IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте

Здравейте колеги! Искам да търгувам директно на Американската борса, с акции, а не с CFD та. Става въпрос за търговия в рамките на деня и затова и комисионните да са по-малки ако е възможно. Някой може ли да ме насочи към фирма която предлага такъв тип търговия? Благодаря предварително за отговорите.

Коментар

• ...как сте бойци?! Само малко идеи да вкарам..."Страшни" фиг рисува "старчето", при първия вариант вече имаме H&S и брейк на неклайна, при втория вариант цената достигна на два пункта от предишното дъно и при евентуално движение нагоре е възможно формиране на дясното рамо на друга по-голяма H&S...нагоре важното ниво за пробив е 12500, надоле здравата зона на подкрепа. При неин недвусмислен брейк можем да кажем че приказките за излизане от кризата са били просто неверни и се намираме в "С".
      Успех ви желая!!!
      自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
        W - рецесия ? Как мислите
        Натам върви...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          привет, крителине

аз лично си мисля, че отдавна трябваше да дойдеш до Пловдив за да изпием бутилка уиски и всичко останало .................. каквото и да означава това

също така мисля, че вече втора година очакваш това W, а това означава, че не си го отиграл добре и няма да има цял бардак с курви както ми обеща

какво ще кажеш сега ти --- как мисля
          2012 ако си полки не съм забравил за баса и ще те почерпя Виждам, че си се притеснил. След като позасра темата викам обаче д спреш да пишеш тук или админите на тиквестора ще продължават да толерират простотията

Коментар

• ....silno nivo e 132.90 SPY ....mnogo veroiatno da e dnevnoto dyno .....po nadolo e 132.60 ,no me symniava da go vidim

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
              W - рецесия ? Как мислите
              привет, крителине

аз лично си мисля, че отдавна трябваше да дойдеш до Пловдив за да изпием бутилка уиски и всичко останало .................. каквото и да означава това

също така мисля, че вече втора година очакваш това W, а това означава, че не си го отиграл добре и няма да има цял бардак с курви както ми обеща

какво ще кажеш сега ти --- как мисля

Коментар

• W - рецесия ? Как мислите

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  там един фонд брани много твърдо... късите периодчно биват размазвани...
                  Кой е този фонд?

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                    AMZN..............P/E = 85........и капитализация 37 млрд.$........тва е балон и кой го купува, явно историята има къса памет с технологичния сектор......пак ще ни вкарат в тяхния филм лакомите янки.....
                    там един фонд брани много твърдо... късите периодчно биват размазвани...
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• AMZN..............P/E = 85........и капитализация 37 млрд.$........тва е балон и кой го купува, явно историята има къса памет с технологичния сектор......пак ще ни вкарат в тяхния филм лакомите янки.....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                        До понеделник се постарай моля ти се ДАХ да е на това число ....7,000 ...
                        Поздрави!
                        ...старию джедай не си знае силата, та може и по-надоле го закара!
                        自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение
                          ...върху таймингОт работя трябва!

До понеделник се постарай моля ти се ДАХ да е на това число ....7,000 ...
                          Поздрави!

Коментар

...Дай ми час Гризлек, точно за кога ти трябва? ок 8ч 7123 устройва ли те
                            ...върху таймингОт работя трябва!
                            自由西藏

Коментар

...Бабо Мецо, стига плюска мед...Леко авантюристична дълга позиция с малък обем и стоп...bay 12341 sl 12235 tp нагоре
                              tp 12369
                              自由西藏

Коментар

не винаги кога бръщам се към Баба Меца, тебе викам...
                                ...джъст кидинг, Мече!
                                забележи само, че мисирката винаги отговаря до десетата минута ............. тя спи на компа

не се шегувай с тази мисирка и като й пишеш нещо го пиши поне на английски, че да може да си го преведе с преводача на гугъл

мисирката сега тъне в неведение с това "джъст кидинг"

Коментар

Working...
                                X