IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Голям си инвеститор.

Толкова "много" изкарваш, че още трябва да работиш като ПРОГРАМИСТ на средно ниво.

http://www.linkedin.com/in/miroslavlazarov

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
      Jamie цял месец ли ти трябваше да събилаш пари за да заредиш.

28.01.2011, 23:52

Купи го спада

29.01.2011, 00:34

Тука добави
      Хахахаха, това са позиции отпреди 3 месеца - тях вече дори съм ги забравил!

събиЛам аз, вече ти обясних за симптома да гледаш в чуждите пари нали?
      Иди да изпросиш от маминка малко, после започни трейдинг - не само да гледаш отстрани като гладно сигане пред баничарица
      ПП: Гледам си се писал "предприемач". Какво точно предприемаш, гостуване при роднини с цел докарване на някой и друг употребяван велосипед за продан ли ....

Коментар

• Jamie цял месец ли ти трябваше да събилаш пари за да заредиш.

28.01.2011, 23:52

Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
        Ми супер - първите (към които принадлежиш) днес изядоха дървото понеже няма как да предвидят политическата криза в Египет и влиянието и на пазарите в САЩ. Вторите (към които аз принадлежа) купиха спада днес.
        Купи го спада

29.01.2011, 00:34

Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
        Аз можех да бъда сплашен - нямаше да изляза на пазара изобщо. Като виждаш че плаваш срещу вятъра - просто обръщаш посоката, какво има да се плашиш?
        Ще е интересен откъм новини уикенд, мисля да го прекарам (част от него поне) за риба на леда
        Тука добави

Коментар

• Първоначално изпратено от javor Разгледай мнение
          Ваше нищожество,бих си позволил да ви запитам,дали знаете,какво е това огледало и дали,когато си сменяте памперса ,не мислите за някой друг???
          Ваше нищожество,вия сте и ще си останете меко казано заядливо пумярче,което в любимата ви рибарска среда е доста почтенно.
          Приятен луйкенд пуми....!

Предвид правописните грешки, бих предположил че все още твоя памперс го сменя някой друг...
          Ае у лево смешко - марш пак да скъсяваш бичия пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
            Поредна петък вечер за jamie пред компютъра.

За какво ги изкарваш тия милиони нито излизаш, нито кола хубава, под наем си още.

МЪКА
            Щото си нямам маминка, омъжена за мазен италианец - да и ходя чат-пат на гости като свърша стотинките, песче

Когато някой започне да обяснява на друг как да си харчи парите, това вече е симптом. Иди при психиатъра си да ти го обясни
            Last edited by jamiemirror; 09.04.2011, 12:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от javor Разгледай мнение
              Ваше нищожество,доколкото знам,залагахте към 10 Март за покачване на Никей,пак той,както предполагам си спомняте тогава се подхлъзна малко с 15-20% и нещо ви хвана липсата извесно време,за което предполагам,че сте капали в собствените си л...на.
              Доколкото си спомням,ваше нищожество има и подобни успехи с къпането и при другите индекси,но това си е личен проблем,разбира се,но имайте напредвид,че мИришете!
              Охо посерко, баш ми е драго да ти видя грозната физиономия! Гледам не правиш разлика между 10 и 20% ... все тая викаш - на демо платформата?

Писах за Никей на 13-ти, поздравих те че го хвана за 1 (един) ден на къси. Какво стана после:
              http://finance.yahoo.com/q/hp?s=^N22...e=9&f=2011&g=d

Ето туй стана, 9,768.08 > 8,605.15. Както съм те коментирал и преди - бива те за 1 ден в годината ... не повече. Оттогава има близо месец, посоката е ясна - няма да питам дали държиш късите след като беше толкова убеден.

Относно кой в какво се къпе - Никей не съм търгувал, та може да си смърдиш насаме 364 дни до следващия ти опит да го скъсяваш
              Last edited by jamiemirror; 09.04.2011, 12:20.

Коментар

• Поредна петък вечер за jamie пред компютъра.

За какво ги изкарваш тия милиони нито излизаш, нито кола хубава, под наем си още.

МЪКА

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                  Ондзи същия, айде при Бърта да си ближете БФБ раните заедно

ПП: Може и в типичния си стил да идеш при админите на форума - да ти сменят пак памперса!
                  Ваше нищожество,бих си позволил да ви запитам,дали знаете,какво е това огледало и дали,когато си сменяте памперса ,не мислите за някой друг???
                  Ваше нищожество,вия сте и ще си останете меко казано заядливо пумярче,което в любимата ви рибарска среда е доста почтенно.
                  Приятен луйкенд пуми....!

Коментар

Пътувай у лево бе смешник мухлясал
                    Айде марш към фалита - и към демо сметката!
                    Ваше нищожество,доколкото знам,залагахте към 10 Март за покачване на Никей,пак той,както предполагам си спомняте тогава се подхлъзна малко с 15-20% и нещо ви хвана липсата извесно време,за което предполагам,че сте капали в собствените си л...на.
                    Доколкото си спомням,ваше нищожество има и подобни успехи с къпането и при другите индекси,но това си е личен проблем,разбира се,но имайте напредвид,че мИришете!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                      Ясно, не ми се обеснявай повече.....разбрах от кой си.......

Ондзи същия, айде при Бърта да си ближете БФБ раните заедно

ПП: Може и в типичния си стил да идеш при админите на форума - да ти сменят пак памперса!

Коментар

Ясно, не ми се обеснявай повече.....разбрах от кой си.......

Коментар

• Даже и днес когато има няколко дни неизвестни и е ден на обиране на печалби и разпродажби.. ....спекуланта не продаде качествено....Ако няма големи проблеми при японците, почваме със спад при европейцете и постепенно наваксване....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                            Ако е така значи си отскоро и никой не те моли за аматьорското ти мнение, ако не , значи лъжеш, та кое от двете си ти бе неандерталецо неук.....

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                              Няма проблем момчета. Аз не сам тук да ви спасявам или да ви убеждавам. Споделям просто мнение и ако сме на различни мнения пак няма проблем. Късмет на всички.
                              Пак ела да раздаваш акълец - след 2-3 месеца примерно.

Коментар

Виж старчок, и ти - и Бърта дуднете за "Н-та сметка". Вече съм го писал - до момента си карам с първата сметка, хайде у лево да си броиш фалитите и да намекваш на някой друг - Рукито се е сетил много преди тебе какво, кога и как да прави
                                Ако е така значи си отскоро и никой не те моли за аматьорското ти мнение, ако не , значи лъжеш, та кое от двете си ти бе неандерталецо неук.....

Коментар

Working...
                                X