Няма проблем момчета. Аз не сам тук да ви спасявам или да ви убеждавам. Споделям просто мнение и ако сме на различни мнения пак няма проблем. Късмет на всички.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеМоля те не си използвай прякора върху мен.....успя ли вече да заредиш N-тата сметка за губене, а иначе Рукито е умен човек и ще се сети закакво му говоря, ти "френд" си далече от истината......ама затова ще ти са нужни още и още акаунти.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеДрън дрън та пляс. Ей-за такива празнодумци като тебе служат цифричките на индексите - затуй и на Рукито "течението" няма общо с твоето, туй не ти е БФБ
ПП: Индексите са доста (25-30%) под макс, ама не очаквам дървената ти глава да го е претеглила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеМамин сладък(джейми) .......ей Рукито сляп ли си бе брат, че всичко ще изгърми много скоро, аз за тва се отдаох на течението....
Златото и среброто на макс, индексите и те на макс, петрола също, нещо не ти ли намирисва....
ПП: Индексите са доста (25-30%) под макс, ама не очаквам дървената ти глава да го е претеглила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеМамин сладък(джейми) .......ей Рукито сляп ли си бе брат, че всичко ще изгърми много скоро, аз за тва се отдаох на течението....
Златото и среброто на макс, индексите и те на макс, петрола също, нещо не ти ли намирисва....
когато изгърми , тогава и ще скъсявам.нагледах се тука ъв форума на майстори среброто още на 30$ беше на макс златото на 1340$ беше лудост да се удължава па те си вървят нагоре и фалират разни специалисти от форума на инвестора
за найсти път го казвам в тоА форОм
ще обърне , когато обърне .дотогава лонг . е няма да хвана абсолютният връх, ама ще ме удари максимум 1 /един / стоп докато удължавам и поне ще си спестя поредният ФАЛИТ.
успехи на всички контраджии
ПП и аз контря, ма преди това се научих как се контри и не го правя на голи предположения и фундаментално изкривени анализиLast edited by NYSERookie; 08.04.2011, 23:33.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеНе знам какво искаш да кажеш.. Аз дори нямам къси просто казвам, че гледам натам. Не очаквам този пазар да продължи да се качва лесно и се оглеждам и на двете страни. Ако искаш да ме критикуваш затова че не гледам само дълги, а тръся и къси, благаодаря за критиката. Всичко хубаво.
Прочети се сам какво си казал - не че СМЯТАШ а че индикатора е ТАМ и че Рукито не е видял. Не ми пей сега какво било и как било - и да се отмяташ от собствените си думи днес.
Ае чал ти и на тебе, тРЪси къси и плавай плавай
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеТой много добре я съзира, пак ще има мечи кожи
Не се научихте, вместо да бичите по тренда - чакате черни лебеди. Имаше ги, пак ще ги има - но за няколко дни годишно или за една година криза през всеки 20 е леко бесмислено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеТуй по-долу не е "просто твоето мнение":
Виждам че пробваш критика - но не можеш грам да я понасяш
А къде ще е тренда и защо не е толкова сложно да се проумее - индикацията наистина е там, гледай и внимавай в картинката:
при нерешени проблеми в Либия и Япония + щатския бюджет имаш ръстове на индексите от началото на годината. Нали писа че в дългосрочен план било друго - все някога ще има нова криза, ще почакаш 20 години...нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеНе се притеснявай за други. Аз просто казвам моето мнение. Ако няма какво друго да добавиш, просто кажи, че не си съгласен. Аз нямам къси, просто споменавам, че е възможно да има корекция. А идеята,че нещата ще ходят до луната само, защото натам сочи тренда, оставям на теб..
Туй по-долу не е "просто твоето мнение":
ol..ми тя индакцията е там, но явно не я съзираш.. ние отиваме надолу, просто не съм сигурен колко надолу .
А къде ще е тренда и защо не е толкова сложно да се проумее - индикацията наистина е там, гледай и внимавай в картинката:
при нерешени проблеми в Либия и Япония + щатския бюджет имаш ръстове на индексите от началото на годината. Нали писа че в дългосрочен план било друго - все някога ще има нова криза, ще почакаш 20 години...нали?Last edited by jamiemirror; 08.04.2011, 22:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеТой много добре я съзира, пак ще има мечи кожи
Не се научихте, вместо да бичите по тренда - чакате черни лебеди. Имаше ги, пак ще ги има - но за няколко дни годишно или за една година криза през всеки 20 е леко бесмислено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеlol..ми тя индакцията е там, но явно не я съзираш.. ние отиваме надолу, просто не съм сигурен колко надолу .
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеАми оптимизма е разбираем, нещата вървят в правилната посока. Но в дългосрочен план, нещата изглеждат не толкова розови. Аз си мисля, че тук някъда може да забоксуваме и дори да направим сериозен спад до 12000, но е малко рано за къси. Дори бихказал това е 30-50% вероятност, но все пак вероятност.
аз па викам да се носим по течението.
то само ше си каже кога да обърнем платната преди това обаче е безсмислено да ' очакваме ' и да се настройваме за обръщане.
ако има нещо, което да съм научил с най-много зор и много загуби /няколко занулени сметки / е, че няма нещо , което да обърне щото е поскъпнало 'прекалено много' . по-вероятно е да поскъпне още , отколкото да падне цената.естествено не завинаги, но пазара сам си дава индикации
бърти , мерси за оценката, но отдавна спрях да трейдвам акции. индексите поне засега не дават никаква индикация за обръщане , а дори и за по-сериозна корекця.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Ами оптимизма е разбираем, нещата вървят в правилната посока. Но в дългосрочен план, нещата изглеждат не толкова розови. Аз си мисля, че тук някъда може да забоксуваме и дори да направим сериозен спад до 12000, но е малко рано за къси. Дори бихказал това е 30-50% вероятност, но все пак вероятност.
Коментар
Коментар