IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Много кървава драма при Дау вчера. Отдавна не го бях виждал толкова депресиран този маркет.
    Ба, депресирани Финанските изненадаха приятно и се оказа добра идея да се играят къси индекси и да се взимат разпродадени акции.

А иначе очакваният театър, като гледам VIX-a никой не се е притеснил.

Нормално, още малко остана, каквото и решение да вземе ФЕД ще се приеме добре от пазарите, със съответните разяснения защо е добро.

Предполагам няма да има ново генерално "вливане на ликвидност", но ще е компенсирано с "вливане на ликвидност" с повече на брой програми и с по-малък номинал за всяка.

А ако закарат петрола на 90$ да не говорим какви танци ще има

Коментар

• Много кървава драма при Дау вчера. Отдавна не го бях виждал толкова депресиран този маркет.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Колеги , нека всеки който има желание и иска да сподели какво , как и защо е търгувал скоро. Ще се радвам да обменим малко опит.

Ето и от мен
        Компания : RIMM
        Type of play : Technical Resistance Play

Акциите отвориха с гап надолу , след което към 9:42 се опита да тества high'а за деня но без успех. По правило не търгувам през първите 15-40 минути от open'a , правя изключения много рядко. След като изчаках да видя какъв ще бъде тренда за деня. Към 10:05 до 10:30 консолидира след което падна още, вече бях настроен за къси позиции - чаках да retrace'не . Все още я гледах и не бях влязъл в позиции. Към 11:15 се появи купувач и започна да удря агресивно асковете, след което доста от хората cover'наха късите си позиции и акцията скочи. По късно на цена 36.95 се появи отново продавач и започна да удря бидовете с по 2к , 3к - цената падна с 15 цента. Купувачите ретестваха нивото от 95 отново но пак се появи продавача който обираше бидовете.На този етап открих позиция.Цена 36.90 , стоп - 36.95. Затворих е на 36.60. По късно ситуацията се повтори отново.

Last edited by UpToNoGooD; 11.06.2011, 20:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
          Най-после рали във финансовия сектор!!

Може би сме чукнали дънцето на корекцията?!

Сега е наред седмица с ръст ми се струва!
          Дали? Много мощни разпродажби, да не навлизаме в W?

Коментар

• Най-после рали във финансовия сектор!!

Може би сме чукнали дънцето на корекцията?!

Сега е наред седмица с ръст ми се струва!

Коментар

• Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнение
              Здравей сиси 35. Имам предвид точно тази вратичка, която дава американското законодателство, както правилно отбелязаха колегите, а именно-търговия със субсметки. Става въпрос за Proprietary Trading компания, която дава възможност да се търгува с малък капитал и ниски комисионни. Това е същото все едно сте се събрали 5 приятеля и сте си отворили една голяма сметка с 25000$, но в рамките на тази сметка си търгувате поотделно. И не само ECN ите са платени, но и графиките и платформите са платени, но си струва.
              Надявам се до месец да мога да ти кажа и конкретните условия, но отсега мога да кажа, че комисионната ще бъде 1$ за 100 акции, маржина ще бъде 1:20 в рамките на деня и 1:2 овърнайт. Ако имаш въпроси питай
              А спреда колко ще е? Това е също много важно

Коментар

• Първоначално изпратено от sisi35 Разгледай мнение
                Благодаря колеги, за изчерпателните съвети и мнения. Бедна йена, ти какво точно имаш предвид?
                Здравей сиси 35. Имам предвид точно тази вратичка, която дава американското законодателство, както правилно отбелязаха колегите, а именно-търговия със субсметки. Става въпрос за Proprietary Trading компания, която дава възможност да се търгува с малък капитал и ниски комисионни. Това е същото все едно сте се събрали 5 приятеля и сте си отворили една голяма сметка с 25000$, но в рамките на тази сметка си търгувате поотделно. И не само ECN ите са платени, но и графиките и платформите са платени, но си струва.
                Надявам се до месец да мога да ти кажа и конкретните условия, но отсега мога да кажа, че комисионната ще бъде 1$ за 100 акции, маржина ще бъде 1:20 в рамките на деня и 1:2 овърнайт. Ако имаш въпроси питай
                аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  +1
                  С едно уточнение има и рестрикции за Buying Power overnight поради т.нар. Reg T. Така че въпреки че някой брокер ти дава 1/4 трябва да внимаваш да не станеш неприятно изненадан.
                  Благодаря колеги, за изчерпателните съвети и мнения. Бедна йена, ти какво точно имаш предвид?

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                    Ще трейдваме ли нещо тая вечер? Много сме тихи нещо.
                    Кой индекс сте захапали?
                    Ми, тези с дълги в препродадени акции предполагам че бичат къси в индексите в момента, след толкова бой.

Поне така е предвидимият вариант, иначе много е риски за сел, а няма игра за дълги докато пазара изнудва торбата с парите.

Коментар

• Ще трейдваме ли нещо тая вечер? Много сме тихи нещо.
                      Кой индекс сте захапали?

Коментар

• Добър вечер.

Коментар

• CME Considering Leaving Illinois

Коментар

• Благодаря за допълнението колега.

Overnight Buying Power'a e винаги 1:2, или както е написано - можеш да заемаш до 50% от финансовите инструменти, които нямаш. Ако ще търгуваш short или long term /държене на позиции повече от 1 ден/, винаги ще имаш 1:2 Buying Power

Коментар

• Първоначално изпратено от UpToNoGooD Разгледай мнение
                              Здравей,
                              Според SEC и NASD акаунта трябва да е минимум 25 000$ , но това вече го знаеш. Но имай предвид че ако имаш такъв акаунт с този капитал и при търгуването той падне под 25К , day trading привилегиите автоматично отпадат. Пак ще можеш да го ползваш , но не и за Day Trading.

Има вариант при който можеш да си отвориш така наречения тип "Joint Account" при който можеш да си разделиш началната сума с приятел/приятели, но естествено и те трябва да имат желание да търгуват , което е малко трудно да се намери. Повечето брокети предоставят Buying Power oт 1:2, 1:3, 1:4 , така че спокойно ще можете няколко човека да търгувате през него с по 100-200 акции.

Ако искаш да дей трейдваш , препоръчвам ти недей да си отваряш акаунт със CFD , който уж са като истинските акции. Вярно можеш да го отвориш с по малко капитал , но при търговията няма нищо общо. Комисионните , бавните екзекуции на сделките , отделно изкуственият спред чрез който брокерите печелят , могат да ти съсипят играта. При дей трейдинга точността е до 0-1 цента, което един такъв брокер не би могъл да ти предостави.

Имай предвид, че при един ECN брокер , графиките и част от Level 2 Data се плащат. Варират от 30 до 100$ на месец. А като имаш предвид че графиките са лагави индикатори, Level 2 за day trading е нещо без което неможеш.

Ако не съм бил ясен или имаш въпроси , питай . Ще се радвам да помагам с каквото мога.
                              Поздрави
                              +1
                              С едно уточнение има и рестрикции за Buying Power overnight поради т.нар. Reg T. Така че въпреки че някой брокер ти дава 1/4 трябва да внимаваш да не станеш неприятно изненадан.

Коментар

• Първоначално изпратено от sisi35 Разгледай мнение
                                Да, знам, обаче няма ли начин някак си с по-малка сума да стане, нещо като микро акаунт или нещо такова?
                                Здравей,
                                Според SEC и NASD акаунта трябва да е минимум 25 000$ , но това вече го знаеш. Но имай предвид че ако имаш такъв акаунт с този капитал и при търгуването той падне под 25К , day trading привилегиите автоматично отпадат. Пак ще можеш да го ползваш , но не и за Day Trading.

Има вариант при който можеш да си отвориш така наречения тип "Joint Account" при който можеш да си разделиш началната сума с приятел/приятели, но естествено и те трябва да имат желание да търгуват , което е малко трудно да се намери. Повечето брокети предоставят Buying Power oт 1:2, 1:3, 1:4 , така че спокойно ще можете няколко човека да търгувате през него с по 100-200 акции.

Ако искаш да дей трейдваш , препоръчвам ти недей да си отваряш акаунт със CFD , който уж са като истинските акции. Вярно можеш да го отвориш с по малко капитал , но при търговията няма нищо общо. Комисионните , бавните екзекуции на сделките , отделно изкуственият спред чрез който брокерите печелят , могат да ти съсипят играта. При дей трейдинга точността е до 0-1 цента, което един такъв брокер не би могъл да ти предостави.

Имай предвид, че при един ECN брокер , графиките и част от Level 2 Data се плащат. Варират от 30 до 100$ на месец. А като имаш предвид че графиките са лагави индикатори, Level 2 за day trading е нещо без което неможеш.

Ако не съм бил ясен или имаш въпроси , питай . Ще се радвам да помагам с каквото мога.
                                Поздрави

Коментар

Working...
                                X