им писна да стоят и да гледат отсрани. Лихвите е ясно, че няма да мърдат, златото лети, ами логиката е и акциите да почнат да наваксат, след както технилогичните компании наваксаха нивата преди кризата, така ще стане и с Дау на първо време.
Логично и проверено в последните.. всички кризи.
ПС Моля, не ми казвайте че "този път е различно"
Коментар
-
Bernanke: If necessary further weapons exist..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеСамо 130 нагоре - засега
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеУтре ще е 150 точки нагоре. Не мога да ти кажа отсега новината, но със сигурност ще има нещо.
Това с Италия беше много измислено! Посоката според мен е нагоре..
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеНяма нужда да влизаш в разговор, които хващаш посредата. А да каже лоши думи всеки може.
Подразних се от тържественото ти заключение - след сесията - в стил и баба знае така!
Както се казва - в такава тежка полева обстановка - мачът е наистина 1 х 2!
спокойна нощ на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение"Юнак", когато всичко е минало - е лесно да тържествуваш!
Защо мълча като п.... досега, а не изказа компетентното си становище!
Човека така ги е видял нещата в средата на сесията - така се е и изказал....
Няма нужда да влизаш в разговор, които хващаш посредата. А да каже лоши думи всеки може.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеLOL .. Кое е измисленото за Италия? Ами ти колко италиаски облигации ще си купиш , те на тях и в пощата ги продават, предполагам и по интернет става..
Аз не знам дали нагоре или надолу утре ( не се самозалъгвам), въпроса е какво ще направиш ако отиде надолу 150 ( аз занагоре вече знам ще допълниш..)
Защо мълча като п.... досега, а не изказа компетентното си становище!
Човека така ги е видял нещата в средата на сесията - така се е и изказал....
Коментар
-
Първоначално изпратено от USBPerorr Разгледай мнениекакво е станало с Австралия
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеУтре ще е 150 точки нагоре. Не мога да ти кажа отсега новината, но със сигурност ще има нещо.
Това с Италия беше много измислено! Посоката според мен е нагоре..
Аз не знам дали нагоре или надолу утре ( не се самозалъгвам), въпроса е какво ще направиш ако отиде надолу 150 ( аз занагоре вече знам ще допълниш..)
Коментар
Коментар