IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
    Какво интересно си казал? Обиждаш някой, ама от каква позиция и натрупан опит не е ясно, а ние трябва да те четем ?!
    И как по-точно съм го направил?Като съм изказал мнение по някакъв въпрос и това мнение не се е харесало на този някой?Това че истината понякога е трудна за преглъщане не е мой проблем в случая.

Коментар

• Първоначално изпратено от Одесос Разгледай мнение
      Не е важен поредният номер на поста,а какво съм казал и дали е истина!Капиш?

П.С.Ти какво мислиш по темата?Истина ли думам или съм поредния хвърляч на кьорфишеци?
      Ами все едно играем шахмат. Изиграл си 2 хода и вече смяташ, че си ме матирал.
      Дай малко дебютчета, да те видим колко струваш, после ще навлезем в мителшпила и чак накрая ще ми се отваряш за матиращи ходове.....

Коментар

П.С.Ти какво мислиш по темата?Истина ли думам или съм поредния хвърляч на кьорфишеци?
        Какво интересно си казал? Обиждаш някой, ама от каква позиция и натрупан опит не е ясно, а ние трябва да те четем ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Ти пък как го "хвана" с втория си пост?

Или си от тайните обожатели на този форум? Четете 8 години и с два поста се осирате?

Коментар

Абе той,МАНч0 ЮНаков ,се сеща за какво точно говоря!Кодовата думичка не е форекс,а друга. И означава нещо като ,,айде у лево вие от еди си къде'' !!!
            Ти пък как го "хвана" с втория си пост?

Или си от тайните обожатели на този форум? Четете 8 години и с два поста се осирате?

Коментар

• Първоначално изпратено от UpToNoGooD Разгледай мнение
              Прави ми впечатление че много хора се впускат в търговията без да си имат и елементарни понятия за money management , technical analysis и прочие. И най вече без да са прочели и една книга или изгледали някое видео. Казват си "А то това е лесно , пък и аз съм по умен от останалите , що да не правя пари" Да ама не, и после лесно се разочароват без да вкарват достатъчно усилия. Все пак на борсата се съредноваваш с едни от най добрите трейдъри, хора които имат опит и знания далеч на твоите.Мисълта ми е нека всеки сподели книгите или видео'та на гуротата си които са му в топ5. Нека обменим малко информация.
              UpToNoGooD и Бедната йена са (що пък точно БЕДНА??!!) най-новия дует - "Стари мой приятелю, защо спряха да ни ходят по курсовете и защо спряха да купуват книгите ни?"
              Либретото го ставям на някой по-кадърен от мен....

От мен е отговора: Няма Кеш, няма и йени, няма курсове......

Коментар

• Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнение
                Ман Юнайтед, няма ли да е по-добре да се занимаваш с анализ на представянето на любимият ти отбор? Трак рекорд, преформънс.. сигурен съм, че знаеш и други умни думички за повдигане на собственото ти его.
                Благодаря ти за насоката. Ще те послушам.
                Герчик беше един от най-известните и успешни дей трейдъри на NYSE в първите няколко години на миналото десетилетие.
                Просто исках да го оплюя в стар БГ стил.

Коментар

Приятел, какъв ти форекс ? Не четеш ли NYSE
                  Абе той,МАНч0 ЮНаков ,се сеща за какво точно говоря!Кодовата думичка не е форекс,а друга. И означава нещо като ,,айде у лево вие от еди си къде'' !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                    Тоя пък е обикновен измамник. Единственото интересно е трак рекорда на перформънса му в периода 2000-02. Който пък има съвсем рационално обяснение. Стига да питаш където трябва. Уверен съм, че те е развалил повече отколкото създал.
                    Ман Юнайтед, няма ли да е по-добре да се занимаваш с анализ на представянето на любимият ти отбор? Трак рекорд, преформънс.. сигурен съм, че знаеш и други умни думички за повдигане на собственото ти его. Александър Герчик не е измамник и той показва това на семинарите си, залите са пълни, въпреки че семинарите му струват 1000$. Абе кво ли обяснявам, в Бг живеят най-умните, всички останали са мошенници
                    аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят

Коментар

Ей , ,,бедната йена'',не се залъгвай с тоз руски мошенник,а се запиши на безплатния семинар на Делтасток ( http://www.deltastock.com/bulgaria/n...=2011-06-10-01 ) !!!Там е истината,там са ТИТАНИТЕ НА ФОРЕКСА! Ако не вярваш,питай МАНчо ЮНаков.

П.С. И побързай,защото местата били ограничени.
                      Приятел, какъв ти форекс ? Не четеш ли NYSE

Коментар

• Ей , ,,бедната йена'',не се залъгвай с тоз руски мошенник,а се запиши на безплатния семинар на Делтасток ( http://www.deltastock.com/bulgaria/n...=2011-06-10-01 ) !!!Там е истината,там са ТИТАНИТЕ НА ФОРЕКСА! Ако не вярваш,питай МАНчо ЮНаков.

П.С. И побързай,защото местата били ограничени.

Коментар

• Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнение
                          Лично моят "гуру" в трейдинга е Александър Герчик. Лично съм бил на негови курсове, на сайта ми има и видео. Той има и книжка "Курс активного трейдера" от която може да се научи много.
                          Тоя пък е обикновен измамник. Единственото интересно е трак рекорда на перформънса му в периода 2000-02. Който пък има съвсем рационално обяснение. Стига да питаш където трябва. Уверен съм, че те е развалил повече отколкото създал.

Коментар

Прави ми впечатление че много хора се впускат в търговията без да си имат и елементарни понятия за money management , technical analysis и прочие. И най вече без да са прочели и една книга или изгледали някое видео. Казват си "А то това е лесно , пък и аз съм по умен от останалите , що да не правя пари" Да ама не, и после лесно се разочароват без да вкарват достатъчно усилия. Все пак на борсата се съредноваваш с едни от най добрите трейдъри, хора които имат опит и знания далеч на твоите.Мисълта ми е нека всеки сподели книгите или видео'та на гуротата си които са му в топ5. Нека обменим малко информация.
                            Не подозираш колко си прав даже Тук ще намериш може би повече хора, които "да те нахранят" отколкото конструктивни мнения. Лично моят "гуру" в трейдинга е Александър Герчик. Лично съм бил на негови курсове, на сайта ми има и видео. Той има и книжка "Курс активного трейдера" от която може да се научи много.
                            аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят

Коментар

• Прави ми впечатление че много хора се впускат в търговията без да си имат и елементарни понятия за money management , technical analysis и прочие. И най вече без да са прочели и една книга или изгледали някое видео. Казват си "А то това е лесно , пък и аз съм по умен от останалите , що да не правя пари" Да ама не, и после лесно се разочароват без да вкарват достатъчно усилия. Все пак на борсата се съредноваваш с едни от най добрите трейдъри, хора които имат опит и знания далеч на твоите.Мисълта ми е нека всеки сподели книгите или видео'та на гуротата си които са му в топ5. Нека обменим малко информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                Много кървава драма при Дау вчера. Отдавна не го бях виждал толкова депресиран този маркет.
                                Защо така, ще гушка ли букета, как го виждаш ?

Коментар

Working...
                                X