IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    с просто око се вижда, че не си намираш място, но това изобщо не ме интересува и повече не ме убеждавай колко си спокоен

никъде не съм написал, че все бъркаш, но щом не ти е останала смелост дори и за прогноза, а само неуверено подпитваш с две думи

значи нещата са сериозни
    Лоша работа наистина

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
      Грам не съм нервен. Просто си форумен трол, който повтаря едни и също до безобразие
      с просто око се вижда, че не си намираш място, но това изобщо не ме интересува и повече не ме убеждавай колко си спокоен

Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
      Прогнози няма да пускам нали все бъркам и няма смисъл
      никъде не съм написал, че все бъркаш, но щом не ти е останала смелост дори и за прогноза, а само неуверено подпитваш с две думи

Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
      W - рецесия ? Как мислите
      значи нещата са сериозни

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        доста нервен ми се виждаш - нямам вина за това

дау пак на 7063 ли го чакаш и ако отговора ти е "да" ---- в какъв времеви хоризонт?
        Грам не съм нервен. Просто си форумен трол, който повтаря едни и също до безобразие Прогнози няма да пускам нали все бъркам и няма смисъл

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
          След като позасра темата викам обаче д спреш да пишеш тук или админите на тиквестора ще продължават да толерират простотията
          доста нервен ми се виждаш - нямам вина за това

W - рецесия ? Как мислите
          дау пак на 7063 ли го чакаш и ако отговора ти е "да" ---- в какъв времеви хоризонт?

Коментар

• Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнение
            Какво стана с Пешо, че не знам?) Способностите за търговия имат много общо: Търгуваш изцяло с пари на компанията и взимаш част от печалбата. От евентуална твоя загуба, компанията не печели нищо и ти не губиш нищо. В този случай естествено е да се гледат способностите ти да търгуваш печелившо, защото така печелиш и ти печели и компанията. Измислен чужд бъкет с цфд та? Защо? Имаш много по-малък избор на акции и много по-високи комисионни. Платформите за търговия са далече от професионалните. Всеки си прави избора сам все пак. Успех!
            Точно на мен не ми обяснявай къде е най-добре да се търгува. Създайте продукта, обявете го ако е достатъчно добър може и аз да се включа) А иначе Петър са го нагазили пак работливците от комисията за предлагане на финансови услуги, без лиценз

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Според мен до тогава по-добре внимавайте да не стане като с Пешо)) И какво общо може да имат способностите за търговия)) Не благодаря, ако ще е някой който при търговия в УСА ще заобикаля щатското законодателство, предпочитам измислен чужд бъкет с CFD-та
              Какво стана с Пешо, че не знам?) Способностите за търговия имат много общо: Търгуваш изцяло с пари на компанията и взимаш част от печалбата. От евентуална твоя загуба, компанията не печели нищо и ти не губиш нищо. В този случай естествено е да се гледат способностите ти да търгуваш печелившо, защото така печелиш и ти печели и компанията. Измислен чужд бъкет с цфд та? Защо? Имаш много по-малък избор на акции и много по-високи комисионни. Платформите за търговия са далече от професионалните. Всеки си прави избора сам все пак. Успех!
              аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят

Коментар

Да, Наивник, защо се чудиш? До около месец се надявам, че всички подробности ще бъдат изчистени и ще можем да предложим такъв вид търговия при тези условия.
                Според мен до тогава по-добре внимавайте да не стане като с Пешо)) И какво общо може да имат способностите за търговия)) Не благодаря, ако ще е някой който при търговия в УСА ще заобикаля щатското законодателство, предпочитам измислен чужд бъкет с CFD-та

Коментар

Да, Наивник, защо се чудиш? До около месец се надявам, че всички подробности ще бъдат изчистени и ще можем да предложим такъв вид търговия при тези условия.

Коментар

• Никакъв проблем, трейдваш СФД-та върху акциите и индексите. може и със 100 долара акаунт да търгуваш.

п.п. после видях че не искаш СФД. Какво не им харесваш?

Първоначално изпратено от sisi35 Разгледай мнение
                    Да, знам, обаче няма ли начин някак си с по-малка сума да стане, нещо като микро акаунт или нещо такова?

Коментар

сиси 35, има начин да стане! Минималната сума ще ти е 1000 долара. Комисионната ще ти бъде 1$ за покупкопродажба на 1 лот (100 акции). Ще получиш всякакъв вид подкрепа и помощ + възможност да търгуваш с капитал на компанията, ако се справяш добре. Ако те интересуват подробности, свържи се с мен. Контактите ми ги има на сайта (www.fmoney.info)

Коментар

• Доста добро представяне в последните месеци!
                        Смятам че има потенциал при евентуален растеж на пазара!
                        http://money.cnn.com/quote/quote.html?symb=HANS

Коментар

Няма. Всичко друго е заобикаляне на щатското законодателство и някакъв вид мошеничество. Няма никакъв проблем да си откриеш акаунт и с 2-3000 долара, но не можеш да дейтрейдваш.
                          Не ми се търси точния линк в SEC но прочети в инвестопедия
                          http://en.wikipedia.org/wiki/Pattern_day_trader
                          сиси 35, има начин да стане! Минималната сума ще ти е 1000 долара. Комисионната ще ти бъде 1$ за покупкопродажба на 1 лот (100 акции). Ще получиш всякакъв вид подкрепа и помощ + възможност да търгуваш с капитал на компанията, ако се справяш добре. Ако те интересуват подробности, свържи се с мен. Контактите ми ги има на сайта (www.fmoney.info)

Коментар

• Първоначално изпратено от sisi35 Разгледай мнение
                            Да, знам, обаче няма ли начин някак си с по-малка сума да стане, нещо като микро акаунт или нещо такова?
                            Няма. Всичко друго е заобикаляне на щатското законодателство и някакъв вид мошеничество. Няма никакъв проблем да си откриеш акаунт и с 2-3000 долара, но не можеш да дейтрейдваш.
                            Не ми се търси точния линк в SEC но прочети в инвестопедия
                            http://en.wikipedia.org/wiki/Pattern_day_trader

Коментар

Предполагам си запознат/запозната, че за дейтрейдинг в САЩ се изисква минимален акаунт от 25000 долара.

Коментар

• Първоначално изпратено от sisi35 Разгледай мнение
                                Здравейте колеги! Искам да търгувам директно на Американската борса, с акции, а не с CFD та. Става въпрос за търговия в рамките на деня и затова и комисионните да са по-малки ако е възможно. Някой може ли да ме насочи към фирма която предлага такъв тип търговия? Благодаря предварително за отговорите.
                                Предполагам си запознат/запозната, че за дейтрейдинг в САЩ се изисква минимален акаунт от 25000 долара.

Коментар

Working...
                                X