Първоначално изпратено от jamiemirror
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от javor Разгледай мнениеПуми,пропуснах да ти спомена,но ти знаеш,че имам странно хоби да бръмча по ефтинки дестинацийки тук и там,та затова и неостава мнoгo време,да ти обръщам много внимание.
С какво смяташ че впечатляваш? Ах да, може би лапетии като Пуделчо хехехе
Коментар
-
Първоначално изпратено от javor Разгледай мнениеПумярче(пуми),гледам пазара от няколко месеца няма и точица в твоята посока и затова се гърчиш,като настъпен червей.То пак добре,че и достъп до нета имаш,но докога?
Има и на Дау някакви си върхове за последните 3 години, точица не - Килиманджаро да. Не гледай за точици, гледай за осемхилядници (ДАКС)
ПП: От гледане остава ли ти време и за търгуване? Не личи...Last edited by jamiemirror; 10.04.2011, 00:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеХвана идеалния ХУЙ - както вече казах, айде у лево да си го държиш през останалите 364 дни в годината, смоти Че има глупаци като теб да се бутат с къси в бичи пазар вече знам, в тази тема бяхте 3-4 идиотчета но позачезнахте гледам.
Тебе с туй те запомних, като нацелиш веднъж - веднага тука да биеш тъпана. После те няма с месеци, мълчанието на агнетата хехехехе
Коментар
-
Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнениеПоздравявам jamie с поредната събота вечер сам в квартирката в Дървеница, дежурен пред компютъра.
Пиша ти от любимия ти Планет, ама този на ул. Оборище, който не го беше чувал и където не се стъпвал през живота си.
Да не направиш някой беля само, че пролетно време петък вечер е доста опасно за тебеподобните. Ще е лошо ако изгубиме най-големия MUPPET на форума.
На мен хич не ми е приятно, Студентски град е тооолкова далеече... А и не бих седнал в кръчма да чатя по форуми, ама не съм вече млад и зелен
ПП: Само едно не ми е ясно - какво търси пишлеме като теб в тема от рода на NYSE? Тук не е чалготека
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеХвана идеалния ХУЙ - както вече казах, айде у лево да си го държиш през останалите 364 дни в годината, смоти Че има глупаци като теб да се бутат с къси в бичи пазар вече знам, в тази тема бяхте 3-4 идиотчета но позачезнахте гледам.
Тебе с туй те запомних, като нацелиш веднъж - веднага тука да биеш тъпана. После те няма с месеци, мълчанието на агнетата хехехехе
Пиша ти от любимия ти Планет, ама този на ул. Оборище, който не го беше чувал и където не се стъпвал през живота си.
Да не направиш някой беля само, че пролетно време петък вечер е доста опасно за тебеподобните. Ще е лошо ако изгубиме най-големия MUPPET на форума.Last edited by javcho; 09.04.2011, 23:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от javor Разгледай мнениеАз ги задържах късите няколко дни и бих ви споменал ваше нищожество,че хванах почти идеално дъно,както и за върха а от там,както знае ваше нищожество,търгувам в двете посоки,заразлика от вас.Хайде успешна ви пожелавам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artinvest Разгледай мнениеПисна ни от тебе вече, айде бягай надалече
дъл е лична, дъл е драма, ни е точно през салама..
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеОхо посерко, баш ми е драго да ти видя грозната физиономия! Гледам не правиш разлика между 10 и 20% ... все тая викаш - на демо платформата?
Писах за Никей на 13-ти, поздравих те че го хвана за 1 (един) ден на къси. Какво стана после:
http://finance.yahoo.com/q/hp?s=^N22...e=9&f=2011&g=d
Ето туй стана, 9,768.08 > 8,605.15. Както съм те коментирал и преди - бива те за 1 ден в годината ... не повече. Оттогава има близо месец, посоката е ясна - няма да питам дали държиш късите след като беше толкова убеден.
Относно кой в какво се къпе - Никей не съм търгувал, та може да си смърдиш насаме 364 дни до следващия ти опит да го скъсяваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеПредвид правописните грешки, бих предположил че все още твоя памперс го сменя някой друг...
Ае у лево смешко - марш пак да скъсяваш бичия пазар
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеЗабравил съм ги, като излязат достатъчно на +, затварям и си избирам нови.
дъл е лична, дъл е драма, ни е точно през салама..
Коментар
-
Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнениеЗначи затова се хвалеше и хиляди поредни безгрешни сделки. Просто си забравил губещите.
Сигурен съм че на велик предприемач като теб не му е и хрумвало...как може?
Коментар
-
Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнениеГолям си инвеститор.
Толкова "много" изкарваш, че още трябва да работиш като ПРОГРАМИСТ на средно ниво.
http://www.linkedin.com/in/miroslavlazarov
Джаф джаф - пак си чело вчерашни вестници. Продължавай все така
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеХахахаха, това са позиции отпреди 3 месеца - тях вече дори съм ги забравил!
Коментар
Коментар