Първоначално изпратено от bse sell-off
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеВ България не е така, статистиката е красноречива, населението е основен кредитор вследствие на кризата.
Дай някакви международни справки, дето не са пътеписи, че да преценим как е по света.
И затова не бих ти дал международни справки а се осланям на собствените очи,които видяха не малко.
Преди месец беше последната ми разходка,където навъртях към 1000км в Индия например,една от статистическите държави чудо на днешно време.И трябва да ти споделя,че се възхищавам на това статистическо чудо,как хората въобще оцеляват.Трудно е да се опише а и още по-трудно е да се сравни с статистиките!
Коментар
-
Първоначално изпратено от javor Разгледай мнениеБраво,много добре си го написал!
И по този повод ще споделя и моето мнение.
Имах възможноста да обиколя малко по света през последните години и съм на мнение,че масовата политика навсякъде е да създаде масов идиот консуматор. И според мен го постигнаха.В по-бедните страни се харчи всичко,което се изкарва за да си в крак с техниката и модата,доколкото е възможно а в по-богатите ,не само се вложиха спестяванията поради тази пречина а дори се взимаха и кредити за това. И сега се наслаждаваме на политически решения за световната икономика,но докога?
Дай някакви международни справки, дето не са пътеписи, че да преценим как е по света.
Коментар
-
...направих една съпоставка между чартовете на австралийски индекс и този на Дау. До достигане на ф50 поведението им е идентично. Австралиеца ясно се вижда на седмичната графика че фибо 50 му идва една голяма съпротива, която поне до сега не може да преодолее и го праща в един 10-15%рейндж .Стария достигна и преодоля ф50 а след това и едно доста високо фибо 76.4...та от къде идва различното поведение на индекс на страна малко засегната от рецесията(аус) и една силно засегната (дау)...може би ако ги нямаше фиск стимули на фед и дау щеше да гравитира в един такъв рейндж...помпането на щатския сток не е безкраен...ърм
自由西藏
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПроблемът е, че "хората" нямат пари. Парите са в институциите и корпорациите, а те сами по себе си не правят растеж, а само балон.
И по този повод ще споделя и моето мнение.
Имах възможноста да обиколя малко по света през последните години и съм на мнение,че масовата политика навсякъде е да създаде масов идиот консуматор. И според мен го постигнаха.В по-бедните страни се харчи всичко,което се изкарва за да си в крак с техниката и модата,доколкото е възможно а в по-богатите ,не само се вложиха спестяванията поради тази пречина а дори се взимаха и кредити за това. И сега се наслаждаваме на политически решения за световната икономика,но докога?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеДовечера Дау ще е нагоре 100 пункта плюс..
ма парите бяха тук или
http://www.vbox7.com/play:e70d1699
Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!
Коментар
-
GOOG кърти, утре може би ще опита да направи пробив над 640 . Малко радост в обстановката... напоследък печелех само от къси индекси и то само зараи това че случайно уцелвам добри моменти за затваряне, а портфолиото нещо се оказва половината фира, опитват се да ме накарат да им ги продам ама не се предавам. Сега манипулаторите ако искат да дигнат пазара просто ще изкупят нагоре GOOG и продавачите ще се раколебаят. За мен утре е деня ако не видя подобен сценарий да помися за лятна почивка.
Коментар
-
Ами според мен всяко мнение може да е вярно или грешно. Аз нямам проблем с мнението на БСЕ и моето мнение е горе долу такова. Моят проблем е че без система за риск погрешно мнение те вади от играта... както казваше един приятел има два вида трейдъри, едни които знаят къде им е стопа и други които не знаят. Късмет на всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеНа никой не му пука за "хората" освем на Рон Паул :
http://www.youtube.com/watch?v=2NJnL10vZ1Y
Под хората имам предвид големите пари управлявани от институационални инвеститори.
Ами няма как институционалите да пазаруват в супермаркетите 4 години, пък и са малко на брой. Досега можеха да дават на собствениците им лесни пари, за да не фалират, ама докога......
Коментар
-
На никой не му пука за "хората" освем на Рон Паул :
http://www.youtube.com/watch?v=2NJnL10vZ1Y
Под хората имам предвид големите пари управлявани от институационални инвеститори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеАми просто е, 14 000 връх, 7000 дъно, сега сме 12 500. Трендът последните 1-2 годни в бичи (въпреки, че атмосферата е повече за мечи тренд). Въпреки това фундаментът е железен и непробиваем - ФЕД лихви 0.25% (рекорд лоу) злато алл тиме хай над 1500. Очевидно парите влизат в акции и други активи. На хората им писна да ги държат по банки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
Изключвам военни действия и други разпространени приоми, неподходящи за съвременните реалности.
Коментар
Коментар