Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеГрам не съм нервен. Просто си форумен трол, който повтаря едни и също до безобразие
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеПрогнози няма да пускам нали все бъркам и няма смисъл
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеW - рецесия ? Как мислите
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениедоста нервен ми се виждаш - нямам вина за това
дау пак на 7063 ли го чакаш и ако отговора ти е "да" ---- в какъв времеви хоризонт?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеСлед като позасра темата викам обаче д спреш да пишеш тук или админите на тиквестора ще продължават да толерират простотията
W - рецесия ? Как мислите
Коментар
-
Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнениеКакво стана с Пешо, че не знам?) Способностите за търговия имат много общо: Търгуваш изцяло с пари на компанията и взимаш част от печалбата. От евентуална твоя загуба, компанията не печели нищо и ти не губиш нищо. В този случай естествено е да се гледат способностите ти да търгуваш печелившо, защото така печелиш и ти печели и компанията. Измислен чужд бъкет с цфд та? Защо? Имаш много по-малък избор на акции и много по-високи комисионни. Платформите за търговия са далече от професионалните. Всеки си прави избора сам все пак. Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСпоред мен до тогава по-добре внимавайте да не стане като с Пешо)) И какво общо може да имат способностите за търговия)) Не благодаря, ако ще е някой който при търговия в УСА ще заобикаля щатското законодателство, предпочитам измислен чужд бъкет с CFD-тааз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнениеДа, Наивник, защо се чудиш? До около месец се надявам, че всички подробности ще бъдат изчистени и ще можем да предложим такъв вид търговия при тези условия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеаз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
Коментар
-
Никакъв проблем, трейдваш СФД-та върху акциите и индексите. може и със 100 долара акаунт да търгуваш.
п.п. после видях че не искаш СФД. Какво не им харесваш?
Първоначално изпратено от sisi35 Разгледай мнениеДа, знам, обаче няма ли начин някак си с по-малка сума да стане, нещо като микро акаунт или нещо такова?
Коментар
-
Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнениесиси 35, има начин да стане! Минималната сума ще ти е 1000 долара. Комисионната ще ти бъде 1$ за покупкопродажба на 1 лот (100 акции). Ще получиш всякакъв вид подкрепа и помощ + възможност да търгуваш с капитал на компанията, ако се справяш добре. Ако те интересуват подробности, свържи се с мен. Контактите ми ги има на сайта (www.fmoney.info)
Коментар
-
Доста добро представяне в последните месеци!
Смятам че има потенциал при евентуален растеж на пазара!
http://money.cnn.com/quote/quote.html?symb=HANS
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНяма. Всичко друго е заобикаляне на щатското законодателство и някакъв вид мошеничество. Няма никакъв проблем да си откриеш акаунт и с 2-3000 долара, но не можеш да дейтрейдваш.
Не ми се търси точния линк в SEC но прочети в инвестопедия
http://en.wikipedia.org/wiki/Pattern_day_traderаз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от sisi35 Разгледай мнениеДа, знам, обаче няма ли начин някак си с по-малка сума да стане, нещо като микро акаунт или нещо такова?
Не ми се търси точния линк в SEC но прочети в инвестопедия
http://en.wikipedia.org/wiki/Pattern_day_trader
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеПредполагам си запознат/запозната, че за дейтрейдинг в САЩ се изисква минимален акаунт от 25000 долара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sisi35 Разгледай мнениеЗдравейте колеги! Искам да търгувам директно на Американската борса, с акции, а не с CFD та. Става въпрос за търговия в рамките на деня и затова и комисионните да са по-малки ако е възможно. Някой може ли да ме насочи към фирма която предлага такъв тип търговия? Благодаря предварително за отговорите.
Коментар
Коментар